Hra o trůny 6×08 – Nikdo - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v 6. řada
2456719

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    @Dreamer Já vím, já vím, já jenom na to nerad vzpomínám brrr :other:
  • Já vím že tu je jistě hodně milovníků tolkiena, ale já budu rád, když na konci bitvy nepřiletí Orli.. zase... :D :D
  • SagartSagart Amo ergo sum
  • No mne by teď zajímalo, kam bude mít arya namířeno, když chce domů, neb nemá moc možností kam se vrátit, nebo jestli pojede svůj vražedný seznam, kde ji taky moc jmen už nezbývá
    @p1e9t9r2 No chce někam západně od Západozemí, takže se z ní stane mírumilovný cestovatel :-D
  • upraveno 13. června 2016
  • @Tyrion Lannister No v chrámu, řekla že jede domů, tak proto jsem znejistěl (předtím chtěla cestovat, pak domů, kdo se v tom má vyznat a stále má pár jmen na seznamu nebo už jenom jedno Cercei :D )
    upraveno 13. června 2016
    @p1e9t9r2 No teoreticky je na seznamu pořád Gregor Clegane a navíc ještě Walder Frey :twisted: Ale pochybuji, že po tom, co předvedla za pacifismus budě někoho ještě vraždit.
  • @Tyrion Lannister :D :D no já od ní čekal něco velkého, když jako poslední ze starčat má ještě na živu zlovlka :D
    upraveno 13. června 2016
    @Sagart No, co Ramsay a Jon se spojí proti společnému nepříteli Night kingovi dojde k bitvě pěti armád a zachrání to Daenerys na dracích, což bude konec celé série :-D Co se ti na tom nezdá? :-)
    @Sagart No já čekal, že to teď konečně rozhýbe, když doletěla zpátky jde ji tam armáda dothraků, jakou svět neviděl :D Aneb obnova valirie může začít v plném proudu vojsko má tak co řešit. Nebo on si nsad někdo myslí, že dorazí do králova přístaviště, když 5 knih si hraje na cestu kolem světa
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @p1e9t9r2 tak, ked autor nevie co s nou, ta co ma robit?
  • Trocha teorií:

1. Arya se naučila měnit tvář, minimálně jednou tu fintu použila.
    2. Je to skutečně Arya? Není to jen trik bezejmenné dívky? Zabít Aryu, vzít její tvář a jít něco vykonat na západ? Jednoduše bezejmennému tělu s podobou no-name dívčiny byl rafinovaně nainstalován charakter Arye.
    3. Bezejmenná dívka byla celou dobu fantasmagorie, Arya bojovala sama se sebou a vyhrála Arya ze Zimohradu obohacena o schopnost měnit tvář a trochu fajtit ve tmě.
  • @Mord Ani jedno. Raději se zaměř na reálné teorie. Například o jedné už padly zmínky i v této diskuzi.

Až teď jsem si uvědomil, že tvůrci mají zálusk na Bryndeny. Je znám ještě nějaký jiný Brynden, o kterého bych se měl bát?
    Co to jako mělo bejt s tim Bryndenem OMG? Vytáhnout ho v předchozím díle po 258741 sériích, aby v dalším díle umřel takhle debilně mimo záběr? A to zabití tej assassinky, WTF? Taky mimo záběr? Arya jenom rozsekne svíčku? Jinak jsem aspoň rád, že z Bratrstva se nestali zmrdi. A kde je Gendry? Už aspoň doplul ke břehu? Tyllyové mínus, smrt assassinky mínus, Jaime taky docela mínus. Od prvního dílu, kde vyhodil dítě z okna, by teď po 6. sériích házel dítě katapultem přes hradby. Pecka, fakt se z něj stal klaďas. Ale jo, jinak celkem plus.
  • Tak je jasné, že ty lodě otrokářů připluly k Meereenu jen proto, aby naše slečna dokonalá měla konečně na čem odplout do Westerosu. Stejně tak je nadmíru jasné, že si Cersei šeptala ohledně divokého ohně, a Bran tak měl v té vizi i záblesk budoucnosti. Děj se nám začíná stávat čím dál předvídatelnější.

Jinak jak už tu někde padlo. Vzhledem k tomu, jak scénáristé zacházejí z novými/staronovými kvalitními postavami, tak se obávám, že Berika se Sandorem čeká v brzké době rychlý konec. Ale hlavně, že v seriálu stále prudí Cersei...
  • Teď jenom čekám na to, až zjistíme, že 20 dobrých mužů už dávno stáhl Rickona z kůže.
    Nevím jak ostatní, ale upřímně říkám, že se mi z celého dlouhého dílu líbila jediná (!) scéna a to bylo vytrolování Cersei, že souboj nebude. Jenom to dokazuje Vrabčákovu vychytralost. Bohužel tu mluvíme o D a D a ti si neodpustí "Lannister wank", takže v dalším nebo desátém díle asi opravdu vybuchne septum i s Vrabčákem.

- parta z Bratrstva si vzájemně vráží prsty do řiti, načež přijde Ohař a rozpáře je sekerou. Nikdo si už na ně nevzpomene. Bratrstvo mezitím nevěší Freye, ale tři vlastní lidi, načež nabídnou ohaři, že z nich může zabít dvě třetiny. Už se taky smějete? Jo, a Ohař připomíná, že ten zdravě vypadající chlápek je nemrtvý a že má v rukou jeho koule, protože byl vždycky lepší.
    - Pod a Bronn, no páni, scénáristická perla. "Myslíš, že šukaj?" - "Nešukaj." - "Já bych ji šukal. Už jsi ji šukal?"
    - Jaime a Brienne... vážně si mysleli, že po třech sériích jejich setkání může mít efekt, zvlášť když neproběhla žádná Jaimeho změna? Prostě fail. A když už mluvíme o té Cerseině čubce, může mu už někdo vrazit zlatý meč do prdele?
    - Edmure Tully konečně promluvil a jo, ze začátku to stojí za to, když se do Jaimeho naváží, ale pak to scénáristi pošlou do kytek. Chtěli tím rozhovorem ukázat, že Jaime se považuje za mrdku? Protože přesně to dokázali. A po proslovu, co všechno by neudělal pro Cersei, se nás snaží dojmout tím, jak kouká za odplouvající Brienne?
    - to vydání Řekotočí byl nějaký retardovaný vtip? Proč je Brynden vůči Edmurovi najednou paranoidní? Proč by někdo začal poslouchat Edmura, když ten jenom vymaže všechnu jejich předchozí snahu a oběti? Proč je Edmure pička a udělá přesný opak toho, co v předloze - místo aby poskytnul Bryndenovi čas utéct, tak ho chce vydat Freyům? Proč by Brynden udělal to, co udělal, a nepomohl radši Sanse, které by byl rozhodně užitečnější než Brienne? Jinak - seriálový Edmure se už stěží objeví, ale může se těšit leda tak na vládu nad polorozpadlou věží kus za Casterlyovou skálou a to, že jeho syn (pfff, a najednou je Edmure sentimentální, jako by si nemohl udělat další děti) bude dělat páže třeba Lancelovi, lol.
    - a když už jsme u retardace, bohužel je mi jasné, že neschopné Jona a Sansu zachrání Malíček, ale je to škoda, protože by bylo fajn se těch dvou zbavit a ještě víc motivovat Aryu, která je očividně stejně nesmrtelná jako Hora.
  • Jj, Jaime je místo člověka, co se snaží konečně jednat jako dobrý rytíř, pablb, který nevidí, co je Cersei zač. To už je mi snad milejší ten hejsek, co byl v první sérii.
  • Jaime je imrvére zamilovanej, a tudíž blbej. :-)
    Ale Brienne si váží, a možná i trochu obdivuje.
    Nakonec - pořád je možné, že nám neukázali ten rozhovor mezi kralokatem a Bryndonem celej. Nemyslím, že jen na základě toho, co jsme viděli by se dohodli. Jaime dal najevo, že v případě nutnosti je ochoten jít přez mrtvoly, a pak nabídl kompromisní řešení
    Jaime možná hraje nějakou vlastní hru, do které nevidíme.
    V knize byl případ, kdy Jaime přišel ke hradu, který patřil menšímu lordovi, který byl na straně Starků. Obléhal ho soused, který byl na straně Lanisterů.
    Jaimě přišel , domluvil to, že obléhaný kapituloval, musel zaplatit pokutu, postoupit nějaké pozemky sousedovi - a bylo vymalováno. Jeho podmínky nebyly likvidační, a tudíž byly přijatelné.
    Možná se dohodli, že Řekotočí obsadí Jaimovy síly, a Bryndona si nechá sám a nevrátí ho Freyům.
    @HoneyBunny Jaime je v háji od začátku téhle série, ale to, co provedli Bryndenovi to je na postavení před tribunál za válečné zločiny. :wall: Bože, proč???
  • No každopádně jsem zvědav co bude dál, dany zpátky ve svém městě, třeba konečně vypustí draky :D
    Draky vypustí, ale lodě potřebuje celé. Příležitost pro Ašu. :-)
    @p1e9t9r2 Dany vyrazí na cestu dobývání :twisted: Snad její útok bude znamenat konec twincestního dua :D
  • no stejně mi do hlavy nejde, jak chce nalodit své neposkvnění, hordu co ji následuje a ještě mraky otroků
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.