Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Souhlas s @Dreamer .. matikář byl despota a já ten předmět nepřestanu nenávidět do konce života. Rozhodně silná osobnost, ale neřval, nicméně to bylo tak že ty sáhodlouhý příklady co psal na tabuli v podstatě okamžitě smazal s tím že máme smůlu a ještě se nám vysmál že z toho budeme další den psát písemku, samostudium dle učebnic (víme jaký jsou učebnice matiky) bylo praxí. Začalo se to řešit ve chvíli kdy se doučovací hodiny druhýho matikáře naplnily většinou lidí z naší třídy. Ten druhý matikář konstatoval že "Karel je divnej" a látku nás musel doučit on.. Následující rok už jsme "Karla" neměli, toho dali bažantům :D :D k naší velké radosti..
Jinak druhý případ byl, že jeden mladej němčinář byl absolutně bez respektu. Ani výhrůžky mu moc nepomohly (vždycky jsem se tomu tak trochu vysmál, že na to jde s velkou hysterií a strachem a ten stres že jde do konfliktu se studentem z něj vyloženě sálal). Já byl angličtinář, takže jsme jeho počínání sledovali během takových těch suplovacích hodin, kdy jsme s němčináři byli spojení. Asi chápete že když nám zadal nějakou práci během takových hodin, že jsem si z něj moc nedělal. Učitel, totálně bez respektu, bez možnosti mě oznámkovat mě nemohl přesvědčit abych dělal něco během suplovací hodiny a nebavil se třeba o kvalitě oběda ten den v jídelně nebo o tom kam půjdu po škole na pivo :D A to jsem nebyl žádnej rebel.. nijak jsem se v tom mém odporu nevyžíval, natož abych si to natáčel (tenkrát na to ani nebyly přístroje, leda kamera z Neváhej a toč :D ).. Teď si říkám že jsem ho neposlouchal, protože sám ten učitel měl nálepku "když ho poslechneš, budeš ještě slabší než je on" a to si žádnej teeeeeenejdžr nemůže dovolit :)
Ještě teda podotknu, že u nás to teda nikdy nezašlo tak daleko aby se to vyloženě obrátilo proti učiteli. Ve zkratce jde napsat snad jen že "děcka na něj zvejšky srala".. Dál by nikdo nezašel, v tom případu té učitelky to vidím tak, že si byli parchanti moc jistý že jim to projde, takže prachatý rodiče nebo nevím čím to může být. U nás na škole bylo skvělé vedení co se týče chodu školy. Pamatuju si že když se jednou ve vyšším ročníku stalo něco jako šikana, tak byl hlavní aktér okamžitě vyloučen ze školy. Nijak se to nerozmazávalo, neprodlužovalo. Prostě došlo k jakému si útoku/ponižování, pár lidí to dosvědčilo. Agresor se přiznal a posypal si hlavu popelem a bylo mu to prd platný :D
to mi vyhovovalo prostě pomohl a dobře naučil ale šel z něj respekt což je věc co si nějaké učitelky těžko získají
nejlepší na tom byla že na všechny byla jako pes a na mě docela v pohodě a to jsem jí ani do zadku nelezl :D
a když jsme u toho vlezdoprdelectví tak jsme na střední zjistili že stačí dělat Plhu na češtině a hnedka jsou lepší výsledky :) byl to docela bizár
jinak u nás na základce byli docela hovada ale pořád v mezích když nepočítám že od nás museli dva odejít kvůli šikaně
A ano, někteří lidé by učit neměli,... třeba já a mám dost soudnosti se podle toho zařídit.
jinak jsem nikdy nedostal řiditeskou ale v sedmé třídě jsem to dotáhl na největší level že ani největší hovada u nás to pak nevyrovnali :D