Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
western rape culture !
http://www.novinky.cz/kultura/397099-zemrel-paty-clen-beatles-george-martin.html
škoda, že se ony "feministky" skutečně nesoustředí, na státy, kde jsou ženy doopravdy ponižovány, tohle jsou jen prázdné tlachy, včetně použití mýtu ohledně rozdílných platů žen a mužů na západě...ke konci to zachraňuje, ale stejně tomu až tak úplně nevěřím.
Líbí se mi naproti tomu toto video, zvláště jeho název:
"shut up woman, now let me tell you why you need feminism" :)
Můj dojem je (od začátku), že kavárna udělala osobní útok z něčeho, co jím nebylo, a z Peroutky následně div ne bojovníka proti nacismu, k čemuž má zrovna tak daleko jako k tomu být Hitlerovým pochlebovačem. Ani jedno sice původně nikdo netvrdil, ale proč se nepohádat :roll: Každopádně Zeman má mít v ruce zdroje, operuje-li s konkrétními výroky, obzvlášť jde-li o připravený projev na takto závažné téma.
P.S. pokud nechcete, aby se vám udělalo nevolno, tak snad raději ani neprohlížejte tyhle stránky http://www.d-o-l.cz/index.php/cs/domu
@Dreamer: ten plán na propojení Odry a Labe s Dunajem je (ač se to nezdá) starší než sám Zeman. Dědek má zas roupy - asi by rád viděl, aby se tu něco budovalo. Což sice chápu, ale nijak nestojím o to, aby se nám u Přerova začali vyloďovat nájezdníci, až jim konečně zadrátujou na Balkáně hranici :P A ne, nestojím ani o další "civilizovaný" tranzit. Stačí mi, jak dnes vypadají dálnice. V naší režii je to naštěstí reálné jako Bémovy plány na pořádání olympiády. Větší obavy mám z těch čínských investic. Nevidím jediný důvod jásat nad tím, že sem bude lít peníze cizí průmysl poté, co jsme si ten náš dobrovolně zkrouhli na zlomek původního stavu a ještě ho svázali různými ekologickými a politickými omezeními, na které v Říši středu z vysoka kálí.