Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tleskám. Bruselští arogantní technokrati strašně chtějí prosadit kvóty, které nic neřeší a přilévají olej do ohně, zatímco za aplaudování rakouských a německých politiků kritizují ty, co se snaží s krizí něco dělat, a vůbec jim nedochází, že s tímhle přístupem brzy budou mít na krku problém ještě větší - pořád rostoucí odpor východních zemí. Mimochodem - tak co, taky jste se s tím přezíravým postojem zápaďáků setkali osobně? Když jsem před deseti lety jela sbírat maliny do Skotska a stopovala, tak se část řidičů hned ptala, jestli "tu chci zůstat". Musela jsem jim vysvětlovat, že stejné peníze jako za tuhle brigádu bych vydělala i v Praze, že jsem studentka a tudíž budoucnost v trhání malin nevidím. Zkátka že jejich představa obrovské chudoby a bizardní nezaměstnanosti má jisté vady.
Holt Evropa začíná platit za to, že podporovala Arabské jaro, to je kořen podstatné části problému
https://www.facebook.com/1389543631339860/videos/1496322657328623/
Tolik k maličkýmm očekáváním, které jsem vůči křesťanům z Blízkého východu měla. Když teda Sobotka připouští, že můžeme přijmout přes sedm tisíc lidí, doufám, že si Česko pohlídá i to, aby do takovýhle vychcánků neinvestovalo a co nejdřív se buď vyhostili, nebo jim dá možnost vycestovat do toho jejich vysněného Merkelandu a žít v arabském ghetu. A zajímalo by mě, jestli někdo z těch západoevropských pokrytců nejpozdějc příští rok připustí, že východňáci měli pravdu.
Odmítám uprchlíky především z toho důvodu, protože jejich přemístění nic neřeší. Dokud se ti šamponi v adidaskách a iphony v kapsách nerozhodnou, že si svojí zemi nevybojují, tak ji mít nebudou. Oni přeci vehementně tvrdí že se chtějí domů vrátit...