Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1321322324326327581

Komentáře

• @Achileus Ještě jsi zapomněl, že nám nebe padá na hlavu a soudný den se blíží, takže bychom si všichni měli oblíbit nějakého toho spasitele.
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 21. září 2015
  • upraveno 21. září 2015
    @Denebola: Zajímavé je, že do včerejších Střepin toho syrského velvyslance nikdo nepozval. Místo toho se k syrským uprchlíkům "odborně" vyjadřují dva nekompetentní žvanilové, že v porovnání s nimi i takový Zaorálek působí relativně příčetně.

Čímpak to asi bude? Že by tím, že ty zásadní informace o tom, jak Západ pomáhal rozbít Sýrii nechce nikdo slyšet? :-k Pan velvyslanec říká pravdu, včetně toho poměru nákladů na financování jednoho uprchlíka tady a tam. Akorát to bude prd platné, protože to nezapadá do mediálního obrazu, který je zde pracně udržován.

• @Ugla No tak jestli očekáváš, že zrovna Střepiny budou fungovat jako reprezentativní žurnalistický pořad... ČT sice má svoje značné novinářské nedostatky, ale v porovnání s Novou to jsou profesionálové a absolutní špička v oboru =D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Mno, nevím jak Nova, ale včera jsem se po dlouhé době kouknul na Partii (nebo jak se to teď jmenuje) na Primě, protože tam byl Robejšek, a líbilo se mi minimálně to, že tam moderátorka jen pokládala otázky, neskákala do řeči a nečekala od hostů, že jí odkývají její vlastní názory...
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Denebola Takže chceš tvrdit, že USA a EU nepodporovali Arabské jaro?
    Takže letouny NATO nebombardovali Lybii? Na tom bordelu co je teď v Severní Africe a na Blízkém Východě má Západ nemalý díl viny, ono demokracie je sice hezká myšlenka, ale její násilné roubování na kulturu Islámu nic dobrého nepřineslo viz Irák a Afghánistán
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. září 2015
    @Ugla Když v tom dokumentu mluví ti mladí smradi, co si myslí že jejich světonázoru patří svět, docela zapomínám na svou vrozenou mírnost... =D
  • @Achileus To tvrdit nechci, jenom jsem si říkala, že ti to do toho pesimistického výčtu chybělo :)
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/381362-uprchlici-se-rozdeli-podle-kvot-cesko-prehlasovali.html

Ha, překvapení. Musím říct, že Unie mi nikdy nepřišla nechutnější (v tom, co ty kvóty v důsledku znamenají). A jestli se skutečně Česko (a přinejmenším Slovensko) nebudou právně bránit proti budoucímu demografickému inženýrství technokratů z Bruselu, tak jako fakt hlasuju pro Okamuru nebo Konvičku právě jenom kvůli tomuhle.
    @svoa00 klid stejně naše várka při první příležitosti vezme kramle do Německa
  • upraveno 22. září 2015
    @Achileus Mě je to jasné. A jasné je to těm ministrům, co v Bruselu hlasovali pro, ale holt chtěli vzbudit dojem, že něco řeší. Zítřejší reakce Sobotky mě bude zajímat, spíš to vidím tak, že se přidá k vyjádření Fica, že se bude bránit právní cestou. Ostatně jeho kámoš Babiš ví, že o unijní dotace nepřijde. A mám i svoje pochyby, že ten plán bude vůbec uvedený do praxe. Představ si ty reakce na to, jak německá policie/armáda násilím nakládá cizince do vlaků na východ (ale už mi fakt přijde, že ani takhle daleko němečtí politici nemyslí).
  • upraveno 22. září 2015
    upraveno 22. září 2015
    @Dreamer Možná snaha zalíbit se VB. Pokud by se kvóty neprohlasovali, tak Británie je zase o krok blíž k vystoupení z EU, která je zcela ve vleku Berlína, Francie dělá s Británii užitečného idiota a Londýn už tuhle hru hrát nechce..
    @svoa00 Andrej není kamarád Sobotky ani náhodou :-D
    Samozřejmě, že plán se do praxe bude uvádět, je to přeci zájem kancléřky..
    Navíc pokud se ČR a SR postaví proti kvótam, tak politici a tisk na Západě začnou
    vézt proti nám kampaň
  • @Achileus Jo, jasně, je to plán. Uvidíme, jak dlouho to Angele a spol vydrží, až novináři začnou zveřejňovat fotky syrských a "syrských" dětiček, jak pláčou na peróně, a slzy v očích mužů objímajících rodinu, a bude to samozřejmě působit, že jedou do otřesného, xenofóbního místa plného rozbombardovaných paneláků a že jediné místo, kde se cítí v bezpečí, je Německo. Potvrdí to samozřejmě předsudky zápaďáků o východňácích (protože mluvit tak o východňácích nebo je tak prezentovat je dovoleno, jsme totiž moc bílí). Kampaň? Doteď snad články o přístupu V4 byly plné obdivu a západní politici ty naše plácali po hlavě jako hodné pejsky?
    @svoa00 Německu se povedlo hlavně dosáhnout rozložení V4...
  • @Achileus Jestli to ale stálo za to Britům dál dokazovat, že Unie není demokratická a že s migranty si neumí nebo spíš nechce poradit, to je jiná otázka.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 22. září 2015
  • upraveno 22. září 2015
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 22. září 2015
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.