Ještě mne tak napadlo, ohledně toho, co teď bude Arya dělat, třeba je nakonec pravdivá má vlastní teorie, že Arya je AZOR AHAI. A dnes jsme byli svědky jejího znovuzrození když se znovu stala Aryou Stark ona je princem, jenž byl přísliben, který zažene velkou tmu a povede lidstvo k novému úsvitu :dance:
@Tyrion Lannister Tak Stannis, "nejlepší stratég Západozemí", to měl horší. Brynden se až na úplný konec choval inteligentně. A to ho ti dva kokoti aspoň nemohli nechat umřít na obrazovce. Určitě by ti tvrdili, že je bylo z úcty k postavě (které ale předtím vrazili klacek do análu) :roll:
@svoa00 Tak na zmrvení Stannise měli celou sezónu na Bryndena jen dvě epizody, to je jasné, že Standa na tom bude hůř. Tak nebo tak, jeho bojové zkušenosti by se docela hodili vzhledem k tomu, že nejlepší strategii, co vymysleli Jon se Sansou je naběhnutí v plné polní proti dvakrát větší armádě
@Tyrion Lannister - nevím proč vlastně tvůrci s velkou slávou vracejí zpět solidní charaktery aby je vzápětí hned zase pohřbily a to doslovně, zrovna případ Blackfish je toho jasným důkazem. Čekal sem že uprchne s Brienne pomoc Sanse jak píšeš, ne však sebevražedný útok, ale asi to mělo symbolizovat tu dobrou smrt jak bylo řečeno, jinak si to vysvětlit neumím. Edmure v knize a v seriálu opět jinak, jako berlička ke konci Bryndena slabé...
@Tlustá_Skála Já to vnímám tak, že se prostě snaží zlikvidovat všechny nedůležité postavy, aby to mohli v příští sérii ukončit a podle toho to vypadá, ale prostě Bryndenův návrat a návrat Edmura je příšrený v tom, že oni nikam děj neposunuli, ani neudělali nic zásadního. Už aby vyšla ta šestá kniha.
@Tyrion Lannister A na 95% máš pravdu. Ten seriál je hrozně předvídatelnej. Stejně tak je na 90% jisté, že se Qyburn zmiňoval Cersei o divokém ohni. Buď že jeho "ptáčkové" objevily tajné sklady ještě z dob Aeryse nebo našli recepturu od Roberta Mikluše. (Upálit, ale dokonale!)
@Magister_Peditum Tak tohle mi zas tolik nevadí, místo Cleganebowl dostaneme velkou grilovačku Vrabčáků a Sandorova postava bude mít možná nějaký důležitější účel, i když cosi namlouvám, jaký účel měl Brynden :-(
Tento díl byl slabý, ale to tady píše každý. Smrt Černé ryby radši nebudu komentovat, alspon že nedopadl jako Stanis. Jediné zajímavé snad bylo to tajemství, které odhalila Cersea. Nemůže to náhodou být něco na Vrábčáka a nebo odhalení, kdo ve skutečnosti zabil Jofryho? S tím ohněm mi to přijde takové jednoduché. Jsem zvědavý na bitvu v příštím díle, zda to opravdu bude tak jednoduché, že Malíček bude za spasitele. Celou dobu jsem si myslel, že Starkové určitě vyhrajou bitvu o Zimohrad, ale podle posledního vývoje seriálu se začínám obávat, že jejich jméno zachrání až Arya, protože jinak její postava a děj nedával moc velký smysl
Mimochodem , všimli jste si, jak se Capo asasíno usmíval, když Arya odcházele po rozhovoru s ním? Ne , že by se vyloženě tlemil, ale úsměv tam byl zřetelně naznačený.
@Djokovic Mě naopak seriál vyškolil tak, že očekávat jednoduchá řešení se většinou vyplatí. To v tom lepším případě. Pak tu jsou naprosto nelogická řešení, která kralovala zrovna v dnešním díle.
@Djokovic presne to sedi na Cersei. Nemoze ju zachranit Hora, tak to cele vyhodi do vzduchu. Burn them all! Len ci na tom sude nebude sediet aj ona osobne a Tommen?
@svoa00 mi jako vždy mluví téměř z duše. Tentokrát budu výjimečně vulgární, ale po shlédnutí té sračky musím prohlásit s Martinem Lutherem, že nemohu jinak. Z celé, i na DaD mimořádně čurácké, epizody se mne potěšilo pouze to, jak Tomen vyšplouch Cersei. Ohař a spol. s odřenýma ušima a spáleným ksichtem jakž takž, ale jinak už je to jen čiré zoufalství - celé to natahované a otravné dění kolem braavoských ochotníků, Aryina zázračná regenerace a finální souboj mimo záběr, škoda slov. Mereen mne tentokrát nebavil, jen se tu kupí další nelogičnosti ("Hele, pod hradbama máme zničehonic asi tak tisíc lodí, nevíš kde se tam vzaly? A víš co? Napij se radši vína a řekni vtip :wall:) . A vrchol píčovin tvoří samosebou Řekotočí, kde se nelogicky a jako hovada chovají snad úplně všichni, přičemž Jaimeho postava dosahuje astronomických mezí dokurvenosti, když tento mrzák veřejně přiznává, že hlavní a vlastně jedinou motivací veškerého jeho konání je neutuchající úchylná vášeň pro jeho vymaštěnou sestromilenku. Prostě kokot, ať mi skočí do trenek :-@:wall: Mnohokrát tu zaznělo, jak "tvůrci" strašně a debilně zametli po Stannisovi i s Černou rybou a já se pod to podepisuji - a ti Bryndenovi zbrojnoši - napřed celou dobu lhostejně čumí, jak Freyové pod hradbami Edmura věší a je jim to putna a pak najednou: je to náš právoplatný pán, ty drž hubu Bryndene a my se vzdáváme a jdeme do prdele. A Edmur, ten byl tak pěknej! Prej: "Vydejte ho Freyům". No ty vole, já si jdu dát panáka! To už fakt chybí opravdu jen aby příště vyhrál ten psychopat a přestávám to definitivně sledovat :evil:.
Tak vy mě tu celej den schýzujete jak moc to je tragický a ono to úplně nejhorším dílem není, souboj ve vodních zahradách je zatím nedostižný.. :D
Jako čím to fakt posrali byla sebevražda BlackFishe, jinak jsem si našel v každé scéně něco. Obvykle hejtuju KL, ale tady se mi zase líbil Qyburn, který si velmi užíval pohled na své dílko. Dále bych chtěl vyzdvihnout kvalitu KL's odtokových kanálků (je jasné proč tam jsou). Typuju že když jsme v traileru na sezonu nebo kde viděli alchymisty opět manipulující s divokým ohněm + šíleného krále, tak ještě někde bude něco málo uschováno co mělo sloužit ke zničení města. Možná to použije Cersei (?) Braavos byl především hodně uspěchaný. A i tak nějak jsem předpokládal že má Jaqen pro Aryu slabost. Podle mě to znamená že Arya odmítla beztvářníky a nerozešli se nutně ve zlém (tvář byla zkrátka přidána). Bylo to moc rychlý. Kdyby tam udělali díl mezeru a Arya už byla fresh tak by to bylo lepší, ale vzhledem k tomu že nepředváděla nějakou Assassins Creed akrobacii, ale spíš jenom skočila-spadla-skočila-spadla, tak mi to až zase tak moc přepálený nepřišlo. K Blackfishovi se dál vyjadřovat nebudu už asi bylo řečeno všechno. K nasrání. Každopádně být Brienne, tak ho jílcem omráčím a odvezu na lodi i nedobrovolně. Bratrstvo + Sandor = skvělý. Kampak asi jede Varys (pokud zpět do KL, tak jsem zvědav co loajalita ptáčků) nebo že by byl příští sezónu mladý Aegon? No, tak nebo onak vtip Šedýho Červa náhodou pobavil :D celkem jsem se zasmál :D resp. celá ta scéna byla taková milá, situace k uzoufání pro Tyriona. A ten konec.. Achbože. Vzhledem k tomu že tahle epizoda neobsahovala téměř nic akčního, tak mohli ty otrokáře nějak pořešit a ne jenom že Dany vlezla do baráku oknem..
Komentáře
Lodě se budou muset párkrát otočit.
Potřebuje zastavit boje, vrátit se s armádou a zatočit s Vrabčáky.
Smrt Černé ryby radši nebudu komentovat, alspon že nedopadl jako Stanis.
Jediné zajímavé snad bylo to tajemství, které odhalila Cersea. Nemůže to náhodou být něco na Vrábčáka a nebo odhalení, kdo ve skutečnosti zabil Jofryho? S tím ohněm mi to přijde takové jednoduché.
Jsem zvědavý na bitvu v příštím díle, zda to opravdu bude tak jednoduché, že Malíček bude za spasitele.
Celou dobu jsem si myslel, že Starkové určitě vyhrajou bitvu o Zimohrad, ale podle posledního vývoje seriálu se začínám obávat, že jejich jméno zachrání až Arya, protože jinak její postava a děj nedával moc velký smysl
Ne , že by se vyloženě tlemil, ale úsměv tam byl zřetelně naznačený.
Jako čím to fakt posrali byla sebevražda BlackFishe, jinak jsem si našel v každé scéně něco. Obvykle hejtuju KL, ale tady se mi zase líbil Qyburn, který si velmi užíval pohled na své dílko. Dále bych chtěl vyzdvihnout kvalitu KL's odtokových kanálků (je jasné proč tam jsou). Typuju že když jsme v traileru na sezonu nebo kde viděli alchymisty opět manipulující s divokým ohněm + šíleného krále, tak ještě někde bude něco málo uschováno co mělo sloužit ke zničení města. Možná to použije Cersei (?)
Braavos byl především hodně uspěchaný. A i tak nějak jsem předpokládal že má Jaqen pro Aryu slabost. Podle mě to znamená že Arya odmítla beztvářníky a nerozešli se nutně ve zlém (tvář byla zkrátka přidána). Bylo to moc rychlý. Kdyby tam udělali díl mezeru a Arya už byla fresh tak by to bylo lepší, ale vzhledem k tomu že nepředváděla nějakou Assassins Creed akrobacii, ale spíš jenom skočila-spadla-skočila-spadla, tak mi to až zase tak moc přepálený nepřišlo.
K Blackfishovi se dál vyjadřovat nebudu už asi bylo řečeno všechno. K nasrání. Každopádně být Brienne, tak ho jílcem omráčím a odvezu na lodi i nedobrovolně.
Bratrstvo + Sandor = skvělý.
Kampak asi jede Varys (pokud zpět do KL, tak jsem zvědav co loajalita ptáčků) nebo že by byl příští sezónu mladý Aegon? No, tak nebo onak vtip Šedýho Červa náhodou pobavil :D celkem jsem se zasmál :D resp. celá ta scéna byla taková milá, situace k uzoufání pro Tyriona. A ten konec.. Achbože. Vzhledem k tomu že tahle epizoda neobsahovala téměř nic akčního, tak mohli ty otrokáře nějak pořešit a ne jenom že Dany vlezla do baráku oknem..
Btw. otrokáři ví o dracích.. Umře drak?