@sfik uvidíš sám, podle mě je to retard. Z nových postav mě jich taky moc nezaujalo, ale Daisy Ridley... tu slečnu čeká velká herecká kariéra, byla naprosto úžasná, a její postava mě z nových chytla naprosto dokonale. Jinak záporáci mi připadali obecně dost komičtí, takový náckové z Iron Sky :-D
No, ten "skvělý" záporák na mě působil jako fracek, kterému doma zapomněli dát pár výchovných facek, dokud byl ještě čas. Ze všeho nejvíc je vlastně trapný.
Z nových SW jsem získal pocit, že mi někdo servíruje to co jsem viděl už před tím, akorát v trošku jiným kabátu. Docela mne to bavilo - ale že by mne to chytlo a fascinovaně zíral na plátno to ne... Není tam nic co by člověka vyvedlo z míry - "WTF - jestli to myslej takhle tak je to geniálni".... Ne to tam fakt není, spíš jsem měl tendenci si všímat nedokonalostí - "fakt 15 filmových sekund trvá už 15 minut?" :D "Jak to že opravář automatu na polévky, zná ty největší strategický tajemství prvního řádu a celé velení prvního řádu zná osobně opraváře automatů na polévku? - asi z firemního večírku"...
Já jsem docela odchovaný starou republikou (Kotory - hra a komiks; old republic jsem si jen rychle pročetl na wiki) takže nápad Kylo Rena mne přijde dobrý, ale nedotažený dokonce - hrozně mi připomněl Revana v takový slabší formě. Když si to tak vezmu tak tenhle trailer mne vzal víc než nový film a to skoro nevím o co jde. :D
Komentáře
EDIT: přečteno, nebyl jsem lognutý na csfd a nevšiml jsem si komentáře :-)
ASI JSEM SE ZAMILOVAL :oops: :-D
Není tam nic co by člověka vyvedlo z míry - "WTF - jestli to myslej takhle tak je to geniálni".... Ne to tam fakt není, spíš jsem měl tendenci si všímat nedokonalostí - "fakt 15 filmových sekund trvá už 15 minut?" :D "Jak to že opravář automatu na polévky, zná ty největší strategický tajemství prvního řádu a celé velení prvního řádu zná osobně opraváře automatů na polévku? - asi z firemního večírku"...
Já jsem docela odchovaný starou republikou (Kotory - hra a komiks; old republic jsem si jen rychle pročetl na wiki) takže nápad Kylo Rena mne přijde dobrý, ale nedotažený dokonce - hrozně mi připomněl Revana v takový slabší formě. Když si to tak vezmu tak tenhle trailer mne vzal víc než nový film a to skoro nevím o co jde. :D
Doufam, ze neco podobneho uvidime v osmicce