Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1476477479481482581

Komentáře

• @DanielSvatoš Tak abych byla spravedlivá - reakce Britů na několika serverech jsou víceméně taky znechucené. Ten případ ale ještě nemusí být úplně uzavřený. V Británii mají samozřejmě taky soudy různých instancí, takže snad se pozůstalí odvolají.
  • Mě by zajímalo od kdy je umlácení neozbrojeného člověka řetězem sebeobrana.
  • @svoa00 nebyl to soud před porotou? :-k
  • @Dreamer Byl, bohužel.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jak jsem řekl, porota je mor.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @flanker.27 Celý právní aparát je mor :D Zvlášť u nás v ČR :D
    @Achileus No, u nás jsem ještě porotu neviděl. Naštěstí. Troufám si tvrdit, že tím jsme na tom o hodně lépe.
  • upraveno 4. dubna 2017
    @flanker.27 no přesně, náš právní systém mi najednou přijde jako velmi vyspělý oproti těm inkvizičním moresům při soudech s porotou :D
    @flanker.27 Já to myslel spíše v obecné rovině :D
    @Achileus Optal bych se v "obecné rovině" stejně jako @svoa00. Včetně té žádosti o vyhnutí se smajlíkům.
    @svoa00 @flanker.27 Vám se vážně líbí jak fungují naše soudy, ano asi je to lepší než v Británii, ale když vidím jak naše justice funguje a jak rychle pracuje, například pád mostu ve Studénce, je to skoro devět let a rozsudek nikde, nebo skvělé výroky našich soudů: Použití odposlechů v kauze Rath bylo nelegální, trafiky pro poslance ODS nebyly korupce....

Navíc v našem právním řádu je takový bordel, že prý soudci ani pořádně nevědí jak mají soudit

Přijde , že navzdory poměrně vysokým platům se výkonost některých soudců a státních zástupců limitně blíží nule
  • @Achileus Pomalost soudů a politické tlaky na soudce jsou dlouhodobá bolest právního systému u nás. Není to ale zdaleka jenom problém v Česku. Ráda bych, aby se to změnilo, ale souhlasím s flankerem - neexistuje žádný bezchybný model.
    Pak z nás nemaj mít uprchlíci srandu.

Žádný gender kvóty pro bezpečnostní sbory. Ať jsem třeba sexista.
  • upraveno 5. dubna 2017
    @flanker.27 zavolat si na pomoc policii s tím, že přijede tahle neozbrojená trojice slečen....kdo pak bude zachraňovat je? :-# ....jinak ten týpek s ním měl taky docela problém, to není zrovna propagační video pro švédské policejní složky.
    @Dreamer Evidentně mají pro příjem osob do personálu zcela jiná kritéria než jak zvládnout střet s útočníkem.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 5. dubna 2017
    Kdo jste viděli Demolition Mana, nepřijde vám ten film dneska nějak podezřele aktuální?

• @flanker.27 tak "měšťáci" u nás by asi taky nezmohli víc, ale to spíš vypadá, že jsou úplně bezradný, proč nemají aspoň pepřáky?
  • @Dreamer Bez zatykače asi nezmohli. Ale v okamžiku, kdyby na ně někdo začal házet kameny (nebo na někoho jiného) nebo začal jinak fyzicky útočit, by použili sílu. I měšťáci mají obušky. Naštěstí u nás pořád věříme, že policie dokáže svojí práci dělat a nekřičíme každou chvíli o policejním násilí.
    @Terezička Tvá prosba budiž vyslyšena.
  • upraveno 6. dubna 2017
    @Terezička Ještě dodám, že status uprchlíka může člověk získat jenom v první bezpečné zemi. Čili pokud nebudou dvě třetiny Evropy klasifikované jako nebezpečné země, tak Švédsko žádnou humanitární povinnost nemá ani vůči Syřanům. Kolem toho se pořád chodí jako kolem horké kaše, protože západní politici nechtějí vypadat ošklivě. Problém je, že dnešní znění Ženevských konvencí neodpovídá realitě dneška. Navrátit uprchlíka do rodné země je možné jenom do zemí, která dodržují lidská práva (kdo rozhodne, co znamená "dostatečné dodržování lidských práv"?). Pokud by se tahle zásada měla dodržovat, tak Německo může mít třeba čtyři miliardy obyvatel a byl by z něj jeden velký slum.
    upraveno 6. dubna 2017
    Což o to, tohle je "jenom" uprchlík, který odmítá poslechnout policii.

Tyhle individua jsou nebezpečnější:

zpravy.idnes.cs/belgie-michael-delefortie-islamsky-stat-fpb-/zahranici.aspx?c=A170A170405_125705_zahranicni_ert

Terorista bojující za Daesh dostane podmínku, a pak beztrestně čerpá sociální dávky, a vypouští z pusy takovéhle s....y. Evropa na tu úžasnou politickou koreknost a humanitu snad doopravdy zajde :-(
  • @Achileus Eh, docela "fackovací" ksicht, že? Nechci být zbytečně optimistická, ale u nás by někdo takový vyfasoval několik let za podporu terorismu (neměl by vlivné styky, které by mohly ovlivnit proces) a zůstal by v hledáčku tajných služeb - což, pravda, nakonec nemusí zabránit vůbec ničemu. K retardované korektnosti západních zemí se radši vyjadřovat nebudu. Není ale báječné, jak svým vytrvalým úsilím muslimští kazatelé šíří pravou víru a ideologii i mezi etnickými Evropany? A tohle bude jenom horší, protože části nejistých lidí bude stačit to, že jim islám slibuje bratrství, soubor životních pravidel a jistotu posmrtného života, což je něco, co západní společnost změřená na individualismus, liberální výchovu bez pravidel a hedonismus absolutně udělat nemůže. Nejhorší mi stejně přijde, že všichni politici vyvěšují vlajky po teroristických útocích, které přicházejí každých pár týdnů. Přitom ale v rámci svobody vyznání zatím nebyli schopní jít k jednomu z kořenů problému - kázání duchovních a jejich aktivity. Pokud vím, tak Francie odmítla zákaz i takového zla, jako je wahhábismus.

Nechci tady malovat čerta na zeď, protože naše civilizace není Římská říše, ale trochu pravdy je na tom, co jsem nedávno četla - že apatie a tolerance je poslední fáze upadající civilizace. Západní Evropa se ve vlastním zájmu musí naučit být aspoň o něco flexibilnější a tvrdší. Pokud se zvlášť Francie a Švédsko nechtějí izraelizovat, tak jinou možnost nevidím.
  • upraveno 7. dubna 2017
    A pak se řekne "umírněný muslim"... :roll:
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/434499-mlady-nemec-se-pripojil-k-islamskemu-statu-v-syrii-jde-na-pet-let-do-vezeni.html

Hezké. Jenže pět let je málo, tak akorát, aby spoluvězně stihnul indoktrinovat. Jenom doufám, že Němci si jsou vědomí toho, že v některých zemích muslimové víceméně ovládají věznice.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.