Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já čistě za sebe ten článek považuji za přinejmenším velmi naivní, pokud pisatel i ve světle posledních událostí předpokládal, že rozjetá mašinérie na druhé straně o jakýkoli dialog stojí.
Kulturní kontakt,... no, popravdě, Češi a čeští Němci spolu už pár set let žili, takže kulturní kontakt je fakt, který nelze popřít a diskuze na to téma... zase je něco jiného diskuze stylem "jo, vy to děláte dobře, a přitvrďte" vs. "Chápu, proč to děláte, je to něco k čemu my se nesnížíme a rádi bychom, abyste se ne věc dívali našima očima"... zkrátka pochlebování není diskuze, že?
Ostatně, nehrajme si jako stát na svaté,... antisemitismus reprezentovaný třeba Hilsneriádou je prostě i součástí naší historie.
Jinak ohledně Zemana beru zpět svůj názor, že "si nemyslím, že existenci toho článku stále věří" - mýlil jsem se.
Opět něco, co mělo některým politikům dojít mnohem dřív, kdyby mysleli trošku dál než na jedno volební období a liberální imáge. Zatímco Švédsko přijímá nezaměstnatelné a lidi, kteří zajem pracovat ani nemají, tak Malta a popřípadě Česko může získat mladého vzdělaného Švéda. Protože si sice vydělá míň, ale v bezpečnějším okolí a může (aspoň zatím) mluvit bez autocenzury.
to je zase rasismus :(
Kdyby měl Zeman koule tak přizná chybu a omluví se, celá tahle aféra narostla do obludných rozměrů, kdy se znovu potvrdilo, že Zeman je schopen vědomě lhát a šířit z prstu vycucane pomluvy. To, že je hlava státu lhář a egoista mi osobně přijde horší, než to, že Peroutka kdysi možná napsal nějaký článek
Turecko komentovat nebudu, to už jsem udělal několikrát, tudíž můj postoj k Ankaře je tu všeobecně známý....
...A taky chtěli trocha ČS území. Napokon za to zaplatili stejně všichni. I ti, co s tím nic neměli.
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/314676-na-letisti-v-moskve-lezi-sest-let-20-miliard-eur-na-paletach-nikdo-se-k-nim-nehlasi.html
(Tedy nevím, jak je to s tím dnes, je to už z roku 2013.)
A nejvyšší francouzské vyznamená získává... saudský princ za... ježiš, nějak jim Frantíci do análu vlízt musí, tak třeba za boj s terorismem.
Mohli by ze sebe evropští politici aspoň na jeden týden přestat dělat trapné klauny? Ujistili taky saudského prince, že islamizace Francie jde bez potíží?