@Nevada - před novými filmy, opakovací maraton... jak mi ty hlášky chyběly :-D
"A je to tady. Mašinka Joe nepojede." "Jak to víš." "Protože nejede už půl roku. Nemyslím si, že by byl rozbitý, myslím, že se zabil aby se dostal od té rodiny!"
@Nevada: Máš pravdu, místo kopie jsem měl dát něco jako "vykrádačka". (Ačkoli BR utrpěla mnohem horší vykrádačku s názvem BR 2,... varuji, nekoukat, je to brak). Jinak BR je fantastická hlavně díky Takeši Kitanovi (už jen proto, že si postavu kterou hraje pojmenoval svým jménem... a že ta postava je magor par excelance)... (I když soudě dle Takešiho hradu možná nejen postava... :o))
@Everett_Young Nene, já nemusím, já už viděla :) V podstatě dávám repete každý rok. Občas jako zvukovou kulisu při práci, občas něco zachytím v TV, občas si pustím cíleně pár dílů.
@Jay No, vykrádačka končí u toho, že se parta mladých vybíjí navzájem. Jinak to nemá nic společného. 2. díl BR jsem viděla. A je to vážně slabota. Kitano se mi líbil i ve filmu Ve spárech yakuzy a výborný byl v Zatoičim.
@Nevada: Což je ovšem věta, která shrnuje asi tak 95% podstaty celého filmu (jednoho i druhého...) :o). Jinak já tam těch souvislostí vidím víc (přes to, že organizátoři hry nehrajou "moc fér", "nebezpečná území", návrat vítězů staršího ročníku... až třeba po takovou drobnost, že přestože "má přežít jen jeden", tak tvoří spojenectví a nakonec jich to přežije víc...)
Je tu niekto, kto má skúsenosť s Da Vinci's demons? Zatiaľ som videla len upútavku, ktorá vyzerala lákavo, tak rozmýšľam, či si to pohľadať, alebo s tým nemárniť čas.
@Aviv Já bych do toho asi svůj čas neinvestovala a to jsem zvládla i sérii Reign, nějaké ty Upíří deníky a podobně, tohle řadím zhruba do stejné kategorie, nenáročná blbina pro zabití času :D
Já vím, že to už zdejší znalci mají za sebou... Ale musím se svěřit. Poslední tři týdny ujíždím na Breaking bad a není mi pomoci. Dnes večer mě čeká poslední díl. Úplně ten nejvíc poslední. A emoce to ždíme neskutečně. Narcos a Fargo překonáno. Jo a Mike FTW.
@Benji Breaking Bad je naprosto výjimečný a neopakovatelný zážitek, málokterý seriál umí takhle pracovat s emocemi diváků a s vývojem postav, oboje se neustále mění a člověk je na větvi z toho, jak to s ním mává a nemůže to ovlivnit. To co, dokázal z mého vztahu k postavám vyždímat tenhle seriál, se žádnému jinému nepovedlo. D&D by to měli sjíždět povinně od rána do večera, aby viděli, co to je skutečný twist a šok a propracované charaktery a vývoj postav...konec výlevu. :anxious:
Zkusíte to někdo s Kazatelem? Po té, co mě Supernatural po těch lapáliích s leviathany a podobně, přestalo bavit, tohle by mohla být slušná kompenzace :D
Pak nemá být ta dnešní společnost zblblá. Před pár měsíci řešili, proč v české hře odehrávající se počátkem 15. století v Posázaví není žádný černoch... :-D
Komentáře
"A je to tady. Mašinka Joe nepojede."
"Jak to víš."
"Protože nejede už půl roku. Nemyslím si, že by byl rozbitý, myslím, že se zabil aby se dostal od té rodiny!"
Jinak BR je fantastická hlavně díky Takeši Kitanovi (už jen proto, že si postavu kterou hraje pojmenoval svým jménem... a že ta postava je magor par excelance)...
(I když soudě dle Takešiho hradu možná nejen postava... :o))
V podstatě dávám repete každý rok. Občas jako zvukovou kulisu při práci, občas něco zachytím v TV, občas si pustím cíleně pár dílů.
@Jay
No, vykrádačka končí u toho, že se parta mladých vybíjí navzájem. Jinak to nemá nic společného.
2. díl BR jsem viděla. A je to vážně slabota.
Kitano se mi líbil i ve filmu Ve spárech yakuzy a výborný byl v Zatoičim.
Narcos a Fargo překonáno.
Jo a Mike FTW.