@Monte Karstark Já nehrál ani ty starý, ale kamarád měl k té původní verzi plakát z časopisu LEVEL.. Byl jsem teenager a měl jsem u toho strašnou chuť na mlíko. Proto tohle zdánlivé pubertální zastuzení :D
@DanielSvatoš oskarová komise je schopná oceňovat naprosto stupidní filmy, většinou jenom kvůli zvolenému tématu (ahoj 12 let v řetězech). Když se podíváš na moonlight, tak ten film je naprosto ideální kandidát.
@Everett_Young právě proto jsem čekal že letos Moonlight vyhraje koukat na to ale nebudu ale taky jsem viděl kousek z La La Landu a nějak mě to nebavilo
@DanielSvatoš Ano přesně o tom mluvím. Nechci to shazovat. Pravděpodobně je to lepší i než LaLaLand, který jsem teda taky neviděl.. Naopak bych řekl že právě filmový muzikál tam byl vtlačen, protože to je oldschool u kterýho starci-akademici pravděpodobně dost masturbovali... Právě to že pak daj cenu filmu jako Moonlight je jenom zástěrka aby se sami nemuseli měnit nebo nedejbože mezi sebe pustit nový lidi... Ale prvně by bylo fajn ty filmy vidět.
@sfik La La Land jsem vydržel asi 30 minut a ten hype kolem jsem fakt nepobral letos jsem z nominovaných filmů viděl (celé) jen Příchozí a z toho jsem taky nebyl moc nadšenej
Příchozí se mi líbili dost, akorát jsem nechápal, proč to hype vynáší nad Interstellar, který to mimochodem v pár věcech dost vykrádá (to jsou věci přimyšlené nad rámec povídky, podle které je to natočené).
Zrovna jsem napsal na moviezone, že mně naopak tenhle trailer veškerá očekávání notně zchladil. Ty předchozí tajemné "thrillerové" trailery mi teda sedly víc, teď to vypadá jako stokrát omletá (byť technicky precizní) "arkáda", kde budou zase ty samé klasické propriety, které už tu byly (jen s humorem ala pokus o Indiana Jonese bez Indiana Jonese).
Já jsem naopak ráda, že si na nic nehrajou a vybalili upřímně o co půjde. Godzilla si hrála na hutnou atmosféru, která se ve filmu rozplynula jak pr... ve větru. Tohle alespoň vypadá na zábavnou řežbu se spoustou příšerek, co se dříve nebo později mezi sebou servou přímo před kamerou, žádná mlha, mraky ani vzdálené obrysy, YES :D
@flanker.27 to snad ani nejde brát vážně, obří ještěrka co bourá mrakodrapy nebo obří gorila, která bojuje s T-rexem a co teprve až se sejdou v jednom filmu, to bude teprve thriller :twisted:
@sfik Pokud má Krisa pravdu, tak jsem cynickej právě spíš k té neschopnosti dělat věci tak, aby jim bylo možno (alespoň na plátně) věřit. Jo, v Godzille ta vážnost narážela na to, že ten scénář byl zároveň strašně blbej, takže děj se vážně brát nedal. Proto jsem svým způsobem sám před sebou rehabilitoval Godzillu od Emmericha, která je sice blbá až bouchají okenice, ale aspoň nepředstírá nic jinýho. Jenže na druhou stranu neuznávám, když se nějakým předstíráním nadsázky tvůrci pokoušejí maskovat neschopnost udělat věci pořádně. pak přihazují na plátno další a další "atrakce", pohyb a nové scény, jen aby divákův mozek neměl čas říct si "nojo, ale moment..."
A vůbec, jestliže jsem cynik, proč se mi líbí pohádky :)
@Dreamer Furt je to moc dobrý, rád bych méně kvalitního CGI, raději návrat do devadesátek, případně si pomoct i modelínou a kartonem. Hlavní hrdina by měl mít svaly a nemít mozek a měl by zachraňovat krom světa i dívku v nesnázích (ideálně kozatou bloncku vylízanou víc než hlavní hrdina)
Komentáře
Ty jsi asi ty nové díly nehrál, co?
koukat na to ale nebudu ale taky jsem viděl kousek z La La Landu a nějak mě to nebavilo
letos jsem z nominovaných filmů viděl (celé) jen Příchozí a z toho jsem taky nebyl moc nadšenej
A vůbec, jestliže jsem cynik, proč se mi líbí pohádky :)
Jinak já Godzillu neviděl, na můj vkus je to "příliš dobrej film" :D