@Tyrion Lannister Největší umění tkví v tom že používá stále stejné melodie, které mají pokaždý jiný kontext, náladu.. Asi se shodneme že to je ta nejstabilnější část seriálu :D
@sfik To nikdo nepopírá, ale nad zbytkem trčí jak vidle z hnoje ostatně
Jen, co poslouchám poslouchám Lannisters send their regards, tak mám na krajíčku Nech ho jít nebo tvé ženě podříznu krk. Tohle je něco, co poslední tři série prostě neměli. Ostatně pro po porovnání
Tady už nemám na krajíčku, protože v hlavě mám neustále WTF zvonek a jediná věc, která mne nutí být v té scéně, alespoň trochu zainteresovaný, tak je to právě ost, který je jedním slovem vynikající
@Aviv Alespoň tak nám bylo řečeno, kniha ještě není venku a potom, co je téměř na 90% potvrzené, že Night King je Brandon Stark už přestávám brát seriál v čemkoliv vážně.
@sfik Ano Aryino opuštění Westerosu mám rád taky, navíc v Children se zkombinovalo několik motivů. A ano u Winter has come tam sem cítil skutečnou radost a měl potřebu tak křičet Král Severu a závěrečná armada dobrá, co jako musím přičíst k dobru šestce, že byla velmi zadostiučiňující a děj se někam posunul
Danerys se konečně pohnula, jo tady se klidně na pár minut nechám opít rohlíkem :D
@sfik To je pravda, ale v tý době člověk nečekal, že to bude mít dlouhého trvání :-D. I když samozřejmě zákony nástupnictví byly vyhozeny oknem, ale to i na Severu i v Dorne, takže to člověk dokizal, jakž takž přežít. Navíc Cersein nástup na trůn byť blbost, tak je taky posun v ději. Navíc jestli jim něco musím připsat k dobru, tak to že udělali novou válku pěti králů(oven) Euron, Jon, Cersei, Daenerys, Noční král
Komentáře
Jen, co poslouchám poslouchám Lannisters send their regards, tak mám na krajíčku
Nech ho jít nebo tvé ženě podříznu krk.
Tohle je něco, co poslední tři série prostě neměli.
Ostatně pro po porovnání
Tady už nemám na krajíčku, protože v hlavě mám neustále WTF zvonek a jediná věc, která mne nutí být v té scéně, alespoň trochu zainteresovaný, tak je to právě ost, který je jedním slovem vynikající
A Winter has come má taky něco do sebe, po tom citovém vydírání Lyanny a její smrti :D Ale Children mám nejradějc..
A ano u Winter has come tam sem cítil skutečnou radost a měl potřebu tak křičet Král Severu a závěrečná armada dobrá, co jako musím přičíst k dobru šestce, že byla velmi zadostiučiňující a děj se někam posunul
Danerys se konečně pohnula, jo tady se klidně na pár minut nechám opít rohlíkem :D