Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Ne, nejde o Zemana, nejde o chybný překlad, od začátku jde o tvojí tezi, že jde o "výsměch presumpci neviny".
Nevím, možná se článek změnil, ale teď ta věta začíná Earlier..., takže přiznává, že to rozhodnutí o vině, jehož formulace ti tak leží na srdci padlo dříve (podle toho, co jsem dohledal 2011 - to je předpokládám něco, co jsi nevěděl, protože bys to samozřejmě nezamlčel - nicméně ukazuje to, s jakou důvěrou lze na zmíněnou novinářskou noticku nahlížet), takže teď se rozhodovalo o odškodnění, nikoli o vině - to je prostý fakt. Usuzovat o provedených důkazech z jedné věty novináře (nešlo o citaci) po pěti letech a vytrhnout ji z kontextu.
Ale fajn jestliže "Víš o zemi, kde se děti bojej o svý mámy a táty, ta zem se jmenuje Spojené státy", je to tvůj postoj, který není překvapivý.
Veteráni jsou dost dobří :D.
(Na závodech si z kategorie veteránů děláme legraci a říkáme jim vegetariáni, páč je to vždycky průšvih. Čím starší, tím horší - v kanoistice jsou totiž vetroši od roku, kdy se dosáhne 35 let, což je docela děsivý.)
Rychlost (teda ikdyž občas se o tom tempu dá pochybovat :P )
Meh, ptám se znova, kterého génia kdysi napadlo, že je dobrý nápad brát do Unie Řecko, ten vzor diplomacie, racionality a solidarity?
Mimochodem by mě zajímalo, kdo je těch dvacet vybraných lidí. Protože Řekové se svým typickým přístupem všem, kdo nemají doklady, vydají náhradní cár papíru podle toho, co jim kdo řekne, a lifrují je dál. U těch dvaceti lidí to tak dost dobře může skončit.
A trochu statistiky pro lidi, co pořád žijí v bludu, že muslimové budou ekonomicky přínosní, budou pracovat a chtějí se adaptovat. Jenže já vím, ti chudáci z Bangladéše nebo Senegalu utíkají před... chudobou :roll:
P.S. zákaz a odmítavý postoj k jakékoliv kritice Islámu ze strany západních velmocí, brání reformě tohoto náboženství a konzervuje ho v jeho zpátečnických postojích a zvycích. Jakmile se ozve konstruktivní kritika, začnou muslimové křičet ať je nehážeme do jednoho pytle s teroristy a ochránci lidských práv a politické špičky horlivě přikyvují. Copak zákony diskriminující ženy a homosexuály praktikují v muslimském světě pouze teroristé nebo se k nim přiklání i ona mírumilovná většina? Šaría to je snad bez debat, toto nemá v našem světě absolutně co pohledávat v jakékoliv třeba i umírněné verzi...není možné, aby v jednom státu paralelně fungovaly dva právní systémy.
nejlepší asi svařovna za ty prachy a navíc docela pohodička
Ještě mě v diskuzi zarazil nějakej trotl co si stěžoval že "ty spratkové si ještě dovolí smlouvat o výši mzdy, když jim nabízíme skvělých 80,-Kč/hod v suchu a teple" :D Tak to je teda gól.. Zrovna nedávno jsem zase slyšel jak jsou Češi málo průbojný a nejsou schopní vyjednávat o platových podmínkách, tak snad mladá generace se to už učí..
Především by policie měla zadržet i ty humanitární kretény, kteří pomáhájí v ilegálním přechodu hranic a tudíž pašování lidí. Nějaký ten slzný plyn by se taky hodil. Já vím, to by chtělo používat selský rozum a nebát se kritiky neziskových fašistů. A vzhledem k tomu, že naivní Němce ty statisíce, co jim tam na jaře začnou proudit, pořád ještě moc netrápí, naprosto nečekám, že Makedonci udělají i jenom o píď víc než teď, leda tak zavolají Orbánovi, kde si objednal žiletkový drát.
@Ugla: Jaký kdyby? To, že o vině bylo dříve rozhodnuto je psáno v článku, který odkázal Flanker (earlier), jen to zjevně sám přehlédl a neobtěžoval se zjistit tím, že to earlier znamená už pět let. Předpokládám, že celých těch pět let měl obžalovaný šanci proces revokovat, případně silně medializovat, že jde o porušení presumpce neviny. Článek je spíše noticka a případu nebyla věnována ani zdaleka taková váha, jako třeba u nás Kramnému, takže o spolehlivosti podaných informací (o jejich kompletnosti nemluvě) jakož i o vymahatelnosti odškodnění bych si dovolil pochybovat.
A ohledně brigád jako takových - já měl vždy pracovní prázdniny (kor na vejšce bych to během roku nedal) - navíc ideální možnost odfrknout, neb nebýt na brigádě, stejně bych musel makat na chalupě (ne nadarmo bratříci navrhovali nad vrata přidat nápis ohledně osvobozujících účinků práce), takže brigáda byla lepší varianta...
Jayi, tak ještě jednou:
1. napsal jsi naprostou blbost, protože jsi nepochopil smysl textu (evidentně sis špatně přeložil větu)
21. V momentě, kdy to vyšlo najevo, začal jsi do věci míchat sadu logických klamů typu argumentum ad hominem (tedy zatahování tebou domnělých mých politických postojů) či straw mana (že nenávidím Ameriku), vkládání mi slov či argumentů, které jsem nikdy nepoužil, prostě všeho možného, jen ne toho, že bys ty uznal chybu.
3. Tudíž jedinou osobou bez argumentace jsi zde ty, navíc nedokážeš opustit téma ani po několika dnech a zaplácáváš tím diskusi. Pokud máš se mnou osobní problémy, řeš to v poště.