@Gepeto Tys mi připomněl kousek ze Steklačovy knížky Bořík a spol. Klukům učitelka zabaví knížku, kterou si čtou pod lavicí, že je to brak. Oni se jí pak jdou zeptat, jestli by se aspoň mohli podívat, jak dopadne napínavá scéna a ona jim odvypráví celý děj, přičemž stydlivě přiznává, že to kdysi četla... :)
@Gepeto A jéje.. vzpomínám, že Kachoru jsem kdysi začala sledovat v domnění, že to bude stejná pecka jako Divoký anděl a pak mě to strašně zklamalo, po pár dílech jsem s tím skončila. Asi jsem během toho půl roku, než to začli dávat, stačila vyrůst :D
@DanielSvatoš být lepší než JJ není zrovna velký úspěch.
@Nevada datum Gilmorek poznamenáno v kalendáři, jen netuším, jak si zvyknu na originál. V originále jsem viděl všeho všudy tak jednu nebo dvě epizody. A hlavně mám rád hlas Simony Postlerové, takže jsem zvědavý, jak to bude vypadat.
@Everett_Young Můžeš si přece počkat na dabing :twisted: Teď mi tak došlo, že výzva bude ten originál/titulky stíhat. U české verze mi nikdy nepřišlo, že by mluvili nějak obzvlášť rychle, jak tvrdily televizní časopisy. No, trailer jsem pouštěla pětkrát, a stejně jsem to nepochytila všechno. Abych začla trénovat :)
To jistě jsou, ale i tak to může produkci vést k rozhodnutí zrušit natáčení. Kvůli zdržení a dalším nákladům (ona to ta pojišťovna asi taky nevyplatí obratem).
Narcos. Oh yes. Myslím že byla chyba ho rozdělit na dvě série, ale věřím že budu vyveden z omylu. A než udělají dobré duše titulky, tak si pustím pár dílů na recap.
Komentáře
(Kambjó dólór...)
@Nevada datum Gilmorek poznamenáno v kalendáři, jen netuším, jak si zvyknu na originál. V originále jsem viděl všeho všudy tak jednu nebo dvě epizody. A hlavně mám rád hlas Simony Postlerové, takže jsem zvědavý, jak to bude vypadat.
Teď mi tak došlo, že výzva bude ten originál/titulky stíhat. U české verze mi nikdy nepřišlo, že by mluvili nějak obzvlášť rychle, jak tvrdily televizní časopisy. No, trailer jsem pouštěla pětkrát, a stejně jsem to nepochytila všechno. Abych začla trénovat :)
doufám že ten seriál natočí
http://www.edna.cz/poldark/fotky/promo-fotky-k-druhe-serii/?close=0
Tak na toto jsem zvědav a opatrně se těším :D
Btw. jak může hrát papeže někdo kdo se jmenuje Löw? :D