Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Někdy se mi nad tupostí a hrabivostí lidí zoufat. I když je v článku jasně řečeno, že matky s vyššími odvedly státu na daních víc a tudíž by měly mít vyšší mateřskou než matka, která vydělávala dvakrát míň, v anketě je pořád dvě třetiny lidí pro ty. Případ toho, že názor většiny není ve všech otázkách vhodný a přínosný. Já rozhodně pro určité odstupňování jsem.
No a pak ty vícevýdělečné ženy stejně spadnou do rodičovského příspěvku (pokud na něj půjdou) a ten je v nekratší a nejvyšší formě 11 500 Kč na 19 měsíců. Takže ten půlrok to fakt nevytrhne.
Tak kdo se stanete PSVB? Začínám o tom uvažovat... Soused se na mě blbě podíval, nechápejte to blbě, nejsem svině, ale co když on se k nim přihlásí dřív než já.. to bych byl namydlenej..
Takže nepracující spoluobčané z osady na mateřskou nárok nemají. Studentky hned po škole (pokud nepracovaly), taky na mateřskou nárok nemají.
Eh... No, mala som si to po sebe prečítať. Tak materská to nie je, to je fakt. Ale dávky, ktoré dostávajú, im poskytujú pohodlnejší život, než mnohým iným a ani to nevyzerá, že by to poriadne zúžitkovali.
prej islám nebo smrt...no spoluvězni vybrali smrt ale jeho :D