Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1387388390392393581

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @flanker.27: Selhal v obhajobě. Finitum. Význam článku chápeme oba. O přesný překlad novinářského článku o kterém jsi toho napsal víc, než je jeho délka jde možná tobě,... mě fakt ne, kdyby nebyly důkazy, jak se snažíš naznačit, za těch pět let by se o tom psalo.
    Ne, nejde o Zemana, nejde o chybný překlad, od začátku jde o tvojí tezi, že jde o "výsměch presumpci neviny".
    Nevím, možná se článek změnil, ale teď ta věta začíná Earlier..., takže přiznává, že to rozhodnutí o vině, jehož formulace ti tak leží na srdci padlo dříve (podle toho, co jsem dohledal 2011 - to je předpokládám něco, co jsi nevěděl, protože bys to samozřejmě nezamlčel - nicméně ukazuje to, s jakou důvěrou lze na zmíněnou novinářskou noticku nahlížet), takže teď se rozhodovalo o odškodnění, nikoli o vině - to je prostý fakt. Usuzovat o provedených důkazech z jedné věty novináře (nešlo o citaci) po pěti letech a vytrhnout ji z kontextu.
    Ale fajn jestliže "Víš o zemi, kde se děti bojej o svý mámy a táty, ta zem se jmenuje Spojené státy", je to tvůj postoj, který není překvapivý.
    upraveno 11. března 2016
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @Achileus Zas tak totalitni neni. Navic, cim vic se bude ucastnit globalniho obchodu, tim vetsi je sance, ze bude mene a mene totalitni.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Co jsou lentrabory?

Veteráni jsou dost dobří :D.
    (Na závodech si z kategorie veteránů děláme legraci a říkáme jim vegetariáni, páč je to vždycky průšvih. Čím starší, tím horší - v kanoistice jsou totiž vetroši od roku, kdy se dosáhne 35 let, což je docela děsivý.)
  • @Krisa btw. co děláš za kanoistiku? rychlostní nebo takový to v tom mixéru? :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @sfik Tak na to bych nepřišla =D

Rychlost (teda ikdyž občas se o tom tempu dá pochybovat :P )
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Gepeto @Vena by tam importoval demokracii v americkém balení :D
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Vena Okolní svět to tolik neovlivní, podívej na Rusko a Írán, musí chtít sami Číňané. Nemůžeme nikoho jiného násilím, aby přijal náš způsob života, z toho nikdy nic dobrého nevzešlo.
  • upraveno 11. března 2016
    @Jay: Kdyby o vině bylo už dříve rozhodnuto, tak nemá smysl zdůrazňovat, že nikdo nedokázal opak (to by se mělo z principu věci vzájemně vylučovat). Hlavní problém vidím nicméně v tom, že americký soud má jurisdikci akorát na území USA, a těžko tak může (od)soudit cizí zemi. V čem by měla vina Íránu spočívat článek raději nezmiňuje. Nechtějí odsoudit rovnou taky Německo, že si tam část atentátníků udělala pilotní kurz? :roll:
  • upraveno 12. března 2016
    http://www.novinky.cz/domaci/397462-recko-vyvolalo-konflikt-odmita-pustit-zastupce-ceska-do-hotspotu.html

Meh, ptám se znova, kterého génia kdysi napadlo, že je dobrý nápad brát do Unie Řecko, ten vzor diplomacie, racionality a solidarity?

Mimochodem by mě zajímalo, kdo je těch dvacet vybraných lidí. Protože Řekové se svým typickým přístupem všem, kdo nemají doklady, vydají náhradní cár papíru podle toho, co jim kdo řekne, a lifrují je dál. U těch dvaceti lidí to tak dost dobře může skončit.
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/397413-muslimske-rodiny-nenechavaji-v-italii-divky-dokoncit-skoly.html

A trochu statistiky pro lidi, co pořád žijí v bludu, že muslimové budou ekonomicky přínosní, budou pracovat a chtějí se adaptovat. Jenže já vím, ti chudáci z Bangladéše nebo Senegalu utíkají před... chudobou :roll:
  • upraveno 14. března 2016
    @svoa00 v Itálii není povinné základní vzdělání? Fakt nechápu, kde se pořád bere ta tolerance k tomu, co je očividně v rozporu se zákony evropských států, sociálka nefunguje? Jasně stačí si omotat kolem hlavy šátek a rázem je možné porušovat lidská práva a zákony vyspělých států, protože svoboda vyznání zdá se schová lecos. Je fajn, že v Itálii je alespoň nějaký osvícený muslimský duchovní, obávám se ale, že je se svým postojem v menšině a tvoří onu "umírněnou" muslimskou kapku v moři.

P.S. zákaz a odmítavý postoj k jakékoliv kritice Islámu ze strany západních velmocí, brání reformě tohoto náboženství a konzervuje ho v jeho zpátečnických postojích a zvycích. Jakmile se ozve konstruktivní kritika, začnou muslimové křičet ať je nehážeme do jednoho pytle s teroristy a ochránci lidských práv a politické špičky horlivě přikyvují. Copak zákony diskriminující ženy a homosexuály praktikují v muslimském světě pouze teroristé nebo se k nim přiklání i ona mírumilovná většina? Šaría to je snad bez debat, toto nemá v našem světě absolutně co pohledávat v jakékoliv třeba i umírněné verzi...není možné, aby v jednom státu paralelně fungovaly dva právní systémy.
  • upraveno 14. března 2016
    @Aviv teď si nejsem jistá, jestli je to míněno ironicky nebo vážně :-k
  • To je zase snůška keců. Osobně jsem na brigádu nikdy neměl čas.
  • já několikrát byl
    nejlepší asi svařovna za ty prachy a navíc docela pohodička
  • Já chodil na brigády taky.. na vš jsem chodil k tomu i pátky a soboty.. Ale chápu že když si vyděláš víc peněz prodejem trávy, tak nutně nepotřebuješ doplňovat konzervy v kaufu :D .. Nehledě na to, nevím z čeho vychází ten průzkum, jestli to je jako brigády všeobecně nebo brigády přes agentury. Nikdy jsem nepotřeboval nějakýho prostředníka abych si našel práci na dva měsíce.. Ten článek je jenom žvást přesně takovejch rádoby podnikatelů nebo z toho mám alespoň ten pocit. Navíc věřím že xy dětí prostě brigádničí na černo. Na střední jsem pomáhal naším v rámci jejich podnikání a nikde vedenej jsem nebyl.

Ještě mě v diskuzi zarazil nějakej trotl co si stěžoval že "ty spratkové si ještě dovolí smlouvat o výši mzdy, když jim nabízíme skvělých 80,-Kč/hod v suchu a teple" :D Tak to je teda gól.. Zrovna nedávno jsem zase slyšel jak jsou Češi málo průbojný a nejsou schopní vyjednávat o platových podmínkách, tak snad mladá generace se to už učí..
  • @sfik he když jsem řekl posledně typkovi kolik bych si tak představoval tak mu málel vylezli oči z dulků :D
  • @sfik mě pobavila manažerka z mekáče :D bez těch náctiletých telat, co si nechají kde co líbit by mohli rovnou zavřít.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
  • http://echo24.cz/a/w3Aej/uprchlici-s-pomoci-aktivistu-obesli-plot-a-dostali-se-do-makedonie

Především by policie měla zadržet i ty humanitární kretény, kteří pomáhájí v ilegálním přechodu hranic a tudíž pašování lidí. Nějaký ten slzný plyn by se taky hodil. Já vím, to by chtělo používat selský rozum a nebát se kritiky neziskových fašistů. A vzhledem k tomu, že naivní Němce ty statisíce, co jim tam na jaře začnou proudit, pořád ještě moc netrápí, naprosto nečekám, že Makedonci udělají i jenom o píď víc než teď, leda tak zavolají Orbánovi, kde si objednal žiletkový drát.
  • JayJay
    upraveno 15. března 2016
    @flanker.27: Když nemáš argumenty, tak holt jen odhaduji na základě čeho si děláš závěry. Vytrhnout jednu větu se dá kdykoli komukoli... Tebou vytržená věta NENÍ citace rozsudku, je to JEN popis novináře - může být to být novinářská neprofesionalita (iDnes zase překládá Cruise ship jako trajekt) a nemusí. - Já vidím možnosti obě (protože tam jsou), ty to zjevně bereš jako jedinou pravdu (až zarážející je u tebe důvěra imperialistickému bulvárnímu plátku), což je prostě subjektivní pohled (že konkrétně citovaná část je text písně, která tento subjektivní pohled vykresluje a paroduje,... to jistě víš).
    @Ugla: Jaký kdyby? To, že o vině bylo dříve rozhodnuto je psáno v článku, který odkázal Flanker (earlier), jen to zjevně sám přehlédl a neobtěžoval se zjistit tím, že to earlier znamená už pět let. Předpokládám, že celých těch pět let měl obžalovaný šanci proces revokovat, případně silně medializovat, že jde o porušení presumpce neviny. Článek je spíše noticka a případu nebyla věnována ani zdaleka taková váha, jako třeba u nás Kramnému, takže o spolehlivosti podaných informací (o jejich kompletnosti nemluvě) jakož i o vymahatelnosti odškodnění bych si dovolil pochybovat.
  • @Dreamer: Když ono to často ani není o tom, že by nechtěli pracovat - Ono to je i o výchově - já vzpomínám na doby, kdy jsme s oddílem chodili do lesa na brigády (něco se udělalo, vyblbli jsme se, výborná zábava),... ale pak to přestalo být právně možné pod 15 let (prý něco o dětské práci). Oddíl za to dostal nějakou korunu, my měli skvěle užitý den a pocit z dobře udělané práce,... ale holt úředník je mocný pán...
    A ohledně brigád jako takových - já měl vždy pracovní prázdniny (kor na vejšce bych to během roku nedal) - navíc ideální možnost odfrknout, neb nebýt na brigádě, stejně bych musel makat na chalupě (ne nadarmo bratříci navrhovali nad vrata přidat nápis ohledně osvobozujících účinků práce), takže brigáda byla lepší varianta...
    upraveno 15. března 2016
    :wall: :wall: :wall: :wall:
    Jayi, tak ještě jednou:
    1. napsal jsi naprostou blbost, protože jsi nepochopil smysl textu (evidentně sis špatně přeložil větu)
    21. V momentě, kdy to vyšlo najevo, začal jsi do věci míchat sadu logických klamů typu argumentum ad hominem (tedy zatahování tebou domnělých mých politických postojů) či straw mana (že nenávidím Ameriku), vkládání mi slov či argumentů, které jsem nikdy nepoužil, prostě všeho možného, jen ne toho, že bys ty uznal chybu.
    3. Tudíž jedinou osobou bez argumentace jsi zde ty, navíc nedokážeš opustit téma ani po několika dnech a zaplácáváš tím diskusi. Pokud máš se mnou osobní problémy, řeš to v poště.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.