TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1291292294296297362

Komentáře

• @flanker.27 koukni na Narcos. Řekl bych, že se ti to bude hodně líbit. Napůl dokumentární, napůl hraný seriál o kariéře Pabla Escobara z pohledu jak jeho a jeho rodiny, tak z pohledu vyšetřovatelů, vojáků a prostě všech kolem.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Everett_Young Už před časem jsem viděl první díl, ale zatím se mi nechtělo v tom pokračovat.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • Trailer na desátou řadu Doktora. Co říkáte na vánoční speciál? Za mě trochu horší než minulý rok, ale to bylo tím, že minule se dovysvětloval příběh River Song, kdežto tohle byl klasický speciál. Rozhodně lepší než speciál s Narnií a speciál s Vánoční koledou. Takže celkem spokojenost.

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Kristebože, The 6 Thatchers, to se nám to začína... Samara je na východě, že? Myslíte, že tam fouká hodně?
  • Nový Sherlock...no, ušlo to. Síce nechcem, aby to bol koniec, ale mám taký pocit, že čím viac čakáme na novú sériu, tým je tá séria horšia. Začiatok bol taký nemastný neslaný, ale cca po polhodine sa to celkom slušne rozbehlo a ku koncu som bola dokonca prekvapená, ale aj tak som mala od IV. série vyššie očakávania. Asi si radšej počkám na ďalšie epizódy a zhodnotím ju až ako celok.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Trochu doslova.
  • upraveno 6. ledna 2017
    Kterého myslitele v seriálové dílničce ČTčka napadlo, že dnešní hovorová čeština pasuje k historických kulisám, jak prd*l na hrnec? Rvalo to uši v té kopii Downtonu s hadrama z HMka, rvalo to uši v Matónim a rve to uši i v nové luhačovické verzi četnických humoresek. Další poznámečka, proč si dnešní scénáristé myslí, že diváci (a to včetně těch dětských, kteří to odnáší každé Vánoce) jsou naprostí idioti? :-k
  • je venku první díl seriálu Taboo (hl. role Tom Hardy) a vypadá to docela nadějně tak uvidíme
  • Tak o tom, že je nadmíru dobrý člověk, žádna. Ale spousta hodných lidí má na sebe taky vysoké nároky. Já myslím, že když mu Sherlock říkal, že dokonca i John Watson je člověk, mělo to znaměnat něco jakože ať si nevyčítá, že není anděl.
  • Druhý Sherlock za nami a za seba vravím, že bol skvelý. Tvorcovia si u mňa vyžehlili ten diétny prvý diel a slabé dialógy, lebo tu som sa ani na okamih nenudila, dej mal dobrý spád, neboli tam hluché miesta a čo si budeme klamať - Sherlock v drogovom rauši je nenapodobiteľný. Prišlo aj pár slzičiek a na konci zúrivý výkrik, bolo to fakt nečakané. Už sa neviem dočkať budúcej nedele.
    @Katrina Dobré zprávy konečně :D
  • @Tyrion Lannister presne, len dúfam, že to nezmrvia a tretia časť bude minimálne tak dobrá ako táto, ak aj nie lepšia
  • @Dreamer tak kdyby tam nebyl Hardy tak na to ani nekoukám :D
  • upraveno 9. ledna 2017
    @DanielSvatoš chápu, Hardy bude v tom slibovaném špinavém Londýně ideálním zjevením, tak snad si to ušil dobře a bude to stát za obětovaný čas, hlavně žádnou vyprázdněnou žvanírnu nebo překombinovaný nesmysl :D
  • @Dreamer no doufám že ten název Taboo tam není jen tak :) snad se to neomezí na šustění nevlastní sestry
    Sherlock 4x02 - je to bída. Cumberbatch to sice drží nad vodou seč mu síly stačí, ale Moffata by měl někdo pověsit za koule do průvanu.
    upraveno 10. ledna 2017
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Koukal dnes někdo na Bohému?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.