Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1331332334336337581

Komentáře

• Tak mě napadá... dočetl jsem se, že ten policejní zátah, kdy čapli Langera má jméno VIDKUN.
    Netušíte náhodou někdo, jestli to je nějaká zkratka, nebo podle Quislinga (pokud jo, tak za výběr jména akce tleskám... ačkoli nemám iluze, že by většina zasahujících policistů tušila "vo co gou")?
  • Kdo si taky užívá podzimního počasí? My už měli i dva zamlžené dny a ten krásný déšť a pošmourná obloha, áách a listí je čím dál barevnější :dance:
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @Dreamer Jesenné počasie som mal rád, keď som počas neho moc nevychádzal von :D Teraz keď obchvíle behám sem a tam mi začína trošilinku liezť na nervy. Ale stále lepšie ako leto.
  • @Gepeto mně se strašně líbí v lese, když padá mlha nebo trochu mrholí a všude na zemi je spadané listí :)
    upraveno 17. října 2015
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Gepeto Super :applause:
  • upraveno 17. října 2015
  • @Dreamer Zcela souhlasím, kdybych neměla rýmu a víkendové pracovní povinnosti, taky jdu... no aspoň do parku. Ale i tak jsem cvok, chodím bez deštníku, vykláním se z okna a dýchám ten sychravý vzduch... a pak se divím, že mám rýmu :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 17. října 2015
  • Tak já můžu obojí, neděštivý a velice větrný podzim jsme tu měli teda dlouho, už bylo sucho jak prase, tak jsem ráda, že konečně začalo pršet. Jinak nevím, jak bych do toho "betonu" na zahradě něco sadila. A pak bych prosila kvůli vyváženosti stejný počet arktických dní (se sněhem), jako bylo tropických v létě. :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    A já už se těším na květen, až bude zase hezky teplo.
    Nebaví mě se oblíkat a nevím, do čeho oblíkat.
    Už jen půl roku...
    @Krisa Pri súčasnych zmenách počasia si asi myslela : Už sa teším na december, kedy bude zase teplo :D
  • Dneska ráno to u nás na jihu čech smrdělo moc zimou. Pára od huby a při nádechu to už pěkně zatahalo za frňák. Ale dokud neškrabu auto tak je mi to fuk :)
  • Ja mam sychravy podzim rada, lidi nastydnou, mam pak v praci co delat :-)
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • http://www.novinky.cz/koktejl/382307-vtipna-reklama-nabada-k-plozeni-deti.html

Jen mě tak napadlo, že do tohle zní spíš jako něco, co by vymyslel Čech spíš než Dán. Udělejte to pro svou mámu! =D
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
  • @Vena: Nene, brambory jsou dobrý příklad... Vem si, že založím družstvo, ale nebudu mít co zasadit. Tak nabídnu, že za každou bramboru, kterou mi půjčíš ti dám papírek, že ti dlužím dvě brambory. Ten papírek rozhodně žádné brambory nevytvoří a ostatně sám od sebe má cenu jen toho, že mi budeš věřit, že ti na jeho základě ty brambory dám... A věř tomu nebo ne, po krátké době nastane situace, kdy já nebudu mít žádné brambory (všechny zasadím) a ty budeš mít papírky, kolik ti jich dlužím. a do jejich splatnosti se snad urodí... (to hlídá ČNB, že se "snad" urodí).
    Ano, centrální banka může navýšit objem peněz (ať tiskem, nebo přes "virtuální čísla"), ale to už je centrální banka a tedy jiný případ - emise měny totiž může zahýbat s hodnotou měny, inflací a podobnýma věcma, které nastávají-li skokově, jsou poměrně nepopulární, protože tím snížím "hodnotu těch již vydaných", což apriori zasáhne obyvatele "mojí" země a pak se nebudu moct divit, když se budou sichrovat tím, že úspory budou raději držet ve zlatě a jiných komoditách, což samozřejmě poškodí možnosti centrální banky trh ovlivňovat.
    Konečný citát pozměním - kdykoli banka sjedná dluh, provede jen obchod spočívající v tom, že za peníze, které jí byly svěřeny nakoupí úpis, kterým se věřitel zavazuje, že tolik a tolik peněz splatí. Stejně jako když si uložím peníze do banky, ta je prostě "nesežere", ale přijme ode mě peníze za závazek, že mi je dle dohodnutých podmínek vrátí.
    Jinak odpověz si sám, jestli můžeš mít banku, která klientům "jen půjčuje". Já myslím, že ano, ale nevyhneš se tomu, že buď musíš mít dostatečný vlastní kapitál, nebo se nevyhneš tomu, aby sis někde ty peníze půjčil (dluhopisy). Jinými slovy banka "Já první" nemůže říct ČS, aby Frantovi připsala 10.000.000, protože potom ČS přijde a řekne "zaplať Ševče".
  • upraveno 6. listopadu 2015
    http://www.novinky.cz/domaci/385673-syrska-rodina-s-nemocnym-ditetem-se-nechala-specialem-dopravit-do-prahy-pak-utekla-do-nemecka.html

Ale ne, to je překvapení! =D Je teda prozradím tajemství, totiž že do Reichu zmizí všechny ty převezené rodiny, akorát ty ostatní jsou chytřejší a počkají, až jim na náš účet vyléčíme děti (aniž by tu požádali o azyl, samozřejmě), než aby mrznuly ve stanu v Merkelandu. Bude pak to, co si o těch lidech Češi myslí - o jejich motivacích, přínosu a úrovni - pořád předsudek? A taky by mě zajímalo, jestli když má teda Česko v uprchlických táborech pověst nenávistné země, vědí o stovkách spálených ubytoven v zaslíbené zemi v tomhle roce, nebo - a teď přijde šok - slyší, co chtějí slyšet, a příslib prachů a všeho zdarma je důležitější než bezpečnost jejich i jejich dětí.
  • Zdravím, nevíte náhodou někdo jak to je s kalendářem 2016, zda se dá někde v ČR sehnat? Koukala jsem na nabídku Talpresu a nikde ho tam zatím nevidím... :/
  • Díky!! Jsem slepá asi :D
  • JayJay
    upraveno 9. listopadu 2015
    upraveno 9. listopadu 2015
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.