Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
1235719

Komentáře

• @sfik A vůbec je to barevný, hejbe se to a je to na pokračování, tak co víc chtít.
  • upraveno 14. června 2016
  • Ty pozemky a hrad byly zabaveny, a dostali je za odměnu Freyové.
    Ani Tully, ani jeho mimino nevlastnili nic. (legálně i fakticky)
    Jo, kdyby jim (Tullyům) ty pozemky nebyly vyvlastněny, a Freyové byli poručníky, mělo by význam si mimino nechat. Stačilo by zabít Edmura, a měli by to v kapse.
    Naopak, pokud by mimino umřelo, spadl by majetek jako odúmrť na panovníka.
    Aplikuju feudální zákony z Evropy :-)
  • @Rybba Zas bych Freye nepřeceňoval, když se Černé Rybě podařilo tak snadno získat Řekotočí zpět a jak jsou jejich představitelé ztvárněni v seriálu.
  • Dorostlej sirotek bez majetku a vazalů těžko nadělá větší problémy....
  • upraveno 14. června 2016
    Kde kdo používá výhrůžky, které nemyslí vážně.
    I Freyové (pěkní hajzlíci) dali Edmurovi oprátku na krk, a vyhrožovali oběšením, pokud Blackfish nekapituluje.
    Pověsili ho ?

Posuzovat Jaimeho podle toho, co řekne, je blbost.
    Na druhé straně nechal Brienne jít za Sanzou, i když věděl, že v důsledku bude na straně nepřítele ( Boltoni jsou spojenci Lanisterů)
  • Čelt jsem teď kapitolu Jaimeho z Hostiny pro Vrány a oba rozhovory s Černou rybou i Edmurem jsou relativně ( vzhledem k absenci některých postav, linek) obdobný jako v knize hlavní věci tam jsou. Pokud tam přidali Brienne, tak to nemůže být stejný - Černý rybě v knize dává možnost připojit se k Noční hlídce v seriálu k Sanse. Já osobně moc nechápu nářky jak zkazili Jaimeho.
  • @derfel Ježišikriste, nechápu, proč musím někomu domršení postavy vysvětlovat. Jak tu padlo, pro Larryho Lannistera je jedinou motivací i v téhle fázi úchylná vášeň k sestromilence a nepohnul se ani po o píď. Jaime Lannister si změnil k lepšímu, má slabost pro Brienne a sestru, která je duševní mrzák, poslal do řiti.
  • Seriálový Jaime má taky slabost pro Brienne a vztah k sestře se ještě může vyvynout já bych to, tak strašně nekritizoval. Pokud by bezmezně poslouchal Cersei asi by nenechal vyklouzout Brienne mířící k Sanse.
  • @svoa00

Inu , láska je láska,
    Já měl kdysi kolegu, ve vedlejší ordinaci, a ten žil s další kolegyní, o které šly zprávy , že šacuje kapsy kabátů pacientů, kteří u ni byli na ošetření. A nebyly to pomluvy.
    Jednou, při skleničce , jsem na to zavedl řeč.
    Kolega se nenaštval, jen pokrčil rameny a řekl : Keď niekoho lúbiš"...
    A bylo vymalováno.
  • Každopádně Cersei se bude muset rychle rozhodnout. Buď nějak rychle zlikvidovat Vrabčáky, anebo urychleně vyklepat prach z obuvi své a vzít nohy na ramena k Jaimiemu a armádě.
    Na ten soud bych na jejím místě raději nečekal.
  • @WildWolf Aha, tak to si nepamatuju už.
  • Tak osobní útoky jsou trochu mimo, nic nehulím, můžu mít jiný názor ne ? A jakou chvíli měl mít v Řekotočí ? Napadá mě jen dopis, který ještě v seriálu nedošel ,ale beru že jsem Hostinu četl už před nějakou dobou, teď jsem si přečetl jen jednu kapitolu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.