Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ostatně jak jsem řekl, údaj o 2,2násobku výnosu sám o sobě klidně může být pravdivý, ale Evropa je příliš různorodá, aby to něco vypovídalo o konkrétním místě tady a teď. Proto průměrování velkých celků považuju minimálně v tomhle za zavádějící já.
Ostatně rozumný rozsah využívání biopaliv ukáže až čas. Rozhodně těch vědeckých článků ohledně Řepky olejky není zrovna moc - tedy aspoň na hlavních vědeckých databázích. Chtělo by to víc perspektiv...
Ostatně jaká čísla by měla zaznít, když už jednou zazněla? Zde nedostatek logiky na tvé straně. Já uvedl číslo z publikace, kterou jsem následně konkrétně uvedl, a ty jsi na ně reagoval uvedením jiných. Za dané situace lze těžko postupovat jinak než klást otázky, abych si ověřil závěry. To je zcela logický a korektní postup, jiný ostatně ani nepokládám za smysluplný.
Ještě jedna otázka ostatně zůstává. Energetika vyžaduje stálost zdrojů. Přitom pokud na jednom místě jeden rok vypěstuji plodinu, příští rok se stejnou plodinou stejného výnosu nedosáhnu, dalšího ještě méně a tak dále. Abych půdní fond nevyčerpal, musím pěstované rostliny obměňovat, což značně snižuje osázitelnost plodinou využitelnou pro energetiku a tím samozřejmě také zdražuji produkt=snižuji jeho konkurenceschopnost. ta je v tuto chvíli bez dotací velmi malá. I s tím je třeba počítat. Přitom znovu opakuji, je třeba započítat do nákladů též dopravu potravinových plodin odjinud a tak dále.
arabové údajně osahávali ženy v metru a zapomněli že nejsou ve Švédsku
http://zpravy.idnes.cz/petr-kolar-rozhovor-prezident-hrad-d63-/domaci.aspx?c=A170215_120915_domaci_jj
A potřeba vzdorokandidáta Zemanovi je blízká i mě.. A ačkoliv je možné že Evropě a USA se bezpečný prostor nedaří, aspoň se snaží :D
A rozhodně si nedělám iluze o dnešní formě západní demokracie, ale aspoň u diktátoři nezabíjí novináře za hlasitého potlesku veřejnosti :)
Senátní volby bych nevytahovala jako nějakou vypovídající anketu popularity vzhledem k účasti.
P.S. koho mi ta větička ohledně kandidatury a důvodů ke kandidatuře jen připomíná, sorry jako, proč je Kolář v tomhle bodě horší? :D
Samozřejmě jde čistě o můj názor, ostatně jeho kandidatura ani není oficiální a neznáme konečnou sestavu. Ale upřímně já mám větší nedůvěru k idealistům, kteří pro ideál nevidí skutečnost. Z málokterého idealisty byl skutečně dobrý politik. Jak říkal i Martin, Carter byl dobrý člověk, ale špatný prezident.
P. S. nerad bych se ocitl v pozici Kuberova obhájce, tak daleko s ním nejsem =D