@Nevada Mě u všech startreků iritovala ta epizodnost. Rád bych aby se tady pokusili o nějaký ucelený příběh skrze sezonu :) Ale jinak v dobrém to na mě působí docela tradičně, což je v dnešní době TV špíny a hnusu celkem sympatický.
@lexoun V roce 2012 bylo oznámeno MMO od Bigpointu http://cs.bigpoint.com/gameofthronesmmo/, už je to 5 let a kromě 5 let starýho trialeru nic novýho nevyšlo je dost možný, že projek je u ledu nebo je mrtvý.
@JoeGyry ona bude druhá série, to bude nahrávat kazety Clay nebo ta jeho potetovaná kámoška? :roll: téma bylo vyčerpáno zhruba ve čtvrté epizodě, nechápu, kdo má dostatek sebemrskačských sklonů, aby to dal ještě dalších 13 epizod.
@Dreamer druhá séria má byť o inom old school médiu (možno polaroidy?) hlavná postava už nebude Hannah, ale seriál bude znova rozdelený na prítomnosť a minulosť čiže Hannah sa bude objavovať vo flashback sekvenciách.
@Monte Karstark pokud to tak bude, tak nevím, co budou vymýšlet dál, když už si vyplácali většinu klišé ze středoškolských dramat. Mrzí mě, že seriál nevyužil potenciál a místo, aby člověk donutil klást si nějaké zajímavější otázky, hodili to scénářem do zajetých kolejí a natáhli to do příliš mnoha epizod na to, aby ten koncept (kazeta na díl) mohl dávat smysl.
Dokoukám Wolf´s Rain a už chápu, proč se to Everettovi tak líbilo :D Nádherná depka Rád bych tedy na oplátku doporučil jedno anime, i když ono to vlastně není anime :D, které se odvážím by zde na fórum mohlo zklidit úspěch a tím je ThunderBolt Fantasy. Myslím si, že než plýtvat superlativy, raději sem hodím první epizodu z Youtube a koho to zaujme, ať pak napíše své dojmy
Poldark je u mě taky pořád dobrý. V první díle se samozřejmě dotahovaly některé věci z minulé řady a v Poldarkovské tradici tvůrci přesně věděli, že některé věci už nemá smysl protahovat. A ano, samozřejmě tu máme nový pár, který všechno zkomplikuje, když po sobě začne házet očkem. Nejvíc mě potěšil doktor Enys a jeho bohatá nevěsta. A taky Geoffrey Charles Poldark - dobře vychovaný a chytrý kluk s vlastní hlavou, kterého bych na rozdíl od George klidně ráda adoptovala :D
Komentáře
Ale jinak v dobrém to na mě působí docela tradičně, což je v dnešní době TV špíny a hnusu celkem sympatický.
Doufám, že odolají pokušení nasadit tam bandu šampónků...
@Dreamer Nj, mně taky nikdo nevymluví, že Whedon Bebopa před natáčením Firefly viděl a mohutně se z něj inspiroval ;)
hmmm 8-)
Na tohle bych se teoreticky mohl i těšit, ale mám z toho nějaký divný pocit až strach :D Bojím se nějaké mystery zápletky se Svatým Grálem :)