Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1332333335337338394

Komentáře

• @Dreamer Snad ve studiu nebudou plakat že si film nechám ujít :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Jo, pár takových pytlovin jsem viděl. Málokdy tedy celé a na jeden zátah z úcty k vlastnímu zdraví :) Sharknado 1, Sharknado 2, Commodo vs. Kobra, Mega Shark vs. Giant Octopus (to s tím skokem z moře do stratosféry pro letadlo), Sand Sharks, Ghost Shark, no když to teď vypisuju, až se divim, co všechno do mě dokázalo Asylum, případně SyFy dostat. Vidět a zemřít je těchto věcí nebezpečně reálné.
  • @flanker.27 Vražedná rajčata? :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Jak POKUD?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @flanker.27 Se na tebe stačí podívat :P
    @Krisa Nenuť mě sem vrážet selfíčka :twisted:
  • Doteď vlastně nevím jestli je flanker na avataru ten s tou bílou srstí nebo s tou černou .. :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Bojím se na to vůbec pomyslet.. :D
    @sfik Ne nadarmo je jedním z mých předků desátnice Angua...
  • Já se na ten film těším čím dál víc :D
    https://twitter.com/Marvel/status/836259961151844352
  • Kolonizační výprava, kterou tvoří cca 4 páry? Vypadá to jako drahé béčko s hloupými postavami, doufám, že to opět nebude banda vědců nebo výkvětů lidské inteligence jako v Prometheovi.

Nevím, jestli už po prvním Vetřelci měl Scott v plánu navazovat megalomanským blockbusterem, kde se kašle na postavy a atmosféru, ale tohle je od původního filmu hodně daleko a naopak velmi blízko k Vetřelec vs. Predátor. Kdyby od toho dal Scott ruce pryč, možná by to tolik nebolelo, ale tohle vidět nepotřebuju.
    Čtyři páry, z nich hned dva multikulturní, jeden homosexuální a jeden - nechme se překvapit :)
    Jinak variace na stejný mustr, jen stále horší.
    @Aviv Myslíš ošklivého nevlastního strýčka, ke kterému se zbytek rodiny nehlásí?
    @Aviv Osoba z panovnického rodu, dokonce královna, co umí pobíjet sekerou elfy, se hodí.
    @Aviv Nepochybuj o sobě :)
  • Tak jsem viděla Logana a upřímně - spokojenější budete, pokud nebudete věřit vzkazům o tom, jak je ten film brutální a jiný. Krvavý opravdu je, ale není to nic, co by člověk neviděl třeba v osmdesátkových akčních klasikách. Vynikne to opravdu hlavně ve srovnání s jinými komiksovými filmy. Zajímavější je, jak je tenhle film cynický vůči vlastnímu světu. Trochu mě mrzelo, že se neobjevil Magneto a neřekl něco ve stylu "I told you so" :D Naopak se mi nelíbilo několik scénáristických rozhodnutí ke konci filmu, hlavně s jakou umíněností vedou Wolverina tam, kam chtějí, i když to moc nedává smysl. Ale na to, kolikrát už Jackman Wolverina hrál během neuvěřitelných sedmnácti let, je pořád sakra dobrý.
  • V akom zmysle cynický voči vlastnému svetu?
  • No, to vysvětlení by vyžadovalo spíš spoilerování, ale řekněme... že uvidíme jenom dva z X-Menů a Wolverine a Charles jsou navíc trosky, které si víceméně přejí umřít. Taky se na začátku dozvíme, že 25 let se nenarodil žádný mutant a na konci se dozvíme i důvod (i když je to všechno povrchně vysvětlené). Pokud se v minulých filmech dokonce cestovalo v čase, aby se zabránilo válce mezi lidmi a lidskými mutanty (a negovalo se celé třetí pokračování X-Men), tak se dozvíme, že to nakonec neskončilo žádným happy endem (teda pro mutanty, ale celkově Amerika v roce 2029 není nic hezkého). Tvůrci měli spoustu možností dát tam nějaké světlejší momenty, ale SKORO to nevyužili.
  • @svoa00 dokud se zpiva, jeste se neumrelo! Doufam he dalsi dil nebude muzikalaland ????
  • SagartSagart Amo ergo sum
    upraveno 2. března 2017
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.