Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Chceš si vypěstovat motýla?
ehm, mějte se tu, vrátím se, až nadejde čas strany 343. :arrow:
Hodně zdaru s chovem :D
Neříkám, že to není divné, určitě si nějaký kamarád pěkně přivydělal na dárky :) Jen to zkrátka nepovažuji za něco tak strašného, abych to řešil místo učení na zkoušku :D
K těm kelímkům... Přijde mi, že to funguje naprosto v pořádku. Když dopiji, můžu si u jakéhokoliv stánku nechat načepovat další nápoj a nic navíc neplatím. Jen si kelímek vezmou a do nového mi nalijí. A až chci jít domů, tak posledně vypití kelímek vrátím (nebo si 5 minut počkám a vychytám moment bez "fronty")...
Zřejmě máme jinou zkušenost ;)
Ale bylo tam toho víc. Pamatuju se jak spolužačky psaly tajný dopis Luneticům :D a my ho i s fotkama zkopírovali a rozvěsili po škole. Ach, kde ta léta jsou!
Obdobně jako velcí kluci (ročník narození 79, 80) nám malejm harantům zabavovali řízky, aby se nám neudělalo špatně =D.
Jó, kde ty časy jsou...
Ty ročníky jsem psala jen pro zajímavost, jak je to relativní. Já jsem 87 a ti kluci mi přišli děsně velcí, byli pro nás v podstatě takový vzor (ne teda zrovna to vyžírání). No a teď už je ten věkový rozdíl naprosto minimální.
Jako věkový rozdíl 8 let nepovažuji "za úplně minimální" ani nyní, ale je pravda, že v takovém věku 15-18 často považují o tři roky starší lidi za "starce nad hrobem"... :o)