Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1152153155157158172

Komentáře

• O dvojce DS se říká že je nejhorší díl trojka byla lepší alespoň co jsem hrál já jsem se dostal ke skeletonovi z pohárku a pak už mě nebavilo furt umírat. Souhlasim příběh je zajímavej.
    viz
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @Mikke Zahrál bych si rád. Ale jsem vlastenecky založený (líný studovat jazyky) a rád bych si minimálně trojku zahrál s českými titulky. Existují vůbec?
  • upraveno 3. května 2017
    @Sagart Takhle o příběhu to moc neni obvykle, když se něco dovíš tak akorat ses z toho vyjukanej, protože ti to absolutně nedává smysl, ve hře se stejnak na první pohled zjistíš, že máš zabít všechno co se hejbe.
    @Mikke A bez češtiny nebudu vyjukanej. Jakože, angličtina mně sice nedělá problém, ale v hrách ji mívám málokdy. A v tomto světě mne právě zajímají ty střípky informací, které můžeš najít.
  • Idem hrať druhý krát DA:I ... no a hrám za mága (moja srdcovka vo svete DA ... teda pokiaľ nejdem bojovníka s mečom a štítom) a chcem novú zostavu ...
    Predtým som šiel klasika ... Ja ako bojovník, Cassandra, Solas, Varric ...
    Teraz idem na Nightmare ako mág,Cassandra,Blackwall ako bojovníci a taunti a ešte Solas ... mal som chvíľku Vivienne ale jej reči ma serú :D neviem či sa oplatí zobrať Doriana alebo nejakú Rogue miesto Solasa ... je totižto Rift Mage a ja chcem ísť Rift Mage tiež ... možno aj Knight-Enchanter ... ale Necromancer isto nie ...
    Máte nejaké rady? :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Máte někdo ten GoT mod do Crusader Kings 2? Můžete mi poslat pár screenů jak tam vypadají rodové znaky. Abych viděl velikost grafiky, tvary, rámečky, praporky, a abych i viděl kolik je tam rozesetých malých rodů v rámci jednoho království?
  • upraveno 24. května 2017
    herní svátek E3 se blíží tak na co se těšíte?
    já se nejvíc se těším na
    Wolfenstein: New Colossus (doufám teda že ho ukážou :D)
    Cyberpunk 2077
    Mount and Blade: Bannerlord
    Kingdom Come: Deliverance

jsem trochu zvědavý na
    nový Assassin’s Creed
    Middle-earth: Shadow of War
    Star Wars Battlefront II

a pak tu jsou taky hry na které se rád podívám ale nemam PS4 abych si je zahrál :)
    The Last of Us Part II
    Uncharted: The Last Legacy
    Red Dead Redemption 2
    Detroit: Become Human
    a taky doufám ve spoustu nových her co se ukážou až tam
  • @Sagart teprve zrovna nedávno jsem si pořídil Shadow of Mordor a ten Nemesis systém je dobrý a jsou tam skvělé momenty ale celkově mi hra přišla repetitivní a finální boss byl vyloženě výsměch :)
    na Cyberpunk se těším protože jsem zvědavý čeho jsou vývojáři schopní mimo svět Zaklínače
    Assassins Creed může jenom překvapit ale jsem docela skeptický
  • upraveno 24. května 2017
    @Sagart tím odkazem v Zaklínači myslíš to jak Ciri říkala "v tom světě byli tam lidé co měli litácí loď"?
    tak ty nové videa ze Shadow of War vypadaly dobře ale i tak počkám s nákupem nějakou delší dobu :)
    a co se týče Assassins Creed tak jsem zvědav na ten nelineární příběh...si ale myslím že to dopabne jako vždy :D
  • @Sagart tak abych řekl pravdu tak Black Flag nepatří zrovna k mým oblíbeným (Syndicate a Rogue jsem nehrál)
    já si myslím že úpadek začal už u AC 3 a kdybych je měl srovnat podle oblíbebenosti tak asi takhle
    AC Brotherhood
    AC (1)
    AC Revelations
    AC 2
    AC IV
    AC Unity
    AC 3
    @DanielSvatoš Můj žebříček by se znatelně lišil, protože já si na úžasnou čtverku nedám sáhnout, ale na jednom se rozhodně shodneme a to, že trojka by byla na spodním konci kam také patří :)
  • @Sagart no ale taky musím přiznat že třeba první díl rozhodně není objektivně jedna z těch lepších her ale má pro mne duševní hodnotu :) třetí díl má snad nejdebilnějšího "hrdinu" a Black Flag se ani nemusel jmenovat Assassins Creed proto je tak nízko
    No co se E3 týká, tak na Kingdom Come nejsem zvědav. Spíš chci, aby ta hra byla hotová a už konečně vyšla :D

Co ukáže Cyberpunk, jsem také zvědavý. Co to bude? Jak to bude vypadat a bude mě to vůbec zajímat?

Další Last of Us je pro mne jen z pohledu diváka, ale docela se na to těším. Ještě víc se ale těším na nové God of War. Snad ukáží něco nového.

Na egyptské Assassin's Creed Origins jsem také zvědav, ale vzhledem k tomu, že jsem hrál jen první dva díly a dvojku jsem ani nedohrál, museli by tu hru posunout hodně jinam, aby mě to začalo zajímat víc, abych nezůstal jen v pozici diváka.

Ve vzduchu také poletuje oznámení Elder Scroll 6, ale ta šance není moc velká. A možná se ukáže i nové Metro.

Co však očekávám s jistotou, je oznámení nového Tomb Raider :-)

A 2K má oznámit také pokračování nějaké velké značky. Což bude buď Borderlands 3 = velký nezájem, nebo nový Bioshock = Hype jak sviňa.

No a ještě by mě potěšilo něco nového, pěkného, třeba nějaká fajn plošinovka co mě zahřeje na srdíčku. Třeba Moon Studios by mohlo ukázat, na čem pracují.

btw, bylo oznámeno Life is Strange 2 na rok 2018, ale na E3 se hra prezentovat nebude.
  • tak třeba Bioshock je něco co musím dohnat :) mám koupeno Bioshok Remastered ale jeste jsem to nespustil takže mám před sebou spoustu hodin zábavy a nový Bioshock mě zatím tolik nevytrhne
    Metro musím dohnat potom :D já vždycky hraju hry s velkým zpožděním a nějak nespěchám :)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Sagart jednoznacne Mount and Blade
    heh, pěkný trailer
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Všetci tu očakávajú kúlové veľké tituly a ja si tu len tak sedím a čakám, že konečne ukážu nejaké zábery z remasteru tretieho Crasha Bandicoota =D
  • docela přemýšlím že bych zkusil Life is Strange jelikož na steamu je 1. epizoda zdarma :) tak bych to mohl okoštovat ale nevím jestli to skousnu :D takové feministické záležitosti jako třeba Gone Home jdou mimo mne
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @DanielSvatoš Díky že vím co nemám hrát :)
  • upraveno 25. května 2017
    @flanker.27 Gone Home stojí 20 éček a tu hru údajně dohraješ za 2 hodiny :D na konci zjistíš že seš lesba...end of story
    nebo někdo jinej je lesba :D já nevim nehral jsem to
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    upraveno 25. května 2017
    @DanielSvatoš Life is Strange je top hra! Tu rozhodně doporučuji!

Jinak pro pskáře, na ps storu teď dost zajímavé slevy, různé tituly pod 550,-, namátkou NHL 17 za 289,-, Shadow of Mordor GOTY edition za 409,-, AC Syndicate za 399,- nebo třeba Game of Thrones za 289,- :-)
  • A já bych chtěl Far cry jako western.
    Wolfenstein: New Colossus jses si jsitej ,že to bude Wolfenstein?

• upraveno 25. května 2017
    @Monte Karstark No já zapoměl že serie Far cry do minulosti neleze, ale co zas tohle bude za hipstrovinu. =D Hlavně aby byly věže a outpousty a vyšinutej záporák podle šablony dvou předchozích dílů .
    :dance: :wall:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.