Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1324325327329330394

Komentáře

• Ja mám pocit, že keď sa dostala k drsnosti v Terminátorovi, bude to aj tu.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • BenjiBenji so much universe, so little time
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. listopadu 2016
    "Mein Brüder Old Shatterhand."
    "Mein Brüder Vinnetou." :)
    Jakýsi pokud o "cestu ke kořenům legendy", jak je dneska populární, tj. zakomponovat tam samotného autora. Akorát, že to od reality bude stejně daleko jako staré filmy. :)
    Na druhou stranu očekával jsem katastrofu a ta se asi nekoná, takže vlastně příjemné překvapení.
  • http://www.gorilla.cz/2016/11/kethleen-kennedy-jak-bude-vypadat-star.html

Asi mi to vyhovuje. Teda zatím mi úplně nevyhovuje ten herec ale kdo ví... A pokud bude ta atmoška taková jako na obrázcích, jen se kolty vymění za blastery, mustangové za dewbacky. Takovej spaghettiwestern z prostředí jedné předaleké galaxie ve mě vzbuzuje víc zájmu než Rogue One (bez ohledu na postavu Sola, to bude buď + nebo - podle toho jak bude zahranej..

• to vypadá hrozně :-@
  • @sfik Johnny Depp? To jako vážně jsem si toho nevšimnul (?) :wall: :-D
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @sfik Náhodou vůbec není poznat. Naštěstí :D
  • Tak mě jímá trochu Rogue one hrůza.. Včera jsem viděl Inferno a ta ženská je prostě strašná :D
  • Jsem se podívala na remake A rána jsou zde tichá. Je to veľmi dobre zvládnuté, ale viac sa mi páčila verzia z 1972 (obzvlášť záver).

• Jéééj tohle bude megahrozný. Pokus o příběh v rámci intra k pc hře :D
    Kudy jinudy vést cestu než kolem obří propasti že :twisted:
    Jinak je to hrozně komické, když někdo skočí, není ani vidět, že by se odrážel a podobně.
  • Myslím že co se týče Strážců galaxie 2 můžu zůstat naprosto v klidu, bude to bomba takřka atomová :D
  • @flanker.27 Ano, musím říci že i intro k Age of Empires 2 ve mě vzbuzuje víc emocí...

Jo Assassins Creed bude film.. ahá :D
    @DanielSvatoš Už jsem zaregistroval, prostředí i Scorsese jsou slibnou vyhlídkou, jen nevím, jestli skousnu zrovna osud křesťanských misionářů...
    Všimli jste si, že T. Cruise snad v každém filmu před něčím sprintuje? :D
  • @Monte Karstark ne, ale sedí mu to :D
    No rozhodně nejsem první, kdo si toho všiml :D
  • Tak mě to nenadchlo. Říkejte si, že jsem konzerva, ale jediná Mumie je pro mě ta z dětství - Imhotep, který faraonovu metresu miluje i po tisících let. Film, který v první půlce dokonce útočil na popcornový trůn Indiana Jonese.

• Zajímavé, zvláště to o Brumbálově sestře...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 5. prosince 2016
  • @Tyrion Lannister Mě by kromě toho, jak to s Percivalem Gravesem vlastně bylo, ráda věděla hlavně to, kolik let jako Brumbálovi v době Harryho Pottera má být. :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 5. prosince 2016
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Gepeto myslim, ze Dumbledore mal dost nad 100 rokov(130-150?)
    @Tyrion Lannister v knihach je o Grin. popisane docela dost.
    @Edem To vím, ale sourozenci knihy nečetli, tak jsem byl jediný, kdo věděl o koho jde. BTW: Zajímalo by mne jak bude Mlokova ex příbuzná s Beatrix :twisted:
  • @Tyrion Lannister S tím Grindewaldovým nezabitím Mloka to vidím stejně jako Gepeto.. Jeho cílem bylo vyprovokovat válku mezi mudlíky a lidmi. Zabíjení jeho druhu není jeho styl ani zájem.. A podle mě si tak nějak i Scammandera vážil (ani jeden z nich nechtěli Obscurum zabít - i když Grindewald ho chtěl zneužít, Mlok spíš studovat a pochopit).

A doufám že mu ten posranej knírek oholí... To je na tom looku úplně to nejhorší.

Tady poměrně dost zajímavé video, obzvlášť ohledně Ariany Dumbledore, což mě vůbec nenapadlo (a i ostatní postřehy jsou zajímavý)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.