Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1385386388390391581

Komentáře

• upraveno 8. března 2016
    @svoa00 já akorát zkouším na dotyčné laser pohled :D A fakt mě baví, když tihle hospodští filosofové argumentují proti zákazu kouření například z důvodu ochrany zdraví zaměstnanců... "Tak ať jdou makat jinam, vždyť je nikdo nenutí tam dělat." Jojojojo, už vidím, jak by se tvářili, kdyby jim někdo v práci z reproduktorů na plný pecky nonstop pouštěl death metal (předpokládejme, že nemají možnost chránit si sluch špunty do uší nebo sluchátky), poškozuje to sice sluch, ale snad můžou změnit práci, když jim to strašně vadí.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Trochu cynické, ale když si člověk přečte, že zemřel George Martin...
    http://www.novinky.cz/kultura/397099-zemrel-paty-clen-beatles-george-martin.html
  • upraveno 9. března 2016
    Well, well, když Emma promluví, už to není zas taková nádhera...

škoda, že se ony "feministky" skutečně nesoustředí, na státy, kde jsou ženy doopravdy ponižovány, tohle jsou jen prázdné tlachy, včetně použití mýtu ohledně rozdílných platů žen a mužů na západě...ke konci to zachraňuje, ale stejně tomu až tak úplně nevěřím.
    upraveno 9. března 2016
    To už znám. jediné, co mě na tom zaujalo je to, že vypadá, že každou chvíli propukne v pláč.

Líbí se mi naproti tomu toto video, zvláště jeho název:
    "shut up woman, now let me tell you why you need feminism" :)

@flanker.27 dík, jako bych už tak neměla dost youtube závislostí, teď nad tím strávím tak dvě hodiny, místo abych dělala něco užitečného =D
    @Dreamer Ale já přece vůbec nepokouším tvou vůli... :twisted:
    upraveno 9. března 2016
  • @flanker.27 AI se zřejmě řídí podle pravidla "postupujme směrem od vrcholku k základům" jsem moc, ráda že organizace s takovým přístupem nám kecá do školství.
    @Amaroun: No vidíš, třeba to nakonec bylo "Hitler není gentleman" :D I když po válce je každý generál. Ostatně zmiňovaní Angličané byli rovněž nuceni svůj postoj přehodnotit, když jim Luftwaffe gentlemansky srovnala Coventry se zemí.

Můj dojem je (od začátku), že kavárna udělala osobní útok z něčeho, co jím nebylo, a z Peroutky následně div ne bojovníka proti nacismu, k čemuž má zrovna tak daleko jako k tomu být Hitlerovým pochlebovačem. Ani jedno sice původně nikdo netvrdil, ale proč se nepohádat :roll: Každopádně Zeman má mít v ruce zdroje, operuje-li s konkrétními výroky, obzvlášť jde-li o připravený projev na takto závažné téma.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Dobrej obrázek. :-D
  • upraveno 10. března 2016
    http://ekonomika.idnes.cz/cinske-investice-v-cesku-pohledem-hradu-fcu-/ekonomika.aspx?c=A160304_170209_ekonomika_neh doufám, že ze Zemana mluví jen stařecká demence a tohle pitomé megalomanské propojení našich řek nikdy nemá šanci na realizaci, protože jestli ano, stane se ze mě ekoterorista :evil:
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    Ja to nejak nechapu, k cemu je to dobre a proc by do toho nekdo chtel investovat penize?
  • @Vena momentálně je to dobré k tomu, aby se vypracovaly drahé studie...

P.S. pokud nechcete, aby se vám udělalo nevolno, tak snad raději ani neprohlížejte tyhle stránky http://www.d-o-l.cz/index.php/cs/domu
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Vy jste děsně nepřející! Bývá suchy, vody málo, řeky nesjízdné, tak pan prezident vymyslel vodáckou vylepšeninu. A vy jste snad proti, nebo co...
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    @Dreamer No dobre, to by vysvetlovalo, proc do toho chce jit CR, ale moc to nevysvetluje, proc by do toho chtela investovat Cina. Vetsinou se penize investuji tak, aby se vratily. Nechapu, co od toho Cina ocekava.
  • Zemanův vlhký sen :D
  • upraveno 10. března 2016
    @Vena já bych těm kecům od člověka z Hradu moc nevěřila :D už vidím, jak ta diskuze proběhla..."chtěli bychom postavit extrémně drahý vodní kanál"..."super, my máme Tři soutěsky"....závěr: Čína chce investovat do Zemanových alkoholových přeludů.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Málem bych zapomněl, dnes si celý civilizovaný svět připomíná 57. výročí tibetského povstání proti čínské okupaci
  • upraveno 11. března 2016
    @Achileus: Tibet je (byť s přestávkami) součástí Číny déle, než existuje většina států současné Evropy. Idealizovaný obrázek šířený oním "civilizovaným" světem má navíc se životem v Tibetu za vlády lámů společného asi tolik jako dětská fantasy s drsnou realitou středověku. Primitivní despotismus skupiny privilegovaných s monopolem na právo, moc i vzdělání, proti níž nesměl běžný člověk ani ceknout (ne že by to zrovna v tomhle ohledu Mao nějak vytrhnul). Takový IS své doby, kde musí ženská podržet na povel a konzumace lámova exkrementu je uznávaným lékem na závažnější onemocnění.

@Dreamer: ten plán na propojení Odry a Labe s Dunajem je (ač se to nezdá) starší než sám Zeman. Dědek má zas roupy - asi by rád viděl, aby se tu něco budovalo. Což sice chápu, ale nijak nestojím o to, aby se nám u Přerova začali vyloďovat nájezdníci, až jim konečně zadrátujou na Balkáně hranici :P A ne, nestojím ani o další "civilizovaný" tranzit. Stačí mi, jak dnes vypadají dálnice. V naší režii je to naštěstí reálné jako Bémovy plány na pořádání olympiády. Větší obavy mám z těch čínských investic. Nevidím jediný důvod jásat nad tím, že sem bude lít peníze cizí průmysl poté, co jsme si ten náš dobrovolně zkrouhli na zlomek původního stavu a ještě ho svázali různými ekologickými a politickými omezeními, na které v Říši středu z vysoka kálí.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Ugla I kdyby to byla pravda, tak to nedává Číně právo k vojenské agresi, okupaci a perzekuci tamního obyvatelstva. Navíc Číňané taky byli pěkně brutální....
  • Co se týká Číňanů, nechápu co ti přitroublí Pražáci dělají kvůli pandě. Stejně je to hnusný podechcaný zvíře, fuj :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.