Hmm, hledala jsem originál...dá se vůbec někde najít verze bratří Grimmů, která není poupravená a kde oholená Locika strádá někde na samotě, dokonce porodí a princ na konci umře? Pamatuju si, že takhle to odněkud původně znám :anxious:
@Krisa četla jsem tuhle před spaním na požádání Němcovou, vydání myslím z 80. let a pak jsem musela zachraňovat situaci po dočtení pohádky O kohoutkovi a slepičce, že znám i verzi, kde kohoutek spokojeně na konci běhá po dvoře se slepičkou a nemá nožky nahoře :D
@flanker.27 Na to som nedávno narazil a mám to na zozname. Vyzerá to tak 50/50. Neviem prečo, ale pôsobí to tak lacne zfláknuté, no na druhú stranu to vyzerá, že to má originálne časti.
@Gepeto Lacině? Jako žře to slovo nemám rád, ale je to film s nejhezčím vizuálem (no, fakt jsem to řekl) co jsem za loňskej rok viděl. Navíc ne cgi, všechny potfory pěkně animatronický. Ale je to místy fakt úchylný. ostatně se můžete podívat na komentáře na csfd, ať dává divák jakékoli hodnocení, na každého to zjevně silně zapůsobilo :twisted:
@flanker.27 Lacným som nemyslel CGI. :) Vravím, že netuším, čím to je, ale proste to na mňa pôsobilo ako taký primernejší film, no zároveň uchvátilo naznačením toho, čo tam bude. Proste fakt zmiešané pocity, preto aj keď ma to možno bude nudiť som sa rozhodol to dať na zoznam :D
Komentáře
ostatně se můžete podívat na komentáře na csfd, ať dává divák jakékoli hodnocení, na každého to zjevně silně zapůsobilo :twisted: