Btw, jedu si Narcos, dokoukal sem čtvrtý díl druhé série. A mám dotaz. Týká se plukovníka Carrilla, mé oblíbené vedlejší postavy - Takže ten je fiktivní? Jak to s ním a s legendou o "člověk kterého se Pablo bál" a "člověk který nenáviděl Pabla tolik, že byl ochotný dělat stejné věci jako on" je doopravdy? Zklamalo mě když sem to jméno hodil do googlu a nenašel sem nic.
@Monte Karstark: Trosečník - dovolím si opravit: Nova jej pokud vím dělá poprvé, předchozí pokus s Vašutem měla pod palcem tuším Prima... (Mimochodem, trochu mě mrzí, že ani nejsou schopní poslat e-mail ve smyslu "Děkujeme za přihlášku, ale rozhodli jsme se vybrat někoho jiného" (ne, že bych čekal, že mezi 6000+ přihlášenými bych měl až takovou kliku, ale říkal jsem si, že bych si vyčítal to nezkusit).). @Dreamer: Rapla mám za úkol alespoň jeden díl někdy v brzké době - nějakou epizodní roli tam hraje švagrová.
A ako nepríjemný pocit je už to nikdy znova nevidieť! Na druhej strane, lepšie skončiť v najlepšom, než to nechať ísť dolu vodou a ak si nie sú istí, ako by mohli pokračovať z toho, k čomu dôjde v štvrtej sérii, možno je múdre aspoň na čas skončiť. Ale aj tak dúfam, že budú pokračovať.
Komentáře
Takže ten je fiktivní? Jak to s ním a s legendou o "člověk kterého se Pablo bál" a "člověk který nenáviděl Pabla tolik, že byl ochotný dělat stejné věci jako on" je doopravdy? Zklamalo mě když sem to jméno hodil do googlu a nenašel sem nic.
btw Carrillo je největší frajer a je dobře že nejsem sám kdo to tak vidí :)
Vítězství GoT.
Nominace Emily a KitaSmutnýOči mezi nejlepší herce.
Fuckin ignorování Narcosu.
? :-k
Nechápu. :spike:
@Dreamer: Rapla mám za úkol alespoň jeden díl někdy v brzké době - nějakou epizodní roli tam hraje švagrová.