No já nevim, nechci vám kazit nadšení, ale právě jsem četl shrnutí děje a něco tak pitomýho tu dlouho nebylo... Ale já jsem známý SW hater a Abrams hater...
@flanker.27 ono ani původní díly SW nejsou žádným výkvětem sci-fi (obvzlášť sci- se zoufale nedostává :D) nebo logiky, já to beru a zbožňuju jako vesmírnou fantasy pohádku :)
Mě se na tom líbí ten žánrový mix :D Taky od toho nečekám 2001-vesmírnou odyseu :) A hlavně když jsem viděl SW poprvé (epizodu V) tak jsem byl v nemocnici, trhali mi krční mandle a já ještě s narkózou v žíle viděl scénu Luke vs. Vader a chtěl jsem být Jedi :D
Presne tak, SW je spis vesmirne fantasy, nez sci-fi.
Ja popravde doufam, ze v novem dile bude i dost z nove serie (I-III). Podle me originalni serie mela pomerne primitivni dej, nova serie dodava cele serii mnohem vetsi hloubku. Asi jsem pro SW fanousky kacir, ale me se proste nova serie libila :)
@Krisa: Nevím, loni jsem nějak uklízel a našel C3PO (ten doma ležel 10+ let) a letos kolem prázdnin dostal Palpatina - kamarádka byla v USA a přitáhla drobné dárky... Nicméně nepochybuji, že Stormtroopery mají (a Google potvrzuje...). Otázka je kde to sehnat...
@sfik Já se obávám, že všechny budou dost daleko a zrovna teď nejsem úplně jednoduše mobilní na delší dobu. A v HK, kde vím, kde se Kik nalézá, nebudu asi do Vánoc...
@Mellien je to hodně podobné čtyřce, Abramse nenechali vymýšlet hovadiny. Ale je to strašně odhadnutelné a klišoidní a hlavní záporák je vyloženě idiot. Ale jinak se mi to celkem líbilo.
Komentáře
Každopádně.. první ohlasy, jak jest psáno na gorille jsou docela dobrý :) bez spoilerů, tak tam můžete kouknout.
Každopádně tomu merchandisingu jsem podlehnul taky. Koupil jsem si zásobník na lipo PEZ ve tvaru stormtroopera. :oops:
Ja popravde doufam, ze v novem dile bude i dost z nove serie (I-III). Podle me originalni serie mela pomerne primitivni dej, nova serie dodava cele serii mnohem vetsi hloubku. Asi jsem pro SW fanousky kacir, ale me se proste nova serie libila :)
Mimochodem už jste ty SW někdo viděl?