Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1275276278280281394

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • Lepší? :) pardon, ale třetí epizoda mi nepřijde o moc temnější než Jar Jar epizoda...
  • To ano, už se těším na honest trailer k nové epizodě :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Gepeto Uživatel může být i žena, nezapomeň na valyrijská proroctví :twisted:
  • Ač jsou Honest trailers k smrti zábavné, aj z filmu oceneného nobelovkou by boli schopné urobiť žvást.
  • Stáčí to brát s nadhledem a můžeš si připustit existenci všech těch konin a zároveň ten film zbožňovat :)
    @Dreamer Já si myslím, že to není tak těžké, ne těžší než uvěřit na draky, oživlé mrtvoly a legendárního ser Twentyho Goodmana =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Aviv Ak aj ten žvást by bol vtipný, potom to skôr svedčí o schopnosti a je to pozitívne než negatívne. Je aj mnoho "parodérov" hudby, ktorí často parodujú umelcov, ktorých považujú za talentovaných a páčia sa im.
  • Ja nekritizujem Honest trailers. Veď som povedala, že sú veľmi zábavné. Len tvrdím, že film, ktorý Honest trailer vykreslí ako vtákovinu, nemusí vtákovinou zákonite byť. Teda argument o netemnosti Revenge of Sith na základe Honest trailer je neplatný.
  • upraveno 23. prosince 2015
    @Aviv to není základ, jen příklad, na mě Christensen nepůsobí temně, ať už se snaží hrát cokoliv, spíš naopak :D honest trailer jen poukazuje na dost záležitostí, se kterými souhlasím.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • Kdo to vlastně je, ten Twenty Goodman?
    Souvisí to se seriálem. Když tak použij google.
  • Takže jsem se překonala a konečně se podívala na slavnou Terminátor: Genisys. Proboha, vím, že fanfikce jsou populární, ale odkdy se filmují? Odkázat všechny předchozí filmy do světa alternativních realit by uměl každý idiot. Jednou z nejhorších věcí (kromě toho, jak špatně je to celé napsané, samozřejmě) byl Kyle Reese, který je v tomhle filmu blbeček, co se chová, jako by právě vyšel z výcvikového tábora. A pokud chtěli do filmu Matta Smithe a dali ho i na plakat, čekala bych, že bude mít víc prostoru než asi celou jednu minutu. Jo, a s pokračováním to vypadá nadějně. Protože v Americe to byl zasloužený propadák, ale ten film měl premiéru v Číně a tam to byl hit. Díky, soudruzi.
  • a co teprve Emilia ta byla na oskara
  • @DanielSvatoš Ta ještě byla ten nejmenší problém.
  • upraveno 28. prosince 2015
  • Som pomerne zvedavá.
  • Stravila som vyse hodiny svojho drahocenneho casu, aby som dala sancu tohtorocnej novej koprodukcnej rozpravke s nazvom Johankino tajomstvo. Na dalsie Vianoce zostanem pri osvedcenej klasike.
    Nic tu nefungovalo - postavy, strih, kamera, pribeh...ale mozno je problem vo mne a mam prilis vysoku latku, odkedy nepozeram televiziu a filmy si staostlivo vyberam.
  • Od Anděla Páně žádnou kloudnou vánoční pohádku nenatočili. Takže tam hned po vánoční novotě strčí šafránkovic popelku, kterou raději zopakují během 3 dnů dvakrát...
    Cetl jsem ma se jednat o Dunkerque jsem vzděvavej
  • Tí Zhavranelí bratia sa vydarili veľmi dobre, tých by som si dala aj znova. Ale Johanka je odfláknutá tak veľmi, že titulková pieseň je tá najlepšia časť filmu. Som toho názoru, že potenciál to malo, ale zúfalo to nedotiahli a logiku vyhodili von oknom.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jenže Sedmero krkavců (pokud je to to "Zhavranelí bratia") má daleko lepší starou verzi.
    Nová špatná nebyla, ale stará je o třídu lepší (a princ tam není úplný dement).
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.