Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
https://brno.idnes.cz/mladik-chtel-znasilnit-ovci-dpq-/brno-zpravy.aspx?c=A131211_121535_brno-zpravy_daj
Na Slovensku jsou taky
http://www.jenpromuze.cz/video/silenosti/13277-kvalitni-zoofilni-reportaz-o-jedne-slovenske-rodine
Ale pořád je to relativně neškodné, myslím že kráva nebo kobyla ani neví, že se jí něco děje (přeci jen tato zvířata jsou stavěná na jiné rozměry, než jaké má člověk), zato ten pán co souložil se slepicemi jich pár i zabil.
doufám, že Zeman nebude znovu prezidentem, doufám, že lidi seberou zbytky rozumu a sebeúcty a tohle ulhané individuum si bude užívat důchodu na Vysočině, popíjet bechera a šoupat nohama a ne reprezentovat svoje světonázory a sympatie k určitým režimům a tvářit se u toho jako zástupce obyčejného lidu. Doufám, že si lidi uvědomí, že Zeman reprezentuje a vždy a všude především sebe a snaží se zařídit si výhody především pro sebe a úzký okruh lidí, který je s úspěchem pana, doufám brzy bývalého prezidenta, pevně spojen.
Naděje je druhé kolo. Jinak to vidím bledě.
Mimochodem ano. Slusny vyjadrovani je pro me asi jedina podminka noveho prezidenta. Je to smutny. V prvnim kole budi volit podle nazoru vdruhem proste toho druhyho...
Já se dost děsím, že to Zeman zvládne a bude dál škodit, sice ne moc dlouho vzhledem k tomu jak vypadá, ale škody ještě napáchá dost.
@Aviv Některé věci vám Slovákům závidím, mezi nimi je i prezident.
Pecka, krásně je na tom vidět, kde ty bludy vznikají a jak se rozšiřují s puncem zaručené osobní zkušenosti, která dokazuje moji pravdu. Wow, tímhle názorem se poté někdo nechá zblbnout a nevěří vědcům a lékařům.
Moje kamarádka z dětství mateřstvím trochu zešílela a stala se z ní bio-eko-tofu matka a prohlašuje, že znovu by dceru očkovat nedala, protože měla hroznou reakci (horečku), protože ji pediatra naočkovala, když měla moučnivku. To, že je to chyba té matky, že to doktorce neřekla, nebo doktorky, že se nepodívala, to nevzala, je to prostě chyba očkování :roll: .
A teda pravé neštovice jsem doteď nikdy neviděla a teda je to fakt děs. To jsem ani nevěděla, že to je tak hrozný.
@Dreamer Jo, řidič záchranky mě taky dostal - by mě zajímalo, jak porovnával rizika nemoci a očkování (myslím tím konkrétní závěry).
Na druhou stranu chápu, že se můžou lidi bát - já se taky bála blbé reakce mrňouse na první očkování, protože jsem zrovna brala antibiotika, tak jsem se ptala, jestli nemůže mít nějakou horší reakci (vyšší horečku myslím, ne že by se z něj stal autista). No a pan doktor mi v klidu vysvětlil, že pokud beru amoxycilin, tak by se do mrněte nic dostat nemělo a reakce by se tolik nebál, naopak by se víc bál, kdyby se potkal s černým kašlem, protože mimino prostě může umřít. Ale jsem přesvědčená, že ne každý pediatr má trpělivost, čas a je ochotný to normálně vysvětlit.