A to počkejte, až se na začátku další série (pokud nějaká bude) ukáže, že Sherlock byl v rauši celou dobu od chvíle, kdy ho Mary v prvním díle zfetovala, a všechno se mu to vlastně jen zdálo...
@Nevada tak jsem The Fall dokoukala, klidně se do toho dej, v říjnu byl poslední díl. Já jsem teda hodně spokojená, ale už pšš, nechci nic vyzradit, nebo ovlivnit Tvoje očekávání ;-)
Temný kraj.....wtf, zahlédla jsem komplet obšlehnutý intro z True Detective + soundtrack jak z Justified, trošku říznutý Šlágrem, že se ty naše kanály nestydí, tohle je z kvalitativní žumpy nevytáhne.
@Jitka Díky za echo. Já byla přesvědčená, že to dostalo další sérii. I když teď bude málo času. A to jsem navíc nerozvážně zkusila SIX a přemýšlím nad Fargem.
Konečně jsem zafinišovala třetí sérii Black Mirror a musím říct, že nezklamala. Cynicky to tentokrát tepe do témat trolingu/kyberšikany, lajkování na sociálních sítích, mezí virtuální reality a našich reakcí na ni, hejtování na internetu... Ne všechny díly jsou samozřejmě pětihvězdičkové, ale všechny jsou přinejmenším dobré. Přesun na jinou stanici a zapojení Američanů třetí sérii neublížilo. Trochu se ale obávám, že v budoucnu ta kvalita už půjde dolů, protože Netflix chce každý rok novou sérii a víc dílů.
@brbr Viděla jsem to už pár dní po televizní BBC premiéře ve formátu tří hodinových dílů, který určitě doporučuju víc než dvoudílnou verzi. Má to výbornou atmosféru, sneslo by to i prostřihání, ale paranoidní jednání postav je na jedničku. Jako obvykle je technická kvalita u BBC špičková. Určitě bych doporučila originální znění, které přidá na atmosféře víc než český dabing (ale vzhledem k tomu, že Prima dávala dabovanou verzi už na začátku ledna, tak můžeš sehnat i tu).
Komentáře
Mne by to ani nevadilo, keby nebola divná predstava, koľko skrytých videí s odkazmi ešte má.
Ak bude piata séria, začne sa tým, že nájdu ďalšie video od Mary, ktorá ich bude varovať pred nejakým super špiónom (Sebastian Moran?) :D