TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1276277279281282362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @svoa00 Nene, prosím, já všechno řeknu, jen mě nemuč :spike:
  • A já si pamatuju, jak Esmeraldu přerušili zprávou o Dvojčatech 11. září 2001.
  • @flanker.27 to je len kvapka v mori, tých Onurov a Šeherezád sa u nás narodilo plno a niekde máme aj dvojičky - chlapca a dievčatko, ktoré sú po nich pomenované :roll:
  • upraveno 4. srpna 2016
  • Na Esmeraldu jsem se musel dívat s babičkou a ještě před tím jsem jí musel hrát na akordeon, to je moje noční můra z dětství :D
    @svoa00 Jednoho nanuka. Drobnosti do 300 Kč máme povoleny.
  • @Krisa Průvodce seriálem? To si ho budu muset přečíst, abych ušetřila čas. :-)
    A souhlásím s tím, že Anděl byl dostatečně blbý na to, aby byl vtipný.
  • Ha, tak průvodce jsem našla a vůbec to nepochopila. Ale je to tak úžasně blbé!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Esmeraldu si pamatuju. O tom se hodně mluvilo. Ta byla slepá a nosila zelený šaty. A pak se jednoho dne procházela po louce a z ničeho nic se jí vrátil zrak (nebo zakopla a praštila se do hlavy). Chozé sice nejdřív nepřijel ale asi po 60 epizodách konečně spravil kolo a na svatbu taky dorazil.
    A Ještě vím o existenci nějaké Ošklivky ****. Což byla brejlaté holka s rovnátkama. Pak se jednoho krásného rána učesala, sundala rovnátka a ty zavařovačky z očí. Pedro, ten blbec, se do ní hned zamiloval a nakonec se i vzali.

btw: Právě jsem vám odvyprávěl příběh dvou telenovel, z nichž jsem sice neviděl ani jeden díl, ale vám jsem tím ušetřil asi tak 30 000 minut vašeho života. Nemáte zač.

@svoa00 Na starověk docela pokrokové spodní prádlo :-k
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Tyjo a já žil v iluzi že je tohle fórum rozumných a kulturně vzdělaných lidí :wall: =D
  • upraveno 4. srpna 2016
    Úúúúú, Divoký anděl :D na to jsem úplně zapomněla...paráda, můžu jít žehlit.
  • upraveno 4. srpna 2016
  • @Monte Karstark Oni v Xeně občas i tak nějak cestovali časem :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 4. srpna 2016
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Krisa ne, to je z nějaké scénky s Náhlovským, jen si nevzpomenu z jaké. Vím, že to někde četl, ale už nevím kde to bylo.
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    @Krisa jako jo, tři roky dozadu jsem se chvíli díval na Upíří deníky a chvíli mě to i bavilo :anxious:
  • upraveno 4. srpna 2016
    @Krisa @Everett_Young To je přece Pepinda! Internet tvrdí, že to byl nějaký Silvestr.

Začíná to cca v 5:20, nevložilo se to s časovým odkazem.
  • Ares byl strašnej chlípník. Já celou dobu nechápal, proč ho nemá Xena a Gabriela rády - myslel jsem že to je padouch, ale ono to holky měly jinak. Je pravda že když to dávali, tak jsem nějakou sexualitu postav moc neřešil a taky si nepamatuju, že by to bylo až takhle jednoznačný :D I když vlastně jednu epizodu si pamatuju - a to když Gabriela trpěla, protože Xena umírala, protože měla v břiše zlomený šíp a Xena měla nějaký halucinace, ale Gabriela to s ní prostě nevzdala.

Seriál o ošklivce (Ošklivka Betty) byl super náhodou. Koukal jsem i já (obvykle než jsem musel jít na hodinu akordeonu) - dávali ve všední dny odpoledne. A Betty nejen že pak byla pěkná, ale jezdila i ve Fabii! :)
    @Everett_Young Že by dávali pokaždé Náhlovského? I to je možné. Nebo si to pletu s něčím úplně jiným, to je asi úplně nejpravděpodobnější :D. Ona totiž koukala na něco, ani nevím co :D

@Benji Á, už to z něj leze =D

Ještě si pamatuju, že když jsme jednou byli na týden lyžovat, tak vždycky v obědové pauze dávali "Mariana, královna noci", což byla pecka jako prase. To se prostě nědalo nesledovat: Hlavní hrdinka měla dítě s hlavním hrdinou, ale hlavní padouška jí ho ukradla a vydávala ho za svoje, což nikdo nevěděl. Tomu dítěti neřekli jinak, než "Malý Sokolík". Dítě jednou zemřelo, doktoři už tuto hrůznou novinu oznámili na chodbě čekajícím, když v tu chvíli vstoupila Mariana a dítě ožilo! Pak tam taky vybouchl sklad cibule a v posledním díle sežral hlavní padoušku aligátor. No není to boží :D (Doufám, že nemotám zase 2 hodnotné snímky dohromady, protože pak si ještě vybavuju, že dávali něco s názvem Divoká kočka, ale to mě nebavilo, protože tam nevybuchovaly žádné sklady s cibulí.)
    Já mám pocit, že hláška "don José nepřijel" zlidověla ještě před nováckými silvestry.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • AvivAviv
    upraveno 4. srpna 2016
    A na Legendu o pátračovi tu niekto pozeral?
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Aviv ale pozeral
  • @Aviv pozerala a vôbec to nebolo zlé,ale potom to z ničoho nič zrušili :-(
  • Videla som ešte pred rokmi prvú sériu a otec mi hovoril, že ešte je pokračovanie, kde je ten predtým zabitý černokňažník ich spojencom, ale tú už u nás nevysielali.
    Takže nečakane zrušené? Naozaj škoda. Ale teoreticky by som sa mohla pokúsiť dostať ku knižkám.
    Tak to z mého pohledu zlatý Divoký anděl oproti Upířím deníkům (to mě nebavil ani první díl) :D
  • @Aviv Tak Áres byl konzistentní a zábavná postava v obou seriálech. V Herkulovi byl samozřejmě trochu vážnější, když měl za úkol hlavnímu hrdinovi ztrpčovat život. V Xeně je nejlepší ve chvílích, kdy s ní flirtuje/navádí k násilí. Pamatuju si, že jednou nechá umřít vedlejší postavu v pasti, protože ten, kdo žebrá o jeho pomoc, si právě tu pomoc nezaslouží. A taky v jednom díle přijde o božskou moc a Xena ho musí chránit :) Bylo vidět, že scénáristi pro něj mají podobnou slabost jako pro Autolyca.
    Fakt jsem se tak vymykal běžné populaci, že mě Xena nezasáhla (nebo zasáhla negativně)? Aby to nebylo jen sexistické hledisko, tak Hercules taky ne...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.