TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1265266268270271362

Komentáře

• @brbr jop, to na Andreje celkem sedí, kdyby nebyl tolik emmo a neutápěl se stále v depresích, byl by to použitelnější chlap než Pierre, který se nechal okrádat poddanými a dělat ze sebe blbce. Ale ta scéna, kdy se Petruška jako mimozemšťan ocitne ve vesnici mezi venkovany a pak jak uklízí polínka, to bylo dokonalé, nechápu kde našli tak přesného herce :) Ještě se mi líbilo, jak byl zahraný Boris a Dolochov se taky povedl. Jinak bitva u Borodina mě překvapivě v knihách velmi bavila, takže mě trošku mrzelo, jak to v seriálu osekali do deseti minut, pro mě to byl vrchol knihy, ač mě obvykle podobné záležitosti moc nebaví.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. března 2016
    @Dreamer To holt budeš muset jinam :)
    Když už ne k megalomanovi Bondarčukovi, tak ve zpracování rovněž BBC z roku 1972 s Anthony Hopkinsem je koukám Borodino "ne až tak osekané"

• @flanker.27 no nevím, jestli se mi chce koukat na "důchodcovské" verze hrdinů :D video na youtube stačí, ty silně televizní interiéry mě odrazují, to už raději zkusím ruskou verzi.
  • @brbr Já bych neřekl že Dolochov byl klasická svině, Drubecký nepochybně.. Cokoliv za to vylepšení osobního statusu. U Dolochova mi to přišlo jako sebezáchova. Teď nemyslím to s Helene, ale tak všeobecně..
    Btw. byl mezi Helene a Anatolem nějakej incestní faking? Ze seriálu mě přišlo že tam náznaky byly.. ale pak jsem si říkal že už taky incest vidím za každým rohem :D
  • @sfik vypadáto že už i Vikingové mají svůj incest tak proč ne viď :D
  • upraveno 21. března 2016
    @sfik Náznaky tam byly, ale pochybuju, že i v knize.

Teď jsem si vzpomněla, že vlastně se usmířil nejen Andrej s Anatolem, ale i Pierre s Dolochovem.

A teda musím říct, že mě docela naštvalo to finále, kde se promenoval Pierre i Nikolaj v takových těch ruských košilích se stojáčkem. No prostě idylka.
  • @brbr jojo, z toho závěru jsem taky málem dostala cukrovku :D
  • @flanker.27 no jo, když 20 letý kluky hrají kluci, kterým táhne na 40, tak se pak některé mladické nerozvážnosti přeci jen trošku hůře omlouvají :D nemluvě o třicetileté Nataše s povahou třináctileté slečny.
  • sleduje někdo Daredevila ? první 3 díly moc nic ale ten čtvrtý 8-O
  • @DanielSvatoš První díly jsou právě skvělý bych řekl, potom co tam přijde ta řecká pizda se to začne komplikovat.. Mám pocit že toho tam je už moc, situace kolem Punishera, the Hand, Elektra, Stick, nevím jestli to je tím že zatím sleduju v angličtině, ale je to takový dost roztěkaný. Chybí mi jeden hlavní záporák, jako byl Fisk (i když tě čeká překvápko, nechci spoilovat). Prostě druhá série mi připadá dost roztříštěná..
  • tím nic moc jsem myslel na úroveň Daredevila protože první řada byla dost našlapaná celou sérii a rovnoměrně řekl bych za chvilku jdu na 5. díl tak uvdíme
    jinak Punisher docela dobrej ale připadalo mi že jedná trochu nelogicky někdy
    @Dreamer Jenže to je problém i poslední adaptace. Jakkoli je Lily James hezoučká, tak na 13, kolik jí má být na začátku, nevypadá. A Pierre a Andrej jsou v roce 1812 už zralí muži. V tom mi nejvíc odpovídal Tichonov.
    @flanker.27 přeci jen, se ale ještě může vydávat za mladičkou slečnu, klidně bych jí věřila osmnáct nebo devatenáct :) Nevím, proč ve všech těch adaptacích mají vždycky problém obsadit klidně náctileté herce a pak je přeobsadit za starší, asi by to bylo skandální tvrdit, že třináctiletá holka se může zabouchnout a dokonce políbit chlapce :D Pierre mi seděl bez výhrad, Andrej taky bez problému, kolik jim mohlo být ke konci románu, třicet?

P.S. když teda nepočítám takový ten úplný závěr, kdy už mají všichni po třech dětech a podobně.
  • @Dreamer Nevím, kolik jim mělo být ve skutečnosti, ale oběma hercům je třicet, jednatřicet a řekla bych, že hrajou postavy odpovídající svému věku (plus mínus nějaký ten rok).
    Trochu srandovní mi přišlo,jak z Pierra dělali tlustšího pomocí oblečení. Všichni ostatní mívali vypasované vesty, kabáty, atd., jen on měl takové pytlovité hadry.
  • @brbr myslím, že v knihách je celkem často popisován Pierrův vzhled, kde je popsán jako sice velmi vysoký ale oplácaný, takže proto asi ta snaha o tlustší postavu.
  • @Dreamer Jo, já jsem pochopila, o co jim jde, jen mám pocit, že to šlo udělat sofistikovaněji než jen volným oblečením :-)
    @DanielSvatoš @sfik Já už to mám shlídlí celý, ale dám si to ještě jednou s českými titulky. Děj byl místy opravdu zmatečný (Hop sem hop tam) . Jako celek to dáva smysl.(i když dohromady to muselo psát snad 5 scénaristů). U první serie to bylo tak krásně natočený že člověk by řekl, že to režíroval jeden režisér a napsal jeden scénárista.
  • jdu na poslední díl Dardevila ale jedno řeknu už teď- kdybych tehnle týden neviděl Lawrence v Hunger Games tak označím Karen za nejotravnější blbku v seriálu/filmu za tenhle rok
  • @DanielSvatoš: Neubíráš si zbytečně možnost volby? Přeci jen má filmová branže letos ještě třičtvrtěrok na dosažení nových nevídaných vrcholů otravnosti...
  • zatím je nejotravnější a doufám že horší už to nebude snad :D leda bych viděl Lawrence zase někde :D
  • No čaká nás Xmen 3, takže ju ešte uvidíš.
  • A nemá ona nějaký pobouřený hormony...? Mě připadá jako nalíčenej chlap.. Kdyby jí narostlo strniště, tak bude vypadat jako Conchita Wurst :D
  • Já došla k názoru, že se budu bavit tím, jak ty sníčky z traileru korespondují s měničstvím u Starku.
  • @Dreamer přesně
    nastěstí v x-menech je jedna z mnoha a tak doufám že tolik prostoru nedostane ale v traileru to na ní docela valej tak se obávám že jo
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.