Člověk si neuvědomuje ty možné následky. Jednou jsem šel na vyšetření do nemocnice a jak se mi zamlžily brýle, tak jsem ve výtahu místo patra kde je ORL zmáčknul poschodí kde se provádí kolonoskopie :D
Je to nebezpečné, málem jsem takhle prošla prosklenými dveřmi, když se mi zamlžily brýle...ale to se mi občas stává i bez nich :D Zatím je odmítám nosit trvale a pravidelně jsem za nafrněnou husu, když nezdravím lidi už na vzdálenost deseti metrů, moje rozpoznávací vzdálenost je metr a půl, to je ještě dobrý, s tím dokážu žít.
@Krisa Já právě tuto situaci řeším čočkama a pak koupí slunečních brýlí dle vlastního výběru, ale přemýšlím o dioptrických slunečních, ale jsem strašná tlama a jen tak něco se mě nelíbí.. Jinak nosím takový ty brýle a la Josef Lada jsem sice za exota ale lepší než nosit ty ultramoderní sračky ze kterých mám pocit že jsem s nima utekl z IMAXu :)
@sfik Já čočky mít nemůžu. Zkoušela jsem to ještě v době, kdy neměli na moji vadu, což teda teď už mají, takže tohle už nevadí. ALE asi mám nějaký divný bulvy :D. Půl hodiny jsem si je rvala do očí a pak mi třeba po hodině nošení samy vypadly. Takže bohužel :(.
Ty moje jsou fakt sportovně sportovní, jsou od Adidas a žádná elegance to teda není, ale ta slast, když mi po x letech bez slunečních brýlích poprvé slunce nevypálilo oči :3eyed:
No já bych měl kromě Bílího domu (fuj, odřelo mi to klávesnici) výhradu k zachycení snímků. Spíš zachytil na snímcích poslední okamžiky, než že by chytal snímky než spadnou na zem.
@Krisa nestačilo by kdyby policisté počkali na příští zastávce na znamení? :D a neměli ho, díky tomu že zastavoval, chytit dřív? :D
To já jednou ukradl zákaz vjezdu všem motorovým vozidlům. Potřeboval jsem na jednu párty velké plato na roznášení piv. 1. jsem byl za hvězdu, 2. chytit jsem se teda rozhodně nenechal :D
@sfik Ten svetr snad není povinná výbava, ne? @Aviv Tenkrát se ještě používaly takové ty píchačky na jízdenky. U řidiče se ani nedala koupit jízdenka. Prostě tam jen seděl, šlapal na plyn/brzdu a občas zakroutil kormidlem nebo otevřel dveře.
@sfik Né všichni řidiči jezdí vždycky v uniformách :D @Aviv V HK žádný stroj, který by musel řidič obsluhovat nebyl - dřív tam bylo "skřípátko" na lístky, které udělalo díry do čísel (teď je tam elektronické na kartičku s penězi nebo tiskátko na papírové lístky). @Monte Karstark Jízdenka se koupit dala, papírová, kterou si pak člověk sám štípnul, takže to by zvládnout šlo. @brbr To nevím, údajně se prý chtěl jen projet trolejbusem, ale jaká byla přesně pravda, to netuším...
@Krisa Fakt? Já myslel, že pro jízdenky se muselo vždy do trafiky. Jednou jsem to zkoušel u řidiče a ten na mě čuměl, jak kdybych vlezl do drogérie a chtěl dvacet deka tlačenky.
Komentáře
Ty moje jsou fakt sportovně sportovní, jsou od Adidas a žádná elegance to teda není, ale ta slast, když mi po x letech bez slunečních brýlích poprvé slunce nevypálilo oči :3eyed:
"'true story'"
To já jednou ukradl zákaz vjezdu všem motorovým vozidlům. Potřeboval jsem na jednu párty velké plato na roznášení piv. 1. jsem byl za hvězdu, 2. chytit jsem se teda rozhodně nenechal :D
@Aviv Tenkrát se ještě používaly takové ty píchačky na jízdenky. U řidiče se ani nedala koupit jízdenka. Prostě tam jen seděl, šlapal na plyn/brzdu a občas zakroutil kormidlem nebo otevřel dveře.
@Aviv V HK žádný stroj, který by musel řidič obsluhovat nebyl - dřív tam bylo "skřípátko" na lístky, které udělalo díry do čísel (teď je tam elektronické na kartičku s penězi nebo tiskátko na papírové lístky).
@Monte Karstark Jízdenka se koupit dala, papírová, kterou si pak člověk sám štípnul, takže to by zvládnout šlo.
@brbr To nevím, údajně se prý chtěl jen projet trolejbusem, ale jaká byla přesně pravda, to netuším...