A první epizoda Gilmorek má titulky hotové na edně. Jsem zvědavá, jestli je i tak bude dělat nextweek, protože jejich titulky mám radši. Naštěstí se toho i na edně ujal jeden z těch dobrých překladatelů, co tam mají.
1) mám to na seznamu ke shlédnutí 2) kde sakra vyhrabali Dustina Hoffmana? 8-O
Děje se to, čeho jsem se trošku bál. Každý si za těch 9 let vymyslel jiné pokračování nebo konec a teď si spousta lidí stěžuje, že to dopadlo jinak než chtěli. A doufám, že paní Palladino má dost rozumu, aby ŽÁDNÉ další díly už nechtěla vyprodukovat. Zakončení ano, ale dělat x dalších sérií? To už prosím ne.
1. Rod Medici mám moc ráda a renesanční Itálie má pro mě obrovský půvab, takže děkuju za tip. Ještě si počkám na reakce, ale pokud budou kostýmy a hudba prvotřídní, určitě seriál zkusím. Počkám si ale ještě na další reakce. Chtěla bych, abych hlavním postavám mohla fandit, což se na mi absolutně nestalo u Borgiů a proto jsem je vzdala. Ideálně by taky mohli být rozumní ohledně koz, zadků, děvek a incestu. A ať prosím intriky nejsou překombinované a seriál ze mě vyždímá i emoce. 2. Cosima di Medici hraje Richard Madden, ale vzhledem k tomu, že historický Cosimo se v renesanční Itálii dožil víc jak sedmdesátky, tak nečekám, že by jeho postava byla takové ořezávátko jako Robb Stark :D 3. Přijde i nějaký... asasín? :king:
Westworld: uff, backstory muže v černém je slabá jak čajíček a ten charakterový obrat si zřejmě velmi přál scénarista, protože není ani trochu uvěřitelný, nebo je Muž v černém taky robot a někdo přepnul pár tlačítek? :anxious: Co provedla Dolores jsem tušila od chvíle, kdy se jí začala objevovat bouchačka v šuplíku, jen jsem nevěděla, jestli to byla asistovaná sebevražda nebo vlastní iniciativa, nebo to bude twist ve styl Tak jde čas, a na konci se Arnold někde vynoří z jeskyně a pustí všechny plecháče na svobodu. Maeve je na facku, nebo se opět chystá nějaká laciná vysvětlovačka ve stylu, všichni zaměstnanci jsou roboti naprogramování Arnoldem, nebo k čemu tam vlastně mají tu krásnou červenou 3D mapu, ve které sledují všechny na place a použili ji zatím pokaždé bezúčelně?
Upřímně, nejprve jsem si seriál představovala tak, že to bude normální divoký západ s tím, že se postupně bude odhalovat, že ne všem ve městě koluje v žílách krev, jenže se vybalili všechny karty hned na stůl a proto bylo třeba nějak zaplácnout čas a dění se začalo točit v kruhu, psychické pochody postav jsou neuvěřitelné a nepropracované, kdyby víc času věnovali postavám a méně opájení vděčnými kulisami, mohlo to být úplně někde jinde. Závěrečný díl má mít 90 minut, no potěš, to si asi jenom přečtu.
Poldark: Už podruhý mě nasralo (co nasralo, ještě víc jak nasralo!), že jsem uhádla, co se určitě stane, hrozně jsem nechtěla a fakt se to stalo, grrrr :onfire:
Komentáře
1) mám to na seznamu ke shlédnutí
2) kde sakra vyhrabali Dustina Hoffmana? 8-O
Děje se to, čeho jsem se trošku bál. Každý si za těch 9 let vymyslel jiné pokračování nebo konec a teď si spousta lidí stěžuje, že to dopadlo jinak než chtěli. A doufám, že paní Palladino má dost rozumu, aby ŽÁDNÉ další díly už nechtěla vyprodukovat. Zakončení ano, ale dělat x dalších sérií? To už prosím ne.
1. Rod Medici mám moc ráda a renesanční Itálie má pro mě obrovský půvab, takže děkuju za tip. Ještě si počkám na reakce, ale pokud budou kostýmy a hudba prvotřídní, určitě seriál zkusím. Počkám si ale ještě na další reakce. Chtěla bych, abych hlavním postavám mohla fandit, což se na mi absolutně nestalo u Borgiů a proto jsem je vzdala. Ideálně by taky mohli být rozumní ohledně koz, zadků, děvek a incestu. A ať prosím intriky nejsou překombinované a seriál ze mě vyždímá i emoce.
2. Cosima di Medici hraje Richard Madden, ale vzhledem k tomu, že historický Cosimo se v renesanční Itálii dožil víc jak sedmdesátky, tak nečekám, že by jeho postava byla takové ořezávátko jako Robb Stark :D
3. Přijde i nějaký... asasín? :king:
Upřímně, nejprve jsem si seriál představovala tak, že to bude normální divoký západ s tím, že se postupně bude odhalovat, že ne všem ve městě koluje v žílách krev, jenže se vybalili všechny karty hned na stůl a proto bylo třeba nějak zaplácnout čas a dění se začalo točit v kruhu, psychické pochody postav jsou neuvěřitelné a nepropracované, kdyby víc času věnovali postavám a méně opájení vděčnými kulisami, mohlo to být úplně někde jinde. Závěrečný díl má mít 90 minut, no potěš, to si asi jenom přečtu.
http://variety.com/2016/tv/news/sons-of-anarchy-spinoff-mayans-mc-production-1201931263/