Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
EDIT: vzpomněla jsem si na jednu angličtinářku ze základní školy, která vydržela asi jen rok, byla značně cholerické povahy a lehce se nechala vyprovokovat, což někteří považovali za skvělou zábavu a vesele pokračovali v napomáhání k jejímu postupnému psychickému rozkladu. Nepomohlo nic, facky od třídní, důtky, dvojky z chování, špatné známky, facky od rodičů...až dotyčná nakonec odešla.
Ale takový těch zapomněl si sportovní úbor těch tam bylo dost no - což je docela sranda, když jsme byli na sporotovce. :D
Jo a na ZŠ dostali spolužák poznámku "Hází spolužáka na zeď." a ten druhý "Nechá se spolužákem házet na zeď." Jinak se u nás moc poznámek nedávalo a to jsme několikrát vysklili okno, pálili nastrouhané pravítka v hodině (pěkně to blafne), apod. Ale občas jsme bývali posláni za dveře za vyrušování v hodině.
a jestli se to týkalo našeho pana ředitele,... no, tam hlavně chyběla sebereflexe "ve stylu výuky" - hodil na sebe matematický seminář s tím, že je blbost, aby nás všechnu matiku učil třídní... a snažil se učit všechny, což nedalo nikomu nic (Naopak třídní tři roky předtím prohlásil něco ve stylu - "Pojedu podle těch, které to zajímá a kteří to potřebují k maturitě, vy humanisti co jste si to zapsali kvůli mě si sedněte dozadu, buďte zticha a do pololetí zpracujte seminárku na téma Bernard Bolzano, podle té vás oznámkuju").
Nejlepší měl spolužák na ZŠ: "Rozbil hlavou světlo." - Vojta šel po chodbě a spadlo na něj skleněné stínidlo
btw ten rok jsme dostali dvojku z chovaní tři :) řiditelská byla u nějakých spolužáků běžná
http://www.novinky.cz/veda-skoly/395164-skoly-nasilniky-nevyhazuji-jsou-placeny-podle-poctu-zaku.html
Tak to v tom případě, beru zpět, pane bože :wall: Pokaždé, když už si člověk myslí, že horší to být nemůže, já obdivuji/nechápu jak tyhle věci dokážou překonávat mou představivost.
Hází sušenky Disco z okna a volá frisbee
Rozbil okno rohlíkem
Mimochodem, tady jsou i ty záběry co té učitelce dělali. Je mi z toho na blití...