Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
19192949697121

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Janulka No teda, od skladby se jménem Skadi bych čekal něco víc mrazivého. Třeba jako tohle:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Gustav Holst: Planets. Suita, kterou mají hollywoodští hudebníci obzvláště v lásce. Půjčovali si z ní třeba John Williams pro Hvězdné války (hlavně z Marsu) nebo Jerry Goldsmith pro Star Trek (hlavně z Jupitera). ale našly by se tam i další kousky.

• Niet divu, je to strhujúce.
  • Ukolíbavka...

upraveno 10. února 2017
  • upraveno 10. února 2017
    Já jsem včera celý odpoledne měla za doprovodu letní bouřky ve městě. Na tohle bych klidně šla do kina, obří sedačky, dolby atmos a parádní šlofík :-D
  • upraveno 28. února 2017
  • Hodnocení - deset z deseti. Lindsey naprosto parádní. Podrobně napíšu zítra.
  • Sice trochu pozdě, ale konec přece. Tak tedy, úterní koncert Lindsey Stirling v Praze byl naprosto perfektní. Od půl sedmé pouštěli dovnitř, a už tehdy tam byla hromada lidí. Přišli jsme tam asi tak o hodinu dřív, takže před námi bylo asi tak jen 60-70 lidí, nakonec jich uvnitř bylo hrubým odhadem něco kolem tisícovky. Podařilo se nám zabrat místa uprostřed balkonu (je tam lepší zvuk než dole pod pódiem i lepší výhled, navíc se tam dá opřít a není tam tolik lidí). Každopádně už jsem na pár koncertech byl, ale nikde nebyla takováhle atmosféra. Lindsey je naživo přesně taková jak působí z videí. Energická, plná života, s obrovským talentem a je radost jí vidět tančit a k tomu hrát živě. Hrála tam svoje největší hity a k tomu několik soundtracků a méně známých písniček. Všechno od Shatter me, přes Emelments, Arena a hromady dalších a na konci Roundtable Rival v upravené verzi. Každopádně naprosto úžasný zážitek, a až tu bude Lindsey znovu, tak určitě jdu. Mohu jenom doporučit.
  • Taky bych někdy chtěla.
    Not bad:

• upraveno 8. března 2017
    =D
  • AvivAviv
    upraveno 8. března 2017
  • upraveno 8. března 2017
    @Dreamer Děláš si prdel?

edit: teda jako chápu že jsem v komunikaci s ženou zvolil zlá slova, ale... topic "Co posloucháš" .. wtf. z toho se budu vzpamatovávat ještě zítra dopoledne...
  • @Aviv stojí ten seriál za vidění? Nebo je to jen další variace na "historické" seriály podle klasické krev/sex/intriky šablony?
  • A pokud ještě nemáte noční můry z původních Die Woodys, tak pro vás mám špatnou zprávu. Pořád jsou živí a plánují velký návrat... =D

• Niektorí to nazývajú soap operou a súhlasím, že ženštiny tam emancipovali trocha príliš.
  • @sfik říkal si něco? :twisted: vůbec nevíš o jaká hluboká životní moudra přicházíš :D

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Ciwe, těší mě, že si Benny Cristó drží svůj styl a kvalitu. Po "Hm, tleskám, kabelka hezká, ale když nevíš co k ní, vypadáš jak z Tesca," sází další bomby.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer No jéje! "Chci říct, že to co máš na sóbě, to je vážně skvělý, ale nédiv se, když tě pak ňékdo pléskné po prdéli!"

P.S. Néni záč a posílám vodku, red bull, kolu a havanu :king:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.