@flanker.27 to je len kvapka v mori, tých Onurov a Šeherezád sa u nás narodilo plno a niekde máme aj dvojičky - chlapca a dievčatko, ktoré sú po nich pomenované :roll:
Esmeraldu si pamatuju. O tom se hodně mluvilo. Ta byla slepá a nosila zelený šaty. A pak se jednoho dne procházela po louce a z ničeho nic se jí vrátil zrak (nebo zakopla a praštila se do hlavy). Chozé sice nejdřív nepřijel ale asi po 60 epizodách konečně spravil kolo a na svatbu taky dorazil. A Ještě vím o existenci nějaké Ošklivky ****. Což byla brejlaté holka s rovnátkama. Pak se jednoho krásného rána učesala, sundala rovnátka a ty zavařovačky z očí. Pedro, ten blbec, se do ní hned zamiloval a nakonec se i vzali.
btw: Právě jsem vám odvyprávěl příběh dvou telenovel, z nichž jsem sice neviděl ani jeden díl, ale vám jsem tím ušetřil asi tak 30 000 minut vašeho života. Nemáte zač.
@svoa00 Na starověk docela pokrokové spodní prádlo :-k
Ares byl strašnej chlípník. Já celou dobu nechápal, proč ho nemá Xena a Gabriela rády - myslel jsem že to je padouch, ale ono to holky měly jinak. Je pravda že když to dávali, tak jsem nějakou sexualitu postav moc neřešil a taky si nepamatuju, že by to bylo až takhle jednoznačný :D I když vlastně jednu epizodu si pamatuju - a to když Gabriela trpěla, protože Xena umírala, protože měla v břiše zlomený šíp a Xena měla nějaký halucinace, ale Gabriela to s ní prostě nevzdala.
Seriál o ošklivce (Ošklivka Betty) byl super náhodou. Koukal jsem i já (obvykle než jsem musel jít na hodinu akordeonu) - dávali ve všední dny odpoledne. A Betty nejen že pak byla pěkná, ale jezdila i ve Fabii! :)
@Everett_Young Že by dávali pokaždé Náhlovského? I to je možné. Nebo si to pletu s něčím úplně jiným, to je asi úplně nejpravděpodobnější :D. Ona totiž koukala na něco, ani nevím co :D
Ještě si pamatuju, že když jsme jednou byli na týden lyžovat, tak vždycky v obědové pauze dávali "Mariana, královna noci", což byla pecka jako prase. To se prostě nědalo nesledovat: Hlavní hrdinka měla dítě s hlavním hrdinou, ale hlavní padouška jí ho ukradla a vydávala ho za svoje, což nikdo nevěděl. Tomu dítěti neřekli jinak, než "Malý Sokolík". Dítě jednou zemřelo, doktoři už tuto hrůznou novinu oznámili na chodbě čekajícím, když v tu chvíli vstoupila Mariana a dítě ožilo! Pak tam taky vybouchl sklad cibule a v posledním díle sežral hlavní padoušku aligátor. No není to boží :D (Doufám, že nemotám zase 2 hodnotné snímky dohromady, protože pak si ještě vybavuju, že dávali něco s názvem Divoká kočka, ale to mě nebavilo, protože tam nevybuchovaly žádné sklady s cibulí.)
Videla som ešte pred rokmi prvú sériu a otec mi hovoril, že ešte je pokračovanie, kde je ten predtým zabitý černokňažník ich spojencom, ale tú už u nás nevysielali. Takže nečakane zrušené? Naozaj škoda. Ale teoreticky by som sa mohla pokúsiť dostať ku knižkám.
@Aviv Tak Áres byl konzistentní a zábavná postava v obou seriálech. V Herkulovi byl samozřejmě trochu vážnější, když měl za úkol hlavnímu hrdinovi ztrpčovat život. V Xeně je nejlepší ve chvílích, kdy s ní flirtuje/navádí k násilí. Pamatuju si, že jednou nechá umřít vedlejší postavu v pasti, protože ten, kdo žebrá o jeho pomoc, si právě tu pomoc nezaslouží. A taky v jednom díle přijde o božskou moc a Xena ho musí chránit :) Bylo vidět, že scénáristi pro něj mají podobnou slabost jako pro Autolyca.
Komentáře
A souhlásím s tím, že Anděl byl dostatečně blbý na to, aby byl vtipný.
A Ještě vím o existenci nějaké Ošklivky ****. Což byla brejlaté holka s rovnátkama. Pak se jednoho krásného rána učesala, sundala rovnátka a ty zavařovačky z očí. Pedro, ten blbec, se do ní hned zamiloval a nakonec se i vzali.
btw: Právě jsem vám odvyprávěl příběh dvou telenovel, z nichž jsem sice neviděl ani jeden díl, ale vám jsem tím ušetřil asi tak 30 000 minut vašeho života. Nemáte zač.
@svoa00 Na starověk docela pokrokové spodní prádlo :-k
Začíná to cca v 5:20, nevložilo se to s časovým odkazem.
Seriál o ošklivce (Ošklivka Betty) byl super náhodou. Koukal jsem i já (obvykle než jsem musel jít na hodinu akordeonu) - dávali ve všední dny odpoledne. A Betty nejen že pak byla pěkná, ale jezdila i ve Fabii! :)
@Benji Á, už to z něj leze =D
Ještě si pamatuju, že když jsme jednou byli na týden lyžovat, tak vždycky v obědové pauze dávali "Mariana, královna noci", což byla pecka jako prase. To se prostě nědalo nesledovat: Hlavní hrdinka měla dítě s hlavním hrdinou, ale hlavní padouška jí ho ukradla a vydávala ho za svoje, což nikdo nevěděl. Tomu dítěti neřekli jinak, než "Malý Sokolík". Dítě jednou zemřelo, doktoři už tuto hrůznou novinu oznámili na chodbě čekajícím, když v tu chvíli vstoupila Mariana a dítě ožilo! Pak tam taky vybouchl sklad cibule a v posledním díle sežral hlavní padoušku aligátor. No není to boží :D (Doufám, že nemotám zase 2 hodnotné snímky dohromady, protože pak si ještě vybavuju, že dávali něco s názvem Divoká kočka, ale to mě nebavilo, protože tam nevybuchovaly žádné sklady s cibulí.)
Takže nečakane zrušené? Naozaj škoda. Ale teoreticky by som sa mohla pokúsiť dostať ku knižkám.