Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Napríklad, mohli by sme diskutovať o výhodách a nevýhodách určitých úrovní autonómie miest/orgánov, vedomosti o podobných príkladoch takej autonómie v minulosti a issue-tracking je v takých diskusiách dôležitý.
Doplňuji pro úplnost, že minimální mda je stanovena zákoníkem práce v § 111.
Není tedy pravdivá úvaha, že zvyšování minimální mzdy ovlivňuje výši dávek.
Mimochodem (dle MPSV) Valorizace životního a existenčního minima:
•Životní a existenční minimum je zvyšováno nařízením vlády.
•Při zvyšování částek životního a existenčního minima se zachovává jejich reálná úroveň.
- Tak ti úplně nevím, proti čemu se poměřuje reálná úroveň,...
Celkově je to problém toho, že všichni by rádi chtěli vyšší než průměrnou mzdu... nejlepší by bylo aby i minimální mzdu stanovili alespoň jako 100% průměrné mzdy... :o)
Mimochodem Euro je taky zajímavá věc,... koukal jsem do grafů ČNB a absolutní minimum ke Kč mě celkem překvapilo - schválně, kolik byste si tipli (či vzpomněli). :o) To jen tak na okraj, jaká je kolem hranice 27 nyní komendie
Ja si ale aj tak myslim, ze najdvolezitejsi porovnavaci koeficient je median mzdy ( ocistenny od statnych platov).
Aspoň má ta rodičovská dovolená nějaké výhody, nemusím se pařit v kanclu nebo někde na poli. :twisted:
Zahradu zalívám jak divá a nejde mi do hlavy, jak to dělá ten plevel na záhonku po cibuli. Ačkoliv ho nezalívám, roste jak šílený a poskytuje úkryt mnoha slimákům.
Ale teraz mam dobry opalovak. Hoci 30tka, clovek sa pekne opali a nespali. Od La Roche- Posay.
Pak přišlo sucho a šlo to všechno do háje, tráva vypadá jak už jsem zmiňoval výše, jak kdyby se tu proháněli draci a na těch nově osetejch místech vyrostl nějakej nechutnej novej plevel, kterej po tom úderu horka zčernal.
Zjednodušeně řečeno, už se na to ani .... :)