"Mein Brüder Old Shatterhand." "Mein Brüder Vinnetou." :) Jakýsi pokud o "cestu ke kořenům legendy", jak je dneska populární, tj. zakomponovat tam samotného autora. Akorát, že to od reality bude stejně daleko jako staré filmy. :) Na druhou stranu očekával jsem katastrofu a ta se asi nekoná, takže vlastně příjemné překvapení.
Asi mi to vyhovuje. Teda zatím mi úplně nevyhovuje ten herec ale kdo ví... A pokud bude ta atmoška taková jako na obrázcích, jen se kolty vymění za blastery, mustangové za dewbacky. Takovej spaghettiwestern z prostředí jedné předaleké galaxie ve mě vzbuzuje víc zájmu než Rogue One (bez ohledu na postavu Sola, to bude buď + nebo - podle toho jak bude zahranej..
Tak mě to nenadchlo. Říkejte si, že jsem konzerva, ale jediná Mumie je pro mě ta z dětství - Imhotep, který faraonovu metresu miluje i po tisících let. Film, který v první půlce dokonce útočil na popcornový trůn Indiana Jonese.
@Tyrion Lannister Mě by kromě toho, jak to s Percivalem Gravesem vlastně bylo, ráda věděla hlavně to, kolik let jako Brumbálovi v době Harryho Pottera má být. :D
@Edem To vím, ale sourozenci knihy nečetli, tak jsem byl jediný, kdo věděl o koho jde. BTW: Zajímalo by mne jak bude Mlokova ex příbuzná s Beatrix :twisted:
@Tyrion Lannister S tím Grindewaldovým nezabitím Mloka to vidím stejně jako Gepeto.. Jeho cílem bylo vyprovokovat válku mezi mudlíky a lidmi. Zabíjení jeho druhu není jeho styl ani zájem.. A podle mě si tak nějak i Scammandera vážil (ani jeden z nich nechtěli Obscurum zabít - i když Grindewald ho chtěl zneužít, Mlok spíš studovat a pochopit).
A doufám že mu ten posranej knírek oholí... To je na tom looku úplně to nejhorší.
Tady poměrně dost zajímavé video, obzvlášť ohledně Ariany Dumbledore, což mě vůbec nenapadlo (a i ostatní postřehy jsou zajímavý)
Komentáře
"Mein Brüder Vinnetou." :)
Jakýsi pokud o "cestu ke kořenům legendy", jak je dneska populární, tj. zakomponovat tam samotného autora. Akorát, že to od reality bude stejně daleko jako staré filmy. :)
Na druhou stranu očekával jsem katastrofu a ta se asi nekoná, takže vlastně příjemné překvapení.
Asi mi to vyhovuje. Teda zatím mi úplně nevyhovuje ten herec ale kdo ví... A pokud bude ta atmoška taková jako na obrázcích, jen se kolty vymění za blastery, mustangové za dewbacky. Takovej spaghettiwestern z prostředí jedné předaleké galaxie ve mě vzbuzuje víc zájmu než Rogue One (bez ohledu na postavu Sola, to bude buď + nebo - podle toho jak bude zahranej..
to vypadá hrozně :-@
Jéééj tohle bude megahrozný. Pokus o příběh v rámci intra k pc hře :D
Jinak je to hrozně komické, když někdo skočí, není ani vidět, že by se odrážel a podobně.
Jo Assassins Creed bude film.. ahá :D
Zajímavé, zvláště to o Brumbálově sestře...
@Tyrion Lannister v knihach je o Grin. popisane docela dost.
A doufám že mu ten posranej knírek oholí... To je na tom looku úplně to nejhorší.
Tady poměrně dost zajímavé video, obzvlášť ohledně Ariany Dumbledore, což mě vůbec nenapadlo (a i ostatní postřehy jsou zajímavý)