Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
nemluvím o ČR jestli ti to uniklo
http://forum24.cz/pirati-a-zeleni-maji-hodne-spolecneho-i-novodoby-antisemitismus/
jenom další důvod proč nevolit levácké zmrdstvo
Schválně nepoužívám výrazy radikální či extremistický, protože těmi je dnes nálepkován kdekdo jen proto, že se odmítá podílet na pošlapávání své vlastní kulturní identity. Konkrétně Okamuru považuju za populistu s omezenou sebereflexí, ne však za extremistu.
KLDR je hodně specifický případ, který nemá paralelu nikde na světě. Jinak zrovna u ní je dlouhodobá izolace z velké části důsledkem vnějšího tlaku vzbuzujícího pocit ohrožení. Stav trvá již příliš dlouho, aby bylo vždy možné učit, co je příčina a co důsledek. Zda je to pro místní smůla či ne nedokážu posoudit. Každopádně bych uvítal, kdyby to na posouzení jednou zůstalo jim a nikdo se nesnažil nic "řešit" za ně.
Nálepkování nemám ráda, protože jakmile je někomu dána nálepka, rozumná diskuze končí. Třeba z těchto nálepek bych nejradši prorazila zeď hlavou: sluníčka, vítači, ekoteroristi...z těch se mi chce vyloženě zvracet. Z druhé strany mě nic nadužívaného nenapadá, nepřijde mi, že by se tady lidem nadávalo do fašistů nebo nácků, to tu nefrčí, když něco moc rozebírám (= žvaním, stěžuju si), jsem spíš označená za "negativního" člověka :D
Joo, na kremrole a spol jsem zapomněla, to bych k těm nálepkám vyvolávajícím dávící reflex klidně přiřadila.
Co se těch nepokojů týče, vím, že proběhly, ale nezdá se, že by otřásly uspořádáním Evropy (krom Brexitu, který už teď taky moc nebudí pozornost davů) nebo změnily názory většiny veřejnosti. Sice víme, že v Paříži nebo Londýně nás občas může sejmout auto, ale nemyslím, že by z toho většina lidí měla strach, ten je zatím zasunutý spíš někde v pozadí, snad nebude hůř. Do Egypta se taktéž ještě nějakou dobu na dovolenou jezdit bude.