Historie vojenství, od kyje k pušce
Máte oblíbené období co se vojenství týče? Starověký Egypt a válečné vozy převzaté od Hyksósů, řecké a makedonské falangy, římské legie či nahé Kelty, Germány pijící víno z lebek zabitých nepřátel, středověké rytíře, anglické lučištníky, husity s jejich rozvojem palných zbraní, arkebuzy a muškety, španělské tercie třicetileté války, 18. století s vojáky v pestrých uniformách pochodujících proti sobě za dělové palby, nebo moderní armádu s automatickými zbraněmi?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Pokud se mi to podařilo přeslabikovat správně, tak dle ministerstva obrany RF "údery proti teroristům" ze strany ruského letectva budou pokračovat i po oficiálním "odchodu" ze Sýrie...
No nevim no budto jsou z toho ISIS totalne blby nebo je to propaganda. Ja bych se tomu kopci vyhybal kdybych veel ze tam nekdo takovy sedi...
pěkný éro :)
I když je to nadějný typ a jeho stealth charakteristiky jsou údajně podstatně lepší, než se původně soudilo, tak vývoj bude taky ještě nějakou dobu trvat (i když Rusko ujišťuje, že vše jde podle plánu, Indie, která se na projektu podílí finančně, protože plánuje na základě T-50 vyvinout vlastní typ FGFA, už jeví značnou netrpělivost), navíc financí není zjevně v Rusku nazbyt.
jinak na youtube je teď nejlepší dokument o 2. světové
jestli někdo neviděl tak to napravte :)
edit: koukám že tam je od roku 2012 :D
And kids, that is where nuclear submarines come from
:D
fast and furious :)
Moc pěkná analýza, čeho Rusové dosáhli - moc ničeho :D
příměří se taky neuzavřelo a ISIS nedostává čočku a jestli jo tak určitě díky náletům Koalice :roll:
PzKpfw VI Tiger (pravděpodobně ten, co si zahrál ve Fury):
PzKpFw Königstiger:
co jsem tak toho vojáka sledoval tak nejspíš na tom stanovišti v době útoku takže asi viděl rudě
neměl to dělat - ne že by mi bylo líto toho zmetka co tam leží ale teď bude mít asi problém u soudu
Tady něco z obklíčeného Deir ez-Zor