Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1339340342344345581

Komentáře

• @Jitka mně je líto jí vyhodit, tak jsem jí udělala provizorní terárium ze zavařovačky a zařídila přísun oblíbené potravy, naštěstí kytky v okolí nálezu byly okousané, takže zřejmě zdroj :D zatím hraje mrtvou a odmítá se rozvinout z klubíčka, tak jsem ji dala na klidnější místo.
  • Já jimi krmila želvu. Akurát, že to boli nedospelé mole, teda rýchlo množiaca sa škodná. Keby to bola húsenica niečoho iného, asi by som ju nechala tak a až se oteplí, na svobodu s ní.
  • @Dreamer Ty jsi ale dobrá duše, to bych nedovedla, s těmito tvory odmítám sdílet stejnou místnost. :D
    Chceš si vypěstovat motýla?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Pro děti na pokusy, proč ne. Hlavně to pak nezapomeň spláchnout do hajzlu, až se to vykuklí. =D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Vidím, že má Dreamer doma svojho vlastného Pokémona. :D
  • upraveno 14. prosince 2015
  • Tak to moľa nebude. Tie sú biele ako maslo a majú takú do žlta hlavičku.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Dreamer Uíou! :anxious:
    ehm, mějte se tu, vrátím se, až nadejde čas strany 343. :arrow:
    Hodně zdaru s chovem :D
  • @Aviv asi je to larva osenice, takže z toho bude takovej hnědej plyšák, z kterýho mají zemědělci noční můry :D
  • @Krisa A sexuální poradna se nám postarala o zábavu, když jsme jezdily vlakem přes republiku na soutěže. Hrůza!
    @brbr Myslíš "Láska, sex, trápení"? :D
  • upraveno 15. prosince 2015
    Žasnu nad tím, jaké mají někteří lidé starosti :D :D Navíc ta hodinová fronta je naprostý blábol...
  • upraveno 15. prosince 2015
    @Mellien my to poprvé vychytali, ale pak už jsme si počkali o dost dýl, naštěstí jsme nešli úplně s prázdným kelímkem. Já zase žasnu, jak je možné, že se kelímky vozí z Brna do Jižních Čech do "myčky" a netvrďte mi, že blíž než přes půl republiky nic není. U těch argumentů, proč se to musí vozit zrovna tam a ne jinam jsem se pobavila, příště jdu na protest roznášet choroby :D A cena za tu plastovou blbost mě tedy u stánku taky nemile překvapila a chodit pak s komínek kelímků nebo po každé vypité medovině jít znovu odevzdat kelímek a jít pro nový ke stánku mi přijde dosti nepohodlné.
  • @dreamer

Neříkám, že to není divné, určitě si nějaký kamarád pěkně přivydělal na dárky :) Jen to zkrátka nepovažuji za něco tak strašného, abych to řešil místo učení na zkoušku :D

K těm kelímkům... Přijde mi, že to funguje naprosto v pořádku. Když dopiji, můžu si u jakéhokoliv stánku nechat načepovat další nápoj a nic navíc neplatím. Jen si kelímek vezmou a do nového mi nalijí. A až chci jít domů, tak posledně vypití kelímek vrátím (nebo si 5 minut počkám a vychytám moment bez "fronty")...

Zřejmě máme jinou zkušenost ;)
  • upraveno 16. prosince 2015
    @brbr Přistihla jsem svýho kluka, jak se líbá se svým kamarádem. Znamená to, že jsem lesba? :D

Ale bylo tam toho víc. Pamatuju se jak spolužačky psaly tajný dopis Luneticům :D a my ho i s fotkama zkopírovali a rozvěsili po škole. Ach, kde ta léta jsou!
  • @sfik Ta s potenciální lesbičkou je super, tu si musím zapamatovat.
    upraveno 16. prosince 2015
    @sfik My je zabavovali holčičkám na závodech (samozřejmě pro uchování jejich mravnosti, ne proto, že jsme si to chtěli přečíst) =D
    Obdobně jako velcí kluci (ročník narození 79, 80) nám malejm harantům zabavovali řízky, aby se nám neudělalo špatně =D.
    Jó, kde ty časy jsou...
  • @Krisa: Ročník 81: "zabavování řízků, aby se neudělalo špatně" považuji za celkem vhodný (až nutný) nástroj, který praktikujeme každý rok na začátku tábora - člověk by nevěřil, jak dlouho jsou mládenci schopni si jej v batohu "sušit"... Ale ano, je to trochu jiná pohádka předpokládám, protože my apriori nezabavujeme, ale necháme je to vyložit a u jídel tohoto typu se řekne "dnes sníst, nebo nabídnout, jinak se zítra likviduje".
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Jay Hádám, že to u vás na táboře vypadá nějak takhle :-)
    upraveno 16. prosince 2015
    @Jay No my jim ty řízky a pečený kuřata dávali celkem sami, protože na víkendové závody nás maminky vždy dost zásobovali a na závodech prostě není čas (a dost často ani chuť) moc jíst. Takže se spojilo příjemné s užitečným - kluci se nacpali a my nedostali od maminek za ucho :).

Ty ročníky jsem psala jen pro zajímavost, jak je to relativní. Já jsem 87 a ti kluci mi přišli děsně velcí, byli pro nás v podstatě takový vzor (ne teda zrovna to vyžírání). No a teď už je ten věkový rozdíl naprosto minimální.
  • @Krisa: Tak my tomu samozřejmě také říkáme "akce podporujte svého vedoucího" jen z legrace a hlavní cíl je, aby se to nezkazilo, nevyhazovalo, nebo nedej bůh to někdo zkažené nesnědl...
    Jako věkový rozdíl 8 let nepovažuji "za úplně minimální" ani nyní, ale je pravda, že v takovém věku 15-18 často považují o tři roky starší lidi za "starce nad hrobem"... :o)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.