Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
1323324326328329354

Komentáře

• Člověk si neuvědomuje ty možné následky. Jednou jsem šel na vyšetření do nemocnice a jak se mi zamlžily brýle, tak jsem ve výtahu místo patra kde je ORL zmáčknul poschodí kde se provádí kolonoskopie :D
  • upraveno 17. ledna 2017
    Je to nebezpečné, málem jsem takhle prošla prosklenými dveřmi, když se mi zamlžily brýle...ale to se mi občas stává i bez nich :D Zatím je odmítám nosit trvale a pravidelně jsem za nafrněnou husu, když nezdravím lidi už na vzdálenost deseti metrů, moje rozpoznávací vzdálenost je metr a půl, to je ještě dobrý, s tím dokážu žít.
  • @Dreamer nebo když někdo mává z chodníku přes silnici a já se ohlížím jestli to je fakt na mě :D pak zamávám zpátky a cestou přemýšlím kdo to byl
  • @DanielSvatoš jop, přesně :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jooo, ať žijou sportovní/sluneční brýle s dioptrickou vložkou :).
  • @Krisa Já právě tuto situaci řeším čočkama a pak koupí slunečních brýlí dle vlastního výběru, ale přemýšlím o dioptrických slunečních, ale jsem strašná tlama a jen tak něco se mě nelíbí.. Jinak nosím takový ty brýle a la Josef Lada jsem sice za exota ale lepší než nosit ty ultramoderní sračky ze kterých mám pocit že jsem s nima utekl z IMAXu :)
    upraveno 18. ledna 2017
    @sfik Já čočky mít nemůžu. Zkoušela jsem to ještě v době, kdy neměli na moji vadu, což teda teď už mají, takže tohle už nevadí. ALE asi mám nějaký divný bulvy :D. Půl hodiny jsem si je rvala do očí a pak mi třeba po hodině nošení samy vypadly. Takže bohužel :(.

Ty moje jsou fakt sportovně sportovní, jsou od Adidas a žádná elegance to teda není, ale ta slast, když mi po x letech bez slunečních brýlích poprvé slunce nevypálilo oči :3eyed:
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Bolest při porodu je tak silná, že má žena unikátní příležitost se na pár okamžiků vcítit do muže, který má rýmu.

"'true story'"
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    No já bych měl kromě Bílího domu (fuj, odřelo mi to klávesnici) výhradu k zachycení snímků. Spíš zachytil na snímcích poslední okamžiky, než že by chytal snímky než spadnou na zem.
    @flanker.27 získáváš zlatého bludišťáka :applause:

• @Everett_Young auvajs, ta hrubka mě při čtení až fyzicky bolí.
  • ha já věděl obě a to jsem taky dobrá čecha
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. ledna 2017
    @Everett_Young Třetí špatně je tam samotný Reflex...
    Cheche, bratranec mojí spolužačky ze základky kdysi ukradl trolejbus. Taky ho chytili =D
  • @Krisa Chtěl s ním alespoň odjet do Pardubic?
    @Thanatos To nevím, ale údajně zastavoval na zastávkách, takže chytit ho trvalo dýl :D
  • upraveno 25. ledna 2017
    @Krisa nestačilo by kdyby policisté počkali na příští zastávce na znamení? :D a neměli ho, díky tomu že zastavoval, chytit dřív? :D

To já jednou ukradl zákaz vjezdu všem motorovým vozidlům. Potřeboval jsem na jednu párty velké plato na roznášení piv. 1. jsem byl za hvězdu, 2. chytit jsem se teda rozhodně nenechal :D
    @sfik Ne, protože byl nenápadnej a nebylo hned poznat, že to je zrovna on, kdo to ukradl :D
  • @Krisa To ukradnul i svetr s logem MHD nebo nedejbože vypadal jako řidič MHD? :D :D :D já se v těch myšlenkách jak to mohlo být úplně ztrácím :D :D
  • Třeba ten svetr byl uvnitř. Mně by spíš zajímalo, odkud uměl narábat s tím zařízením na lístky.
    @sfik Ten svetr snad není povinná výbava, ne?
    @Aviv Tenkrát se ještě používaly takové ty píchačky na jízdenky. U řidiče se ani nedala koupit jízdenka. Prostě tam jen seděl, šlapal na plyn/brzdu a občas zakroutil kormidlem nebo otevřel dveře.
  • @Krisa A kam s tím trolejbusem chtěl utéct? Vždyť byl omezen dosahem drátů :-k :-D
    @sfik Né všichni řidiči jezdí vždycky v uniformách :D
    @Aviv V HK žádný stroj, který by musel řidič obsluhovat nebyl - dřív tam bylo "skřípátko" na lístky, které udělalo díry do čísel (teď je tam elektronické na kartičku s penězi nebo tiskátko na papírové lístky).
    @Monte Karstark Jízdenka se koupit dala, papírová, kterou si pak člověk sám štípnul, takže to by zvládnout šlo.
    @brbr To nevím, údajně se prý chtěl jen projet trolejbusem, ale jaká byla přesně pravda, to netuším...
    @Krisa Fakt? Já myslel, že pro jízdenky se muselo vždy do trafiky. Jednou jsem to zkoušel u řidiče a ten na mě čuměl, jak kdybych vlezl do drogérie a chtěl dvacet deka tlačenky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.