Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1272273275277278394

Komentáře

• Tak co, kdo jde zítra na půlnoční premiéru?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Na podpatcích nebo bez? =D
  • @Everett_Young Jop :) Teším sa viac ako na Vianoce.
  • Já nejdu, jsem smutný, čekají mě pracovní záležitosti a jet někam do velkoměsta mě neláká. Takže si stáhnu kinorip z ruska až bude :D

Každopádně.. první ohlasy, jak jest psáno na gorille jsou docela dobrý :) bez spoilerů, tak tam můžete kouknout.

Každopádně tomu merchandisingu jsem podlehnul taky. Koupil jsem si zásobník na lipo PEZ ve tvaru stormtroopera. :oops:
    No já nevim, nechci vám kazit nadšení, ale právě jsem četl shrnutí děje a něco tak pitomýho tu dlouho nebylo... Ale já jsem známý SW hater a Abrams hater...
  • upraveno 15. prosince 2015
    @flanker.27 ono ani původní díly SW nejsou žádným výkvětem sci-fi (obvzlášť sci- se zoufale nedostává :D) nebo logiky, já to beru a zbožňuju jako vesmírnou fantasy pohádku :)
  • Mě se na tom líbí ten žánrový mix :D Taky od toho nečekám 2001-vesmírnou odyseu :) A hlavně když jsem viděl SW poprvé (epizodu V) tak jsem byl v nemocnici, trhali mi krční mandle a já ještě s narkózou v žíle viděl scénu Luke vs. Vader a chtěl jsem být Jedi :D
    @Dreamer Budiž ti to přáno, já to nikdy nedokázal :)
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    Presne tak, SW je spis vesmirne fantasy, nez sci-fi.

Ja popravde doufam, ze v novem dile bude i dost z nove serie (I-III). Podle me originalni serie mela pomerne primitivni dej, nova serie dodava cele serii mnohem vetsi hloubku. Asi jsem pro SW fanousky kacir, ale me se proste nova serie libila :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Krisa: Nevím, loni jsem nějak uklízel a našel C3PO (ten doma ležel 10+ let) a letos kolem prázdnin dostal Palpatina - kamarádka byla v USA a přitáhla drobné dárky... Nicméně nepochybuji, že Stormtroopery mají (a Google potvrzuje...). Otázka je kde to sehnat...
  • upraveno 16. prosince 2015
    @Jitka To je super! Obávám se trochu, že to nebude z ČR :(
  • z Rakouska z Hoferu, ale myslím, že jsem to zahlídla i v Lidlu, hlavně to ale byla jednorázová akce asi tak před měsícem, teď už nemaj
  • mám taky ten zásobnk ale ve tvaru Dartha Vadera :D
  • @Krisa v Kiku :D balici papiry star wars, zasobniky na lipo... A ruzne jine pitchoviny :D
    @sfik A kruci. Vůbec netuším, kde něco takového je. Ale ten balící papír :-k
  • @Krisa proste kik nekde pobliz to musi byt. To je v kazdy řiti
    @sfik Já se obávám, že všechny budou dost daleko a zrovna teď nejsem úplně jednoduše mobilní na delší dobu. A v HK, kde vím, kde se Kik nalézá, nebudu asi do Vánoc...
  • @Krisa Mám pocit, že Kik bývá u Lidlu, tak ho zkus hledat podle něj.
    upraveno 16. prosince 2015
    @brbr Hm, my máme naproti Lidlu Hornbach :(
  • @Krisa tak si kup palubky :)
    @sfik Tak jo.
  • @Krisa To bývá v jednom baráku. I když, nepotěší bráchu i palubky? :-)
    @brbr To nevím, můžu to zkusit. Takové palubky se vždycky hodí :).

Mimochodem už jste ty SW někdo viděl?
  • @Krisa jo. Viděl jsem tak nějak to co jsem čekal. Nebylo to špatné ale mohlo to být i mnohem lepší.
  • @Everett_Young Jdu v neděli, nebudou to vyhozené peníze, že ne? :D
  • @Mellien je to hodně podobné čtyřce, Abramse nenechali vymýšlet hovadiny. Ale je to strašně odhadnutelné a klišoidní a hlavní záporák je vyloženě idiot. Ale jinak se mi to celkem líbilo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.