TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1267268270272273362

Komentáře

• @Dreamer dvě lodě s trhavinou, jedna s vězni, druhá s civilama a je to nějakej mukl který se zachová morálně jako jediný na lodi že spoušť vezme a hodí (tuším že to hodil) do řeky.. Asi jsem se jako nevyjádřil dobře, ale tenhle moment na mě působil jako totální výplach..
  • upraveno 2. dubna 2016
    Takže.. když vyrazili Clarksona, nijak jsem u toho netrpěl, asi byl celkem hovado, ale ten pořad byl dle mého názoru jeho a bylo to super (hlavně speciál kdy jeli na severní pól..
    Takže.. Tohle bude tááák trapný :D

Měli to nechat spát :)
  • upraveno 3. dubna 2016
    @sfik bude to sterilní trapas, BBC nemá koule na urážlivý britský humor, takže se budou jen kuchat a napodobovat nápady původní party a ty budou předkládány v korektní (vřískající dav, doufám, že to nebyli skuteční veteráni, si už vymohl vystřižení scény, na kterou si narouboval nesmyslnou urážku) a uhlazené formě :) navíc Evans v civilu už teď působí jako mnohem větší narcis a idiot než Clarkson.
  • @Dreamer A přitom urážení skupiny Genesis mě tak bavilo :( :D
  • @Aviv Nevím teda na co reaguješ, jestli na batmana, tak - na prvním jsme byli se školou v kině.. na druhýho jsem viděl na kolejích když se dívali spolubydlící a třetího jsem viděl jenom kus. Netvrdím, že to je blitka film.. Jen nechápu to vynášení do nebes. Třeba batmobil se mi prostě líbí. Bale je v tom filmu blbec, tak to prostě mám... Nedokážu ty filmy brát nikterak vážně, pokud v nich není aspoň trochu nadsázky, pane bože je to o úchylech, který buď nosí slipy na teplákovce, případně má fóbii z netopýrů a tak se za ně oblíká no..
  • Ja som mala na mysli tie anime veci, ale rada si prečítam názor aj na iné filmy. Pýtam sa, pretože si neviem predstaviť človeka, ktorému by sa nepáčilo Princess Mononoke, či Spirited away.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Nevada tak je určitě hodně fiktivních postav které mám rád ale přímo vzory to nejsou :) mám tři ultimátní vzory (když jsem byl menší tak jsem je měl všechny nad podstelí a před spaním jsem na ně hleděl :D )
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Aviv Princezna Mononoke je úžasný film. Poprvé jsem ho viděl tak v sedmi nebo osmi letech, a pak jsem se snažil dlouho přijít na to, co za film to bylo a nemohl jsem ho nikde najít. Až pak jsem ho jednou našel a okamžitě stáhl a sledoval znovu :-)
  • @Everett_Young he stejný příběh u mě :D jěště si pamatuju že to dávali dlouho někdy kolem půlnoci ale nikdo nebyl doma tak jsem nemusel jít spát :D
  • Přidávám se do klubu, podruhé už se mi naštěstí podařilo Mononoke nahrát na kazetu a mohla jsem koukat pořád dokola :king:
  • upraveno 3. dubna 2016
  • Řekla bych, že podobný zážitek s nějakým filmem má každý. U mě to byla Princezna-Nevěsta - a to jsem si i pamatovala název, jenže pak ten film spoustu spoustu let nedávali v televizi... až jsem si tak před dvěma roky vzpomněla, že na co mám vlastně ten internet :D A radost ze znovunalezení byla veliká :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Mellien Jen abys nebyl zklamaný. Knihy jsou sice výborné, ale naprosto odlišné než seriál.
  • @flanker.27 Jestli jsou výborné, tak nemohu být zklamaný. Máme je doma obě, už se na ně chystám delší dobu. A tato doba mě velice přitahuje, takže se těším :)
    @Mellien To je samozřejmě subjektivní. Je to ale hlavně naprosto jiný styl, má to mnohem širší záběr, je to mnohem popisnější a ne tak "dramaticky vyhrocené" jako v seriálu.
  • Jasně, ale zatím to - i z tvého popisu - vypadá, že mi to sedne perfektně.
    @Mellien Jestli bych to měl k něčemu přirovnat, tak asi jako Jméno růže kniha a film, i když to samozřejmě není přesné.
  • Jméno růže jsem zatím pouze viděl, ke knize bych se rád dostal časem.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.