Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1383384386388389581

Komentáře

• Btw. doporučuji ten odkaz z módního pekla, je tam i to domácí pečení, tak se přiznejte, kdo měl k narozkám sexy dortík? :D
  • upraveno 2. března 2016
  • upraveno 2. března 2016
    .
  • Ta je krásna. V tejto schvíli si dvojnásobne želám, aby mi už skončil ten detoxikačný pôst.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    O délce prospěšnosti kojení mám čerstvé informace od pediatra a sestřičky (důvěřuji jim, protože s nimi máme v rodině dobré zkušenosti), protože to řeším ze zdravotních důvodů.
    Když to jde, tak je dobré kojit tak do 10, max 12 měsíců, déle to dítěti už v podstatě moc nepomáhá, spíše se vytvoří závislost a pak se prý hůře odnaučuje. Když to nejde, tak se svět taky nezboří, protože nutrilony jsou už kvalitní (toto mi bylo řečeno hned na začátku, že se nemám stresovat, že buď to půjde, nebo ne a ani tak se to nezblázní). Jde teda hlavně o prevenci alergií, protože s "příkrmama" je dobré začít ještě při kojení (není tak důležité, aby se dítě najedlo něčeho jiného, ale aby se setkalo s alergenama od zeleniny, přes lepek až po různá ovoce).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • @sfik: Asi jsem naivní, ale myslím, že to řekl v "dobré víře", tedy, že se domníval, že má pravdu. Ani si nemyslím, že je blbej natolik, aby tomu stále věřil, on se prostě jen chová (a domnívám se často, že cíleně) jako nevychovanej fakan, protože "může". Každý slušný člověk by uznal chybu a omluvil se (i když by o své pravdě třeba byl přesvědčený) pokud by pro své tvrzení neměl alespoň zbla důkazů. A rozhodně to nehnal do předem prohraného soudního extrému. V tom jsem v podstatě za jedno s drtivou většinou politiků (Až na Bábušku, který raději "kauzu nesleduje..." zřejmě aby si náhodou hradního pána nepohněval :o)). Ale o tom to je,... ten předpoklad "Slušný člověk" bohužel není u té pitoreskní postavičky splněn...
    O to více mě fascinuje postava Ovčáčka, která bude klidně tvrdit, že na vlajce máme zelenou, růžovou a žlutou, když to panu prezidentovi omylem ujede...
    ... popravdě, já doma mám knihu... no spíše knížečku, kde se obdivně píše, že Hitler je gentleman (dokonce je tam možná zmíněn i Peroutka), ale myslím, že se nejedná o TU publikaci...
  • @Jay Co se Ovčáčka týče.. Všimni si ho, když mluví Zeman, jak se tváří.. Tam je 100% láska. Možná je to obdivuhodné, ale ten člověk je na zbytek kariéry odsouzen.. Nedokážu si představit kde ho pak budou chtít :)
    Pro zajímavost, příští úterý se tři olomoucká gymnázia spolu s Univerzitou Palackého spojí s ISS:
    http://www.kosmonautix.cz/2016/03/olomouc-se-spoji-s-iss-v-utery/
  • @sfik: O čtveráčkovu kariéru bych se nebál (ono morálně klesnout už lze těžko - Haló Noviny, Blesk, Paroubek, Zeman) a se vzhledem a tím co předvádí myslím, že bez problému může alternovat Lišku (zatímco nyní to naopak vypadá tak, že Liška sem tam alternuje jeho...)
    @sfik ...Hmmm,... a to jsem prošvihl u nás šibřinky. Někteří prý téma "Na hradě straší" pojali velmi moderně a prý tam byl i sám admirál rybniční gumové flotily a jeho pomluvčí... Dotyčný prý Ovčáčkovu roli přijal s absolutním flegmatismem a na pravidelně kladenou otázku "Víš, že jsi debil?" bodře odpovídal "Vím."
    Takže soudím, že hradním nepřítelem už je pražská kavárna, soudy a sokolovny... no, aby v těch dolních deseti milionech alespoň někdo zbyl... :o)
  • upraveno 3. března 2016
    Novinky k oblíbenému tématu:
    http://www.ceskatelevize.cz/sport/ostatni/328314-v-riu-bude-soutezit-uprchlicky-tym-mov-vybere-pet-az-deset-sportovcu/

K tomu bych ještě dodal že dle nařízení Evropské komise musí KAŽDÝ sportovec z členských zemí EU týmu uprchlíků pomoci k vítězství nebo je alespoň pustit před sebe ;)
  • JayJay
    upraveno 4. března 2016
    @sfik @Krisa: Jako samotná podstata článku není nic proti ničemu,... MOV by se přece měl snažit, aby šanci zúčastnit se měli opravdu všichni - pokud AB zvítězí, je to pro jeho zemi čest a dobrá reprezentace. Pokud by se CD nemohl zúčastnit, protože je někde v nelibosti režimu, tak země, která mu poskytne azyl a podmínky pro trénink v případě jeho vítězství vyfoukne pocty jeho vlasti (což je pro jeho vlast ostuda dvojnásobná - oni tu medaili nemají a má ji někdo jiný jejich blbostí)... Pokud totéž zaštítí MOV, podle mě to není nic proti ničemu,... formálně je tam akorát otázka nezaujatosti (zvláště pokud jsou nějaké subjektivně měřené disciplíny a la zimní krasobruslení...)...
  • Já to beru jako nechutnou šaškárnu, do sportu by se politika tahat neměla a nechápu čeho tím chtějí docílit.
  • upraveno 4. března 2016
  • Taky jsem názoru, že politika by se do sportu tahat neměla...
    @Krisa ano, budou brečet jaké to talenty jim prchly do zahraničí :D fakt by mě zajímalo, jestli tihle "uprchlíci" budou muset splnit kvalifikační požadavky a kolik z nich na ně reálně dosáhne...hádám, že přednost nakonec dostanou dojemné příběhy, kterými budou moct média vylepšit titulní strany.
    @flanker.27 Abych to uvedla do perspektivy - čeští sportovci mají jenom ze Soči medailí osm, pětimilionové Slovensko má jenom z Londýna medaile čtyři. Bude při běhu na sto metrů vyžadované, aby ostatní běžci kulhali a Afghánec si nepřipadal trapně? Byla by pak PC brigáda šťastná?
    @svoa00 Nevím, kdo je PC brigáda :) Ale snad na OH v Austrálii měli jako čestného účastníka plavce z nějaké africké země, který dal bazén tam a zpět za čtyři minuty a všichni mu tleskali vestoje, jako to bylo dojemné =D
    @svoa00 Ach já hlupák starý, hlava děravá :-)
    upraveno 4. března 2016
    @flanker.27 Tý jo, tak to se omlouvám sportovcům ze Sýrie a Afghánistánu, to jsem fakt netušila :P.

Ten Afghánec by mohl ještě letos závodit, tak třeba získá medaili znovu (jsem zvědavá, jestli si při sledování LOH na to vzpomenu, protože Taekwondo mě moc nebere).

Každopádně fakt pochybuju, že zrovna tihle 4 jsou mezi uprchlíky.
    Edit: Tak ten syrskej boxer (neodvažuji se přepisovat jméno) byl údajně zraněn při protestu proti Assadovi, takže kdo ví...
    @Jay @Dreamer
    Souhlasím s Jayem že by to nebylo nic proti ničemu. Pokud jsou profesionální sportovci, kteří v rámci útěku ze své země (ano, jsou i legitimní uprchlíci, jak je ale jen poznat (?) ) nemohou startovat, pak je podle mě i povinností MOV jim start umožnit (například startem pod vlajkou olympijskou, k tomu má asi ta olympiáda i tak trochu sloužit). Ale ať je povinnost, že musí splnit kvalifikační limity. Nic takového v článku není. Tak tam vyberou podle klíče "nejdramatičtější příběh roku" a budou tam šaškové, kteří doběhnou osmistovku pět minut po vítězovi a lidi jim budou tleskat, protože to budou ženy, uprchlice a budou mít ručník na hlavě :)

A jak psal Jay, bude to ostuda země pod kterou startovat nemůžou. Na jednu stranu asi diktátoři nebudou mít "špatný pocit", ale když si vezmeš, jak právě tihle "vůdcové" olympijských her rádi zneužívají.. (dopingové skandály Ruska, nezletilé gymnastky z Číny,..). Tak by případná medaile mohla být alespoň políček podobným čurymrdům (i když asi chápu že ten režim se vyloženě nezhroutí :D - že třeba Asad na základě toho že syrský sportovec získal medaily pod vlajkou olympijskou nebude abdikovat :D )
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Ugla Mohl bys ty výroky doložit? Takhle to má výpovědní hodnotu JPP
  • @Achileus: Bylo to tady v Kecálišti, kolem strany 270. Vzhledem k tomu, žes tam tenkrát také přispíval, tak předpokládám, žes četl i příspěvky ostatních. Ergo nechápu, na co se teď ptáš.
    Bez ohledu na jakékoliv polehčující okolnosti MZ, myslím, že by bylo pro všechny zúčastněné strany lepší (= méně trapné), kdyby se omluvil. Ostatně sám se měl omluvit v případě, že se nenajde článek ke konkrétnímu datu. Ten se nenašel a nastalo trapné "omlouvám se, že se to nenašlo". To pak můžeš upozorňovat na možná Peroutkova pochybení jak chceš, ale je jasné, že o žádná pochybení v daný moment nejde - jde jen o neschopnost uznat vlastní mýlku, což třeba já zvládám úplně bravurně, nechápu že to může někomu dělat takový problém..
  • @Ugla já ten "podezřelý" článek kdysi četla, když tu koloval, ale rozhodně si mepamatuji, že jeho konečné vyznění by nějak schvalovalo německé zásahy proti Židům, působilo to na mě přesně opačně.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.