Kecáliště

upraveno 29. června 2011 v Rozličný pokec
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
1320321323325326581

Komentáře

• @Krisa Tak já bych doufala, že aspoň Plekanec jo. :twisted:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 16. září 2015
    @brbr Ale ten ji má rád jinak (a častěji) :P
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 16. září 2015
    Doba klubu marmeláda je snad pryč. Teď proti ní nic nemám.
  • http://echo24.cz/a/iJrJp/mitteleuropa-nova-kolonie-moralistu

Tleskám. Bruselští arogantní technokrati strašně chtějí prosadit kvóty, které nic neřeší a přilévají olej do ohně, zatímco za aplaudování rakouských a německých politiků kritizují ty, co se snaží s krizí něco dělat, a vůbec jim nedochází, že s tímhle přístupem brzy budou mít na krku problém ještě větší - pořád rostoucí odpor východních zemí. Mimochodem - tak co, taky jste se s tím přezíravým postojem zápaďáků setkali osobně? Když jsem před deseti lety jela sbírat maliny do Skotska a stopovala, tak se část řidičů hned ptala, jestli "tu chci zůstat". Musela jsem jim vysvětlovat, že stejné peníze jako za tuhle brigádu bych vydělala i v Praze, že jsem studentka a tudíž budoucnost v trhání malin nevidím. Zkátka že jejich představa obrovské chudoby a bizardní nezaměstnanosti má jisté vady.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Líbí se mi, jak tam v komentářích zmiňují rozhovor Orbána s Die Welt, resp. velmi pozitivní reakce Němců na něj.
  • upraveno 18. září 2015
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    Hlavně, když přijmeme těch deset tisíc uprchlíků, o kterých mluvil Sobotka, jak je tady udržíme? To jim zpřelámeme nohy, abychom je tady udrželi? Navíc přerozdělování 120000 uprchlíků, fakt neřeší, že se sem chystá podle údajů OSN až 8 milionů lidí!!!

Holt Evropa začíná platit za to, že podporovala Arabské jaro, to je kořen podstatné části problému
  • Protože tu pořád řešíte supervážnou krizi, tak tady, aby vám nepraskly hlavy :D já se tím bavím už značnou chvíli :D

https://www.facebook.com/1389543631339860/videos/1496322657328623/
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    Nekteri z vas mozna potrebuji slyset i opacny nazor na imigraci, tak tady je docela dobre udelane video:

• upraveno 18. září 2015
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Jinak - http://svobodneforum.cz/polska-farnost-zazila-s-uprchliky-horke-zklamani/

Tolik k maličkýmm očekáváním, které jsem vůči křesťanům z Blízkého východu měla. Když teda Sobotka připouští, že můžeme přijmout přes sedm tisíc lidí, doufám, že si Česko pohlídá i to, aby do takovýhle vychcánků neinvestovalo a co nejdřív se buď vyhostili, nebo jim dá možnost vycestovat do toho jejich vysněného Merkelandu a žít v arabském ghetu. A zajímalo by mě, jestli někdo z těch západoevropských pokrytců nejpozdějc příští rok připustí, že východňáci měli pravdu.
  • Lidi, nechtěli byste si na uprchlíky založit novou diskuzi? Já osobně jsem si na ně udělala názor, nemám potřebu ho komukoli sdělovat, někdo jiný tu potřebu má a já to respektuju. Na druhou stranu když o nich slyšíte v televizi, v rádiu, internet je zahlcený a vaše okolí se o ně každou chvíli pohádá, bylo by fajn se tomu vyhnout aspoň tady. Neberte to prosím nijak špatně, je to návrh.
  • upraveno 18. září 2015
    @Monte Karstark Co má Česko na té placce? Tak jsem to luštila a je to ??? and proud. Straight and proud?
    @Vena Jenže Evropa není nafukovací, pokud ti sem imigruje půlka Afriky a Blízkého Východu, tak potěš koště. O uprchlíky by se měly postarat státy, které horlivě podporovaly pád sekulárních režimů v Severní Africe a na Blízkém Východě
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Terezička Není v mých schopnostech to rozluštit. Větší obrázek jsem nenašel, ale asi máš pravdu.
  • upraveno 18. září 2015
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 18. září 2015
    upraveno 18. září 2015
    @hodor_the_king jenže tohle téma je nejvážnější migrační krize od konce 2.Světové, samozřejmě, že se to teď řeší, co jiného je aktuálně vážnější problém pro Evropu? Ukrajina Řecko?
    Za posledních pár let se bezpečnostní a strategická situace Evropy dost zhoršila, od roku 2011 samé špatné zprávy pro generály evropských armád Arabské jaro, začátek občanské války v Sýrii, nástup radikálních islamistů v Severní Africe a na Blízkém Východě, krize na Ukrajině a ruská anexe Krymu. Evropa má problém velký problém

@Vena Velké teroristické útoky v Madridu, Londýně a Paříži, nepokoje ve Švédsku, Británii a Francii vyvolané imigranty, nezaměstnanost, kriminalita a radikální islamismus (tisíce mladých evropských Muslimů bojují za ISIL), odmítání platných evropských zákonů a evropských tradic, tvrdé prosazování vlastních zvyků a tradic. Jasně, že žádný problém není...
  • @Achileus Přesně ty statistiky o zvýšené kriminalitě, nadměrnému rozmnožování, které podávají tyhle nazi-skupiny.. Přesně takovéhle statistiky má i druhá strana, která tvrdí opak.. Každý věří čemu chce a co se mu zrovna hodí.

Odmítám uprchlíky především z toho důvodu, protože jejich přemístění nic neřeší. Dokud se ti šamponi v adidaskách a iphony v kapsách nerozhodnou, že si svojí zemi nevybojují, tak ji mít nebudou. Oni přeci vehementně tvrdí že se chtějí domů vrátit...
  • upraveno 21. září 2015
  • @Mikke třeba začne lít jak z konve nebo se Miloš rozhodne promluvit k národu, je spousta dalších témat k rozhovoru :) "uprchlíci" budou téma asi ještě dlouho, ale chápu že ta neustálá mediální masáž už může někomu lézt na mozek...radši nebudu nějakou dobu otvírat konzervy :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.