TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1280281283285286362

Komentáře

• Nebo snad makové mléko, aby je napsal vubec, že? :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Dreamer Myslíš to od žida?
  • upraveno 15. září 2016
    @flanker.27 no jo, ve spolku měli zavříno :D
  • :D no jako mne to nepřišlo moc zajímavé a to mám historické série rád :D tady spíš taková nuda mi to přislo
  • Mattoniho jsem zvládl jeden díl. Potom jsem chvíli tloukl hlavou o zeď. Myslím, že už je to v pořádku a já alespoň vím, že další díly vidět nechci.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Řezník to říkal, že to nebude dobrý. Řezník věděl. :spike:
    Btw, jedu si Narcos, dokoukal sem čtvrtý díl druhé série. A mám dotaz. Týká se plukovníka Carrilla, mé oblíbené vedlejší postavy -
    Takže ten je fiktivní? Jak to s ním a s legendou o "člověk kterého se Pablo bál" a "člověk který nenáviděl Pabla tolik, že byl ochotný dělat stejné věci jako on" je doopravdy? Zklamalo mě když sem to jméno hodil do googlu a nenašel sem nic.
  • upraveno 16. září 2016
    @Benji jméno změnili ale je to prý založené na skutečné postavě
    btw Carrillo je největší frajer a je dobře že nejsem sám kdo to tak vidí :)
    Tak jsem viděl první díl jedenácté série Červeného trpaslíka. Nebylo to špatné, skoro bych řekl lepší než průměrný díl desáté série.
    @DanielSvatoš jo, konečně se s nimi někdo nesral :applause: :dance:
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • KOukal někdo na novou sérii american horror story? Po té 5. které řekněme byla divná zvažuji zda s tím ztrácet dál čas :D
  • upraveno 20. září 2016
    Může mi někdo vysvětlit tři věci?
    Vítězství GoT.
    Nominace Emily a KitaSmutnýOči mezi nejlepší herce.
    Fuckin ignorování Narcosu.
    ? :-k
    Nechápu. :spike:
  • @Benji ocenění Emmy nevypovídá o kvalitách, stejně jako Oscaři, nemá cenu to prožívat ;-) lépší je ten cirkus ignorovat.
    Hlavně že se mohli pochlubit #MámeHodněČernýchNaSoupisceJsmeBoží
  • @Monte Karstark: Trosečník - dovolím si opravit: Nova jej pokud vím dělá poprvé, předchozí pokus s Vašutem měla pod palcem tuším Prima... (Mimochodem, trochu mě mrzí, že ani nejsou schopní poslat e-mail ve smyslu "Děkujeme za přihlášku, ale rozhodli jsme se vybrat někoho jiného" (ne, že bych čekal, že mezi 6000+ přihlášenými bych měl až takovou kliku, ale říkal jsem si, že bych si vyčítal to nezkusit).).
    @Dreamer: Rapla mám za úkol alespoň jeden díl někdy v brzké době - nějakou epizodní roli tam hraje švagrová.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Nieeeeeeee, bohovia, len to nie, veď ešte nedávno hovorili o plánoch natočiť piatu, eventuálne aj šiestu sériu. :-(
    Tak Poldarka máme v polovině. Hádám, že zakončení pátého dílu pár lidí naštvalo, i když to bylo celou epizodu jasné, k čemu to směřuje...
  • pilot Westworldu dost dobrej
  • A ako nepríjemný pocit je už to nikdy znova nevidieť! Na druhej strane, lepšie skončiť v najlepšom, než to nechať ísť dolu vodou a ak si nie sú istí, ako by mohli pokračovať z toho, k čomu dôjde v štvrtej sérii, možno je múdre aspoň na čas skončiť. Ale aj tak dúfam, že budú pokračovať.
  • upraveno 3. října 2016
  • upraveno 5. října 2016
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.